Mentsd meg Churchillt a Sniper Elite 3 DLC-ben!

Link másolása
Háromrészes DLC érkezik a nemrég megjelent Sniper Elite 3-hoz, melyben Winston Churchillt kell megmentenünk egy náci merénylettől. Az első rész már elérhető, még a nyáron érkezik a folytatás.

Háromrészes egyjátékos DLC érkezik a Sniper Elite 3-hoz, melyben Churchillt kell megvédenünk. Az első epizód az In Shadows névre hallgat, és már elérhető a Steamen, illetve hamarosan konzolokon is megvásárolható lesz.

A másik két epizód még a nyár folyamán érkezik, melyek egyikében helyet fog kapni a sorozat történetének legnagyobb pályája.

8.
8.
tupaccc
Rárobbantasz valamit, valami állványt, szobrot, és le is van tudva. Amúgy youtubera beírod, és találsz ezer találatot. Pl:

https://www.youtube.com/watch?v=nCzrAHzmhx0
7.
7.
kozertes
Szép napot mindenkinek.

Tudnátok segíteni egy kicsit. Én nemrég kezdtem a játékot a Sniper elite 3-mal. És elakadtam Siwa Oasis részben. A legvégén mikor ki kell nyírni az officert, az nem jön össze. Mert akárhogy is likvidálom mindíg az a vége, hogy mission failed. Azt írja a játék, hogy balesetnek látszódnia, de hogyan? Kérlek segítsen valaki. Köszi.
6.
6.
Effecta
#5: Élő példa erre az Assassin's Creed 3 DLC
5.
5.
Teuton
Azért elég szánalmas ha már a DLC-ket is felvagdalják az eladásra...
4.
4.
Cristiano
3.
3.
strike19
Jobban örültem volna egy olyan DLC-nek ahol nácik ként gyilkolunk.
Az öld meg Churchill jobban tetszene.

2.
2.
ktome
Mi lett volna, ha mondjuk egyből belerakják a Singleplayerbe, a Hitleres küldetéssel együtt, meg mondjuk egy "öld meg Rommelt" sem lett volna rossz ...
1.
1.
mestermagyar
Annyira kurva unalmas sémákkal tűzdelt DLC-k vannak ehhez a játékhoz hallásra...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...