Steamen is megjelent a Warface

  • Írta: Arell
  • 2014. július 1.
  • Hír
Link másolása
A Crytek ma a Steamen is útjára engedte a free-to-play modellre épülő FPS-ét. A játék készítői abban bíznak, hogy a platform segít még nagyobb közönséget vonzani a címhez, valószínűleg ezzel is segítve a válságba került céget.

A Warface áprilisi Xbox-megjelenése után most a Steamen garázdálkodó játékosok is kaphatnak egy szeletet a válságból kilábalni próbáló Crytek FPS-éből. A játék ugyanis a mai napon felkerült a forgalmazó kínálatába.

A free-to-play játékmód néhányaknak beválik, míg másoknak nem annyira. A CryEngine motorral futó Warface ez utóbbiak közé tartozik, igaz, Oroszországban kifejezetten népszerű.

A 2023-ban játszódó történetben a Blackwoodként ismert, új világrendet felállító, nemzeteken átívelő tömörülés birtokolja jórészt a Föld nyersanyagforrásait, a szegények kihasználásán, és a gyengék leigázásán keresztül szeretné megszerezni a globális hatalmat. Ez ellen küzdhetünk.

Most, hogy a cím elérhető lesz a Steamen szerte a világon, a fejlesztők abban bíznak, hogy így még többen megismerik és megkedvelik azt.

7.
7.
TheNick
Van egy tűrhető pálya, amikor nappal kezdesz és fokozatosan este lesz (azt hiszem egy farmon volt). Azon kívül az összes rendkívül unalmas és egyhangú, a csúszási rendszer egy vicc, mindenki csak csúszkál.

Pár órára próbáltuk csak ki egyik ismerősömmel, de nagyon hamar meguntam, már a 2-3. órában.
6.
6.
#5: Lefarcolni hulye penzugyi dontesekkel is lehet meg ha dol a le akkor is...
5.
5.
Ghost16
De mér került válságba, kérdem én?? A crysis nem jött be?
4.
4.
zozo76hun
kiprobaltam en is de mar beleuntam a cod-os porgesbe ez meg ugyanaz...
3.
3.
vanpear
Sajnos nagyon kevés ez a játék. Kevés játékmód, kevés játékélmény. Ezeket a játékmódokat a legtöbb játékos már unásig játszotta CS-be, COD-ba. A kaszt felépítés kicsit hassonlít BF-re.

Kis pályákkal gondolom pörgős multit akartak. Mi valósult meg a pörgésből ? Folyamatos spawn kill.
Írtózatósan lassú a fejlődés.
Sőt még az is zavar, hogy egy szerveren ami P2P, mi más lenne. Mindig ugyanaz a pálya ismétlődik. ...és még bőven akad negatívum.

Pozitívom: A COOP az néha élvezetes. XBOX-on is ingyenes majdnem. Elején majdnem jó zene.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...