Project C.A.R.S. - játék vs. valóság

  • Írta: zoenn
  • 2014. július 16.
  • Videó
Link másolása
Érdekes összehasonlítást osztott meg velünk az egyik YouTube-felhasználó. A Project C.A.R.S.-t állította szembe egy valóságban lőtt felvétellel: a helyszín a Brands Hatch, a tesztelt verda pedig az Ariel Atom.

Egy DigiProst nevű YouTube-user bemutatta, miként fest egymás mellett a Project C.A.R.S. és a valóság. A különbség nem is olyan szembetűnő, a Slightly Mad Studios grafikusai remek munkát végeztek.

Emellett fény derült a támogatott kormányok listájára is minden platformon: 

A Project C.A.R.S. idén novemberben jelenik meg PC-re, SteamOS-re, Xbox One-ra és PS4-re, míg a Wii U-s változat csak 2015 folyamán érkezik.

13.
13.
Joe825
Csak én értelmezem úgy, hogy PS4-en a játék nem támogatja a G27-et? Mert így kell a francnak!
12.
12.
randall13
#10: Majd Oculusban úgy nézegetsz ahogy akarsz.
11.
11.
Killerbee
#10: Belső nézetből ugyan mindegy lesz.
10.
10.
DarkLord
Eszméletlen merev a figura a játékban, mintha ott se lenne..míg a valóságban egyfolytában a tükröket kell nézni és ezt is teszi a pilóta, addig a játékban meg se mozdul a feje , mintha egy bábu ülne a kocsiba. Ha már nagyon profiba akarják tolni a játékot ez szerintem elég sokat ront a játékélményen, de csak lehet nekem zavaró...

Egyébként az új F1-es játékokban az esős futamok és főleg Monaco az tényleg mintha valóság lenne. Az nagyon durva még ennél is jobb szerintem látványra.
8.
8.
randall13
A játéknak jobb a grafikája mint a valóságnak. Csak a tükröződésekből visszavehetnének, szinte minden játékot azzal rontanak el.
7.
7.
Norbiii
#6: Persze nyilván a valóság az csak az élet valósága lehet, csak képletesen írtam!
6.
6.
Norbiii
Mikor megjelent a Ps3, volt egy span aki megvette. Ő mondta nekem, hogy a Forma 1-es játéka kb olyan mint a valóság, volt egy videó is róla, tehát engem ez így 2014 tájékán nem lep meg. Amikor valaki azt írja, hogy ez a hardver gyenge, és elmarad a várakozásoktól, akkor talán a valóságot cáfolja meg. XD Persze ez csak egy videó, élőben az igazi, és "csak" egy autós játék....
5.
5.
Juha
Az rFactor F1 modjával is volt hasonló videó jópár éve, már akkor is tudtak ott vmit...
4.
4.
Ecneb
3.
3.
Giggsy
#1: Meg is lepődtem volna, ha pont ez nem érdekel. A kőszimulátorral fogsz játszani?
2.
2.
Benjago
Ez már eléggé fotorealisztikus!
Mi lesz itt pár év múlva!!!! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...