Csinálj saját Assassin's Creed-karaktert!

Link másolása
Ötletes játékkal reklámozza az új Assassin's Creed-játékot a Ubisoft. Egy oldal segítségével létrehozhatjuk a saját a karakterünket, és egy nyereményjáték keretében akár viszont is láthatjuk a következő TV-reklámban.

Saját Assassin's Creed: Unity-karaktert hozhatunk létre egy interaktív oldal segítségével. A bevezető után személyre szabhatjuk karakterünket, kiválaszthatjuk bőrszínét, ruhájának és fegyvereinek kinézetét.

Ha kész vagyunk, megoszthatjuk mesterművünket a Facebookon és szavazatokat gyűjthetünk. Amelyik karakter a legtöbb voksot kapja, az fog szerepelni a Unity következő trailerében. 

A játékot ezen az oldalon érhetitek el.

22.
22.
rendiboy
láérehozhatjuk = létrehozhatjuk? :)
21.
21.
_Botika_
Még csak két szavazat. :D
20.
20.
Ecneb
#18: Óvatosan szidd, cristiano profilképes 5 perce regisztrált pöcsök írogatnak pü-ket, hogy: "ha tudnád min ment keresztül nem piszkálnád". Nem mond, hogy nem figyelmeztettelek! :D
19.
19.
gyerekpeti
18.
18.
Dante2014
Megcsinálom benne Cristiano-t, tuti nyer vala a karim egy szereplést abban a bizonyos reklámban. :D
17.
17.
Tyranio
#15 Értem.
Nos okkal nem vettem észre a hozzászólásaimban, úgyhogy nem ígérhetem, hogy változni fog, de kösz a visszajelzést. Te vagy az első ember aki válaszolt erre a kérdésre.
16.
16.
Mr.Dead
#15: Na, te tudod, hogy mire értettem. Mondjuk szerintem én vagyok az egyetlen, aki bír, és a barátjaként tekint rád.
15.
15.
sloth
#12: A felvágós stílusod miatt...

#13: a fagyi egy étel... Szerinted én étel vagyok.
13.
13.
Mr.Dead
#12: Hagyd, Fagyi....azaz sloth mindig ilyen. Egyszer megszokod...
12.
12.
Tyranio
#11 Ezt nem tőlem kellene megkérdezned. Szerintem nem, de hát nem hiszem, hogy bárki annak tartaná magát, így okkal érhet az objektivitás hiányának vádja.

Te viszont annak tartasz, amit nem tudok megérteni, így hát komolyan kérdezem.
Miért is volnék idegesítő?
11.
11.
sloth
#10: te a való életben is ilyen idegesítő vagy?
10.
10.
Tyranio
#9 Igazad van, kösz.
Aki orvul támad másra az nem orvgyilkos, hanem orgyilkos ellentétben az orvlövésszel, orvhorgásszal, orvvadásszal. Ez persze felveti a kérdést, hogy nem orrul kéne gyilkolnia az orgyilkosnak?

Ez a magyar nyelv. Mindegy én hibáztam, kösz a pontosítást.
9.
9.
Mr.Dead
#8: Nem kötöszködésből, de ha emlékeim nem csalnak, az orgyilkos, és nem orvgyilkos.
8.
8.
Tyranio
#7 Igen ezért lenne szerintem suta, co-op módon kívül. Nem beszélve arról, hogy az AC játékok olyan egyszerűek, hogy nincs is szükség ilyesmikre. A régi mérgezés, gránát használat (AC Relevations) képességet is szerintem a tutorial-on túl senki sem használta sűrűn.

Minek is? Kiállsz a kör közepére és védekező állásban egész hadseregeket ölsz meg, akár a puszta kezeddel is (ez csak ízlés kérdése), ha pedig az új muskétások felbukkannak akkor csak megnyomod a szóköz billentyűt a bal egérgomb felett.

Szerintem inkább a lopakodást kellene fontosabbá, a hősünket sebezhetőbbé, az ellent erősebbé és főként okosabbá tenni. Akkor talán ezek az extra képességek is használva lennének és nem csak a poén kedvéért. Habár talán még akkor sem eléggé, hogy 3 másik orvgyilkos közül lehessen választani.
7.
7.
Chrysh
#5: Értem én, hogy sok cuccot használhatnak, de biztos van vmi képességbeli különbség, ami dobna a hangulaton és azon a változatosságon, hogy megérje más karakterekkel menni, az egyik több bombát gyárt, a másik jobban bánik a lőfegyverekkel, a harmadik mérgez ezerrel, a 4. meg a sűrű tömegben tud jól mozogni, ilyenekre gondolok.
6.
6.
_Botika_
Az normális ,hogy megnyomom a Validate gombot és nem reagál semmit?
5.
5.
Tyranio
#4 Uhm... Ezt, hogy érted? Az orvgyilkosok elméletileg lopakodásra képzett szakemberek egy fél fegyvertárat cipelve az övükön. Ha több orvgyilkost raknának bele, eltérő képességekkel az vagy a játékmenetet butítaná le egy Left 4 Guillotine-ra vagy pedig a karaktereket ami az orvgyilkosokból csak egy Francia forradalmi Hidden and Dangerous csapatra.

Én nem igazán szeretném ha a "mindenes" orvgyilkosok visszalépnének "katona aki ehhez ért" szintre.
4.
4.
Chrysh
Igazából az lenne a jó, ha már négy karakterrel is lehet egyszerre, nyomulni, ha mind nemcsak kinézetben, hanem a speciális tulajdonságaiban fegyverzeteiben is különböznének, de kétlem, hogy ezt meglépnék
3.
3.
Tyranio
#2 Nos végül is csak egy reklámanyag, hogy valamelyest bevonjanak az ACU reklámkampányába.

Habár a Black Flags hatalmas freskója nekem jobban tetszett. Az valahogy eredetibb volt mint egy rakás már elkészített virtuális modell kiválasztása népszerűség alapján.
2.
2.
Sun9us
Iszonyat gyenge. kb. 3 választási lehetőség minden ruhadarabnál+4 féle szín\színkombináció.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...