Új képeken a Pro Evolution Soccer 2015

  • Írta: Arell
  • 2014. július 3.
  • Hír
Link másolása
Idén őszre datálható a PES-széria következő tagjának megjelenése. A bejelentés mellé a Konami új képekkel is készült, ami mellett néhány friss információ is napvilágot látott a játékkal kapcsolatban.

A windsori és tokiói bázisú Konami fejlesztőcsapata által gondozott Pro Evolution Soccer 2015 bejelentése után ma megerősítést nyert a korábbi hírünk, miszerint a cím az idei utolsó negyedévben várható a PlayStation 4 és Xbox One rendszereken. A játék PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra is megjeleik.

A PES 2015 lesz az első rész a szériában, mely az újgenerációs konzolokon is megjelenik, és ezzel egyhuzamban úttörő lesz a Fox Engine teljes kapacitásának kihasználásában is. A játékosok modelljei, a stadion és a tömegek megjelenítése is gazdagodik, emellett a játékban több mint ezer focista kap helyet.

A MyClub funkció, mely a Master League Online alapjainak átdolgozásából jött létre, lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy GP, illetve valódi pénz segítségével vásároljanak maguknak csapattagokat és menedzsereket. Így van. Jönnek a mikrotranzakciók.


Ahogyan a FIFA-ban, a PES 2015-ben is heti rendszerességgel frissül a csapatok összetétele, ami a valóságban történt átigazolásokat követi majd, emellett a felhasználó teljesítménye is rögzítésre kerül, ami az online módban automatikus, míg a szóló kampányban opcionális.


Még egy érdekesség: a stadionod aszerint alakítható, hogy milyen játékstílust preferálsz te, és milyet az ellenfeled. Ha a vendégek passzolgatni szeretnek, szólhatsz a karbantartóknak, hogy hagyják hosszabbra a füvet, de fel is vizeztetheted velük, hogy felgyorsítsd a labda átadásokat.

20.
20.
TheNick
#17: Mekkora ostobaság ezt bevenni.
18.
18.
dshadow
https://www.youtube.com/watch?v=atCIGuzWTyE

gameplay.
14.
14.
Panda HUN
Az, hogy a gameplay trailert eltávolították a sok dislike meg negatív kritika miatt, nem sok jót sejtet...
Ez a fűmagasság/pályalocsolás=parasztvakítás.
Csináljanak normális AI-t, vegyék ki a szkripteket és legyen végre tisztességes online része! Ha lehetne, mindezt megjelenésre, ne 7(!) hónappal utána...
11.
11.
randall13
#7: a link végén a kötőjelet írd át aláhúzásra
*/pes2015-3 ---> */pes2015_3
10.
10.
Yanez
#9: HAHAHA! Micsoda viccmester!
9.
9.
sloth
#7 és #8: tessèk itt egy link a gallériához:

http://bit.ly/1kk485A
8.
8.
Yanez
7.
7.
markoci555
Csak nekem dob 404-et a képekre?
4.
4.
N!ghtmare
A youtube-os videót levették mert túl sok kritikát kapott vagy szimplán átverték a népet az új gameplay-el?
3.
3.
NoRush
#2: Menj ki, focizzál, aztán megtudod mit lehet benne élvezni. A játékban pedig a multi az igazán jó dolog szvsz, gép ellen játszani borzalmasan unalmas.
2.
2.
kocka6
csak tudnam mit lehet elvezni a fociban.... :/ az utolso amivel jatszotam az a 2007es fifa volt...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...