Csúszik a Battlefield: Hardline és az új Dragon Age

  • Írta: zoenn
  • 2014. július 23.
  • Csúszás
Link másolása
A Visceral Games és az EA bejelentette, hogy csak jövőre jelenik meg a Battlefield: Hardline. A döntés a játékosok visszajelzései alapján született, még több fejlesztési időre van szükség az FPS tökéletesítéséhez.

A fejlesztők legújabb blogbejegyzése szerint mégsem jelenik meg októberben a Battlefield: Hardline. A Visceral Games a legutóbbi bétateszt során folyamatosan figyelemmel kísérte a játékosok visszajelzéseit, és arra a döntésre jutott, hogy további extra fejlesztési időre van szükség "a leginnovatívabb Battlefield-élmény" megteremtéséhez.

A csúszás lehetővé teszi, hogy új multiplayer funkciókat építsenek a shooterbe, mélyebb egyjátékos kampánnyal vértezzék fel, és még jobban optimalizálják a kódot. A fejlesztők - saját bevallásuk szerint - sokat tanultak a Battlefield 4 hibáiból.

Pontosabb megjelenési dátum még nincs, annyi biztos, hogy a Battlefield: Hardline csak 2015 folyamán landol a boltokban - amint új helyzetjelentés érkezik, meg fogjuk osztani veletek.

Egy hónapot csúszik a Dragon Age: Inquisition is

Az EA nem finomkodik. Nem csupán az új Battlefield késik, hanem a BioWare sikervárományos szerepjátéka is, igaz, itt nem olyan radikális csúszásról van szó. A producer, Mark Darrah szerint a csapatnak néhány plusz hétre van szüksége ahhoz, hogy a játékot még tovább csiszolják, így a Dragon Age: Inquisition október 7. helyett csak november 21-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.
13.
13.
PaprikaJancsi
Szerintem ez a mostani BF olyan gagyi, hogy nem sokan fognak sírni iránta :)
12.
12.
Giggsy
#10: A nagy címek általában kerülik egymást, ellenben az Activision-EA párharcban az FPS-eket pont, hogy egymásnak zavarják már évek óta. A Modern Warfare 2-Bad Company 2 párharcnál volt utoljára egy hónapnál több a kettő közt. Azóta Black Ops-MoH, Modern Warfare 3-Battlefield 3, Black Ops 2 - MoH: Warfighter, Ghosts-Battlefield 4 Szóval már négy éve játszák ezt a játékot.
11.
11.
DON GONDOCS
Pedig a visceral miatt várom ezt a részt, a többi meg olyan volt amilyen. Lehet ezis úgy jár mint a Coj the cartel, eltér az elődtől és teljes bukás lesz vagy valamivel feldobják a játékot és kapunk egy merőben újszerű játékot (payday)
10.
10.
bitbandita
#9: Sokkal nagyobbat buknának, ha kijönnek vele októberben és olyan lenne mint a 4., finoman szólva is egy félkész hulladék bughalmaz. Főleg ha a CoD meg villantana valami nagyot az új résszel. De azon sem lennék meglepődve, hogy ha pont a CoD miatt csúsztatnának, bevett dolog, hogy az ilyen nagy címek (főleg ha a célcsoport is ugyanaz, mindkettő shooter) kerülik egymást ha megtehetik, mert egymás elől veszik el a vásárlókat.
De nem is tudom miért írok én ilyeneket, nem érdekel se a CoD, se a BF, a Dragon Age miatt jöttem ide :)
9.
9.
Giggsy
#7: Azt még nem hallottad, hogy az okos ember más kárán tanul, a hülye meg a sajátján sem? Igenis lehet más hibáiból tanulni.

Egyébként az érdekelne, hogy az EA-nél most nem kötik fel magukat egyesek? Hisz így egy-az-egyben odaadták az őszi FPS piacot a CoD-nak.
8.
8.
B-Shaggy
#2: 28 évesen azért már illene sejteni hogy nem gondolta komolyan.

Jóvan, a Dragon Age Inquisition nálam a Shadow Of Mordor mellett az idén legjobban várt játék ( igen, engem tényleg nagyon érdekel a Middle Earth), szóval késsen amennyit kell.
Battlefield: Hardline esetében meg úgy látszik egyedül vagyok azon a véleményen, hogy a játék alapkoncepciója jó ötlet, és a bétát is élveztem addig a másfél napig amíg toltam.
7.
7.
KőbányaKispest
"Sokat tanultak a BF4 hibáiból" - ja főleg úgy, hogy még csak nem is ők csinálták. A semmiből végülis lehet tanulni.

Amugy nem tudom milesz most. Nem tudok aludni mostantól.
6.
6.
Szelenas
A Dragon Agehez meg csinálni kell gyorsan pár Day 1 dlct, hogy jó legyen, azért csúszik.
5.
5.
Grabowsky30+
A bemutató videók alapján oda voltam érte, de bétát kipróbáltam és hát elég gyengusra sikeredett! Persze még csak béta volt, de azért ennél sokkal jobbra számítottam! Az egész egy steril, hangulattalan valami volt!
2.
2.
Uristen fogd mar be, orulj neki hogy nem egy felkesz gammat kapsz majd jovore...
1.
1.
RayErizo
NEEEEEEEEEE!!!!4!NÉGY!!!44!

Csak a Battlefield Hardline-t neeeeeeeeeheeee!!! :'''(

MI LESZ MOST??? MI LESZ VELÜNK A BATTLEFIELD HARDLINE NÉLKÜL???

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...