Animációs rövidfilm készül az AC: Unity-ből

Link másolása
A The Walking Dead egyik készítője, Tony Moore és Rob Zombie animációs rövidfilmet készít az Assassin's Creed: Unity alapján. Hivatalos bejelentés még nem történt, egy comic-conos tájékoztatóról való az információ.

Egy comic-conos tájékoztatóról derült ki, hogy animációs rövidfilm készül, melyet az Assassin's Creed: Unity inspirált.

A készítők között feltűnik a The Walking Dead társszerzője, Tony Moore, illetve Rob Zombie, akit zenei pályájáról vagy a Halloween-filmek rendezéséről ismerhetünk. Érdekes párosítás, azt meg kell hagyni. Hivatalos megerősítés még nem érkezett, arra nagy eséllyel július 25-ig várni kell, amikor egy új gameplay videóval is gazdagabbak leszünk a játékból.

Az Assassin's Creed: Unity ősszel érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Az előző generációs konzolok tulajainak sem kell szomorkodniuk, hiszen a hírek szerint a nekik készülő Assassin's Creed: Cometet is leleplezik hamarosan.

9.
9.
Ecneb
#7: Köszönöm szépen, már megfogadtam, hogy folytatom a sorozatot, örülök, hogy tudom kb mire számíthatok. Kalóz téma nekem bejön, mondjuk AC-ben érdekesen hangzik, de várom, hogy kideríthessem, hogyan oldották meg a témát.
Köszönöm még egyszer.
8.
8.
Tomie7
Én már inkább a filmet várom. :)) Főleg régen az tetszett amikor a 2. résszel játszottam és az előtt volt egy rövid film. Jól átmozgatta a fantáziámat és könnyebb volt beleélni magamat abba a korba. :)
7.
7.
Giggsy
#3: A "those who came before" témában nem maradtál le olyan sokról. Az AC3 még úgy egész jól kifejtette a témát (volt is egy finálé ezzel kapcsolatban) a Black Flag viszont csak nagyon érintőlegesen vette a dolgot. Az AC3 összességében még eléggé hagyományos Assasin's Creednek mondható, csak a főszereplő unalmas kissé, és a történet távolról sem olyan összeszedett, mint volt korábban, a Black Flag viszont inkább kalózjáték, mint AC.
6.
6.
Tiramisu96
#5: Csak példának mondtam mert ott még Ezioval vagy a többi részben meg már nem.
5.
5.
Ecneb
#4: Köszi, mondjuk a kérdésem nem a karakterekre irányult, de akkor is pótolni fogom!
4.
4.
Tiramisu96
#3: Igen sok mindenről azóta két új karakterrel ,személyiséggel lehetett megismerkedni :d Ratonhnhaké:ton az egyik és a másik Edward Kenway.Szóval ajánlom pótold tetszeni fog :D
3.
3.
Ecneb
#2: Revelations óta nem játszok a sorozattal, a kérdésem, hogy sok mindenről lemaradtam a 'those who came before'-okról, vagy pihentették a történetüket?
2.
2.
MrLentoFan
Jó ötlet! A sztori szempontjából legalábbis biztosan!
1.
1.
Cristiano
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...