Traileren a Rainbow Six: Siege

  • Írta: zoenn
  • 2014. július 17.
  • Videó
Link másolása
A Rainbow Six: Siege megannyi elismerést kapott az E3 után - ezekből szemezget most a játék legújabb előzetese. Osztagunkkal modern erődítménnyé alakíthatjuk a környezetünket, megerősíthetjük a falakat és a padlót.

Az alkotás címe nem túloz, tényleg valódi ostromokban lesz részünk a Rainbow Six: Siege-ben. Lehetőségünk lesz rá, hogy megerősítsük pozíciónkat, szögesdrótokat, aknákat és pajzsokat rakhatunk le. Drónokat küldhetünk fel a megfigyeléshez, berobbanthatjuk a falakat és az ajtókat.

A játék a Realblast engine-re épül, amely procedurális rombolást tesz lehetővé, scriptek nélkül. A környezet dinamikusan és hitelesen reagál a ténykedéseinkre.

A Ubisoft Montreal alkotása 2015-ben jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

19.
19.
andy976
Őőő izé én a képekre gondoltam a falon, ahogy lövi le őket :D Hát kérdem én :D melyik játékban volt eddig ilyen, hogy szépen sorban hullottak a képek? :D ;)
14.
14.
kredencferenc
Hölgyeim és uraim, ez egy kalap.... kiváló játék. Csak ugyan azt tudom mondani erre is mint sok más folytatásra az utóbbi időben. Legyen csak simán Siege de ne legyen Rainbow Six. Mert ez nem az. Már a Lockdown meg a Vegas se volt az. Miért nem emelik át mondjuk egy az egyben a Raven Shield vagy akár a korábbi részek játékmenetét erre a grafikus motorra? Az RS brandhez semmi köze. Szegény Tom Clancy uram bocsáss forog a sírjában.
11.
11.
MikelGun82
A Rainbow Six Vegsokhoz hasonlóan kizárt, hogy vki egy rusholós stílussal érvényesülni tudjon. Cod után főleg furcsa, de nagyon izgalmas lehet. Majd kiderül... Pár trailerből nehéz lenne megmondni...
10.
10.
#8: Az innováció annyi lesz, hogy elindul a kör, a csapatod eszeveszetten berohan majd a házba és codozva halomra lő mindenkit akit ér...és ha mégse, akkor az ellenfél csapata fogja ugyanezt levágni :) Ennyit az innovációról :)
8.
8.
andy976
Végre egy kis innováció :)
7.
7.
Stranger
Az a baj, hogy ez is inkább egy gyors akciójátéknak tűnik mint valamilyen taktikusnak...
6.
6.
XStormsniperX
#2: Te vegyél is! Nem fogunk hiányolni... ;)
5.
5.
crytek
#4: Jav. Patriots-ból!
4.
4.
crytek
Dugják fel maguknak ezt csinálták a fasza story alapú Petriots -ból.
3.
3.
kazuma1989
Multiplatform cìmeknèl a konkurencia jobb;)
2.
2.
killer13
És pontosan ezért veszek majd egy xbox one-t.
1.
1.
SwordFish
Kell. Most.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...