Bemutatkozik a Marvel: Contest of Champions

  • Írta: fojesz
  • 2014. július 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Új játékot jelentett be a Marvel a San Diego-i Comic-Conon, a Marvel: Contest of Champions kizárólag okostelefonokra és tabletekre jelenik majd meg - úgy tűnik, a kiadó nem akar elszakadni a mobiloktól.

Videojátékos Marvel-bejelentést is hozott a hétvégi Comic-Con, igaz, a Marvel: Contest of Champions kizárólag mobilplatformokra jelenik majd meg idén ősszel - hogy milyen üzleti modellben és pontosan mely operációs rendszerekre, az nem derült ki.

A Marvel: Contest of Champions képregényalapú adaptáció lesz, amit azért is érdemes kiemelni, mert így egy csomó olyan hős szerepelhet majd együtt a játékban, akik egyébként a filmes feldolgozásoknál - érthető okokból - nem küzdhetnének egymás oldalán. Ezen hősök (és persze gonoszok) közül kell a játékosnak minél többet összegyűjtenie, hogy aztán egy ütős csapattal bunyózza át magát a Marvel-képregények ikonikus helyszínein. Az "ütős" véletlenül jött ki, becsszó.


A játék fejlesztését a Kabam (The Hobbit: Kingdoms of Middle Earth, Fast & Furious 6: The Game) végzi, a történetért pedig Sam Humphries (John Carter: The Gods of Mars, Ultimate Comics: The Ultimates) felel.

A Marvel egyébként nemrég egy másik mobiljátékot is kiadott, ez az augusztusban mozikba kerülő Guardians of the Galaxy alapján készült.

8.
8.
Drazhar
"kizárólag okostelefonokra és tabletekre"
na pont eddig a mondatig érdekelt a hír :)
7.
7.
Dom Q
Póki leüti a kapitányt!
4.
4.
PaprikaJancsi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...