Sztrájkolnak a Homefront: The Revolution fejlesztői

  • Írta: zoenn
  • 2014. július 4.
  • Pletyka
Link másolása
A Crytek körüli balhé még nem ért véget, a legújabb pletykák a stúdió brit részlegét érintik. Mintegy száz dolgozó szüntette be a munkát a késve érkező, illetve a kifizetetlen bérek miatt, otthon várják, hogy a helyzet megoldódjon.

Saját forradalmukat vívják a Crytek UK alkalmazottai. A Kotaku információi szerint, mintegy száz fő lépett sztrájkba - a helyzet olyan súlyos, hogy az érintettek már be sem járnak dolgozni. Mondanunk sem kell, az események roppant kedvezőtlenül érintik a Homefront: The Revolution fejlesztését.

Az még nem világos, hogy a száz dolgozó közül hányan távoztak végleg, és hányan jönnek vissza, amint a helyzet megoldódik.

A Crytek körüli botrányok a múlt hónapban kaptak szárnyra, számos névtelen fejlesztő nyilatkozott úgy, hogy a fizetéseket későn vagy egyáltalán nem kapják kézhez. Mindennaposak az elbocsátások, illetve a Ryse 2 fejlesztését is leállították. Mindeközben a stúdió magas beosztású tagjai vígan élik a rocksztárokéhoz hasonló életüket. Néhány nyilatkozat szerint a Crytek már csődközelben van.

A Crytek UK körül felreppent híresztelések szerint a Deep Silver vásárolhatja fel a csapatot, ha az anyavállalat belátható időn belül nem oldja meg a problémákat. A kiadó továbbra kiáll a játék mellett.

Hivatalos állásfoglalás még nem érkezett sem a Crytek, sem a Deep Silver részéről.

39.
39.
Tyranio
#38 Ha nem akarsz, akkor miért teszed?

Nézd. Tudom, hogy most össze vagy zavarodva és a szárnyidat próbálgatod a vélemény formálás terén. Elhiszem, hogy a neandervölgyi gyökereid elhagyása nem lehet könnyű dolog és most más "fogyatékos majmokat" keresel az evolúciós létra magasabb fokain, hogy könnyebben beilleszkedj, de ez nem így működik.

A barlangon kívül nem majmok élnek, hanem emberek. Tudom hasonlítanak rád egy kicsit és nincs bundájuk, ami miatt fogyatékosnak tartod őket, de ők nem majmok és nem is élnek fogyatékkal, csak mert nem vizelik körbe az otthonukat.

Kezdesz visszaesni, de én bízok benned. Ma emberré válhatsz. Egyenesítsd ki a gerincedet, emelkedj fel a kézfejedről és harsogd önbizalomtól duzzadó kebellel: Ember vagyok!

A szülői fészek vagy barlang (a te esetedben) elhagyásával, pedig ne törődj. Ez egy teljesen normális dolog az emberek között. Persze a rovarokat már másnak kell kiszedni a hajadból, de vannak erre képzett szakembereink. Az emberi világ csodálatos, csak merj lépni egyet (nem szó szerint persze, nehogy a mélybe vesd magad).
37.
37.
Tyranio
#36 Briliáns visszavágás.
Habár elfelejtettél káromkodni mint egy matróz. Remélem a hozzászólásom nem rontotta meg az előemberi agyadat és növelte meg a szürkeállományod méretét.

Kimondhatatlanul szégyellném magamat, ha a barlangból/szeméttelepről/vasútállomásról kitagadnának mert kezdesz felegyenesedni, miattam.
35.
35.
Tyranio
#33 Az irónia.

Semmit sem tudok hozzáfűzni a hozzászólásodhoz. Egy igazi, a társadalom krémjéből származó, kifinomult úriember vagy és hasonló szinten álló társaid, kiknek igazát, oly hevesen védted az irigy proletároktól valószínűleg büszkék, hogy szót emeltél az érdekükben.

Azt írod, amit általában szoktak az ilyen művelt emberek.

Na most viszont menj vissza seperni, mert a munkafelügyelő nem fog jobban kedvelni az orrod bebarnítása miatt és a cigaretta csikkek sem szedik fel önmagukat.
32.
32.
SLi
#31: kb 30 sort küldtem el belőle mert ez akkora nagy marhaság volt, csak ennyit jelenít meg az oldal, de így valóban jobban néz ki
31.
31.
Tyranio
#30 Talán 1 Lenny Face elég lett volna vagy esetleg körbe fogni az ingyen tanulást.

( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°) ingyen tanulás ( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
30.
30.
SLi
#27: "Mert az ingyen tanulas azert jol jon."

ingyen tanulás ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
29.
29.
Tyranio
#26 Gondolom a kifizetetlen munkások az alma rohadt felébe haraptak bele, szándékosan, kedves gereblye támasztó barátom.

Egy jobb világban, a magadfajták lógnának a lámpavasról, virágok helyett.
25.
25.
#22: Jo alja helyen dolgozhat.
Meg bkv ellenorkent is tobbet kapna.
24.
24.
attila4545
#17: Jelenleg ott elek:). Es nem egy civilizacios szinten van Magyarorszaggal.(es mi koze vanna barmihez is hogy elobb voltak nyomornegyedek mint othon).Nem fizette ki oket ok meg hazamentek ez az elet, attol meg senki sem ehezik errefele.
23.
23.
l4cyk4
#14: Persze, logikus ezt feltételezni ismeretlen emberekről, de tényként megállapítani, már butaság!

Remélem meg tudják oldani a problémáikat anélkül, hogy a dolgozóik vagy a futó projektjeik bármi kárt szenvednének.
22.
22.
Ooorky
#19: Fel fogom hívni a havert, hogy figyelj má, te 160-at keresel, nem 110-et havonta.
21.
21.
Tyranio
#20 Bármennyire is meglepő még számomra is, most Cristiano-val értek egyet.
Remélem ez az incidens megoldódik és elkészül a játék (és nem félkészen). A játékban van potenciál és ha a Crytek abbahagyja az Észak Koreai állam szimulálását akkor talán nem egy ilyen bagatell baromság miatt kell lehúzniuk a rolót.
19.
19.
#17: Akkor szokj rá kurvagyorsan. :D
A játékfejlesztők sehol sem éhbérért dolgoznak.
A legszarabb fizetések meg itthon is az átlagot ütik, ami 160(adózás után) a minimálbér meg ~80.
18.
18.
#4: Azért mert ugyanolyan retardált vagy mint ez a 3 mázas váza.
Nem látsz az orrodnál tovább.
17.
17.
hurkagyurka2
#9 Nem fogyasztok alkoholt, úgyhogy nehéz lenne... Egyébként meg mindenki magából indul ki, ugye?
Csak hogy tudd: Angliában előbb voltak nyomornegyedek, mint nálunk. Fura mi? Nahát, pedig ott köztudottan kolbászból van még a kerítés is... Az, hogy ott mi számít sok pénznek, meg itt mi számít sok pénznek, relatív. Menj el kint egy fogászati kezelésre, hívj ki házhoz egy villanyszerelőt, vagy akármi. Rögtön megtudod mennyi az annyi. Ha a jelen cikket elolvastad volna, tudnád, hogy a Crytek UK (gyk United Kingdom) sem fizetett a dolgozóinak, nem hogy éhbért, de konkrétan semennyit, ki tudja mióta. Informálódj, és ne álmodozz!
16.
16.
Tyranio
#13 Ah... Most öri-hari sose-bocsi van köztünk? Csak azért mert te a team fortress 2 sapkáit nem tartod a játék részének, hanem extrának?
15.
15.
Tyranio
#4 Nem azt mondtam, hogy szocialista utópia uralkodna a játékfejlesztők között vagy, hogy nincsenek bérezésbeli különbségek, de azért egy olyan nagy stúdiónál mint a Crytek, nem hinné az ember, hogy ilyen triviális dolgok miatt állna meg egy ilyen méretű projekt.

Corruption, corruption everywhere.
14.
14.
Teuton
#11: Ha a kapitalizmus zászlóvivője is oligarchikus berendezkedésűvé nőtte ki magát, akkor bizony nem sok másra gondolhat az ember.
http://www.bbc.com/news/blogs-echochambers-27074746
13.
13.
selejtes
#1: Már meg se lepődök, hogy te ilyeneket képzelődsz.
12.
12.
DON GONDOCS
Őszintén, nem érdekel a fejlesztők problémái, persze elég baj az hogy ilyen helyzetbe kerültek. Remélem azért a játék egyszer elkészül nekem tetszett az első rész a rövidsége ellenére is. A multi az meg úgyis a tucat multit képviseli.
11.
11.
Trapyd
#10: Azt te honnan tudod Köki?
10.
10.
KőbányaKispest
#8: Nyugi, te is benne vagy a 9x%-ban.

Az 5.nek meg igaza van, ez megy már mindenhol, nem csak nálunk. Csak nálunk ez már természetes.
9.
9.
attila4545
#5: Be vagy baszva? Uk-ban tudod ki dolgozik éhbérért? Senki! A minimálbér 1000-1300 font között van havonta. Es ezek nem minimálbérért dolgoznak.Jelenleg a font 380ft.
8.
8.
Trapyd
#4: "Én is ezt tenném."
Mert, ugyanolyan söpredék vagy mint az emberek 9x% a.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...