Tizenöt percig mozog a Styx: Master of Shadows

  • Írta: zoenn
  • 2014. július 1.
  • Videó
Link másolása
Kevés játékban lehet goblint irányítani, ám a Cyanide következő dobása, a Styx: Master of Shadows ilyen. Ráadásul hősünk egy mindenre elszánt mestertolvaj, aki a saját eredetét kutatja az emberek tanyáján.

Az idei E3-ra ellátogatók már belenézhettek a lopakodós játékba, ám a fejlesztők most a nagyközönség előtt is bemutatják a címet egy 15 perces, vágatlan, kommentárral megspékelt gameplay videó keretében.

Goblinunkkal az emberek és tündék lakta toronyba, a Tower of Akenashba szivárgunk be, ahol a legfelső szinten vár minket a Világfa szíve, a borostyán forrása, amely hatalmas erővel és gazdagsággal kecsegtet. Styx egy tolvaj, és elsősorban feltűnésmentesen intézi el áldozatait.

A Styx: Master of Shadows még idén megjelenik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

10.
10.
Elyas
Te hol láttál patkourt?
9.
9.
dow225
Én imádom az ilyen lopakodós játékokat de ez nekem egyáltalán nem tetszik (egyszóval szar) parkour gagyi, grafika=2008, harcrendszer egyhangú ( és még késik is pedig azért nem 1 division ) leszögezném hogy ez SAJÁT VÉLEMÉNY mielött kitörne a 9288935683625. komment háború
8.
8.
RetecH
Ez a videó egyébként csak szerintem ugyanaz, mint amit az E3-on mutogattak? Csak most más ember dumál alatta.
A játék amúgy ötletesnek tűnik, valahogy olyan érzésem van a gameplay láttán, hogy a fejlesztők tényleg próbálkoznak, hogy egy jó játék hagyja el a kezüket. Jónak néz ki, de nem ezt fogjuk mesélni unokáinknak.
7.
7.
Cristiano
nem idén jön késni fog
6.
6.
markoci555
Rohadt nagy az a láda, és ha jól hallottam csak 1 embert lehet belerakni?
5.
5.
EBR2000
Már a bemutatásánál megtetszett de ez a videó fokozta az érdeklődésemet.
A grafika megállja a helyét, a lopakodás sokrétű és jól variálható.
Az MI-t meg már meg se említem mert utóbbi időben egy játékban sem volt igazán jó. Se az sc-be, Hitmanba, Thiefbe...
4.
4.
Elyas
Szerintem nincs baj a grafikával, nem csúnya de nem is csillivilli. Az én bajom h nekem bután tűnik az MI ami a lopakodós játékokban nagy szívás. (lsd. Thief)
3.
3.
Stranger
Szerintem jól néz ki, csak legyen elég kihívás és lehetőség
2.
2.
B-Shaggy
Engem érdekel a játék, egyszer mindenképpen végigjátszom. A világot biztos nem fogja megváltani, szerintem 7-nél nagyobb pontot sehol sem fog kapni.
1.
1.
Simonus18
Kicsit mintha egy 2007-2009 es gém gameplay videóját láttuk volna. Jó volt az Of Orcs and Men, de ez most nagyon rögösnek tűnik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...