Így harcolunk a Dragon Age: Inquisitionben

  • Írta: zoenn
  • 2014. július 30.
  • Videó
Link másolása
Új gameplay bemutatóval jelentkezett a BioWare a Dragon Age: Inquisitionről. A videóban a szerepjáték harcrendszerét nézhetjük meg közelebbről, amely ugyan valós idejű, de bármikor kimerevíthetjük.

A Dragon Age: Inquisition harcai valós időben zajlanak le előttünk, ám ettől még komoly taktikai lehetőségekkel kecsegtet, lévén bármikor megállíthatjuk a játékot, így minden csapattagnak kényelmesen adhatunk utasításokat.

A szerepjáték novemberben érkezik PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.

7.
7.
Hab
#5: Remélem csak azért regisztráltál ide hogy ezt az értelmes kommentet leírhasd.

A játékot már nagyon várom, remélem a sztori is jó lesz!
6.
6.
rbob87
Egyébként én sem gondolom hátránynak az ilyesfajta koppintást, nekem a sorozat második része sajnos kimaradt -az össz. tapasztalatom annyi vele kapcsolatban, h néhány alkalommal láttam futni haveromnál.

Pc hiányában sajnos bepótolni nem tudom, remélem így nem esik nagy csorba a harmadik epizód játékélményén nálam.
Egyébként meglehetősen várós nálam ez a rész, a "baj" csupán annyi,h ősszel rengeteg jó játék jelenik meg, ami már most felkeltette az érdeklődésem, de ez legyen az én gondom, vagy inkább a bankszámlámé :-)
5.
5.
ronaldinho94
#4: Tanulj meg magyarul te ostoba barom!
4.
4.
Cristiano
tetszik harc benne nem lesz itt gondok
3.
3.
eszem
#1: Én inkább azt látom, hogy a DA2-s látványos mozdulatokat keverték össze a DA1 nehezebb fokozatain kellő taktikusabb harccal. A frostbite motor meg nagyon szépen teljesít alatta, nagyon látványos.

Csak lássunk is valamit a sok csillámpóni effekttől :D
2.
2.
drat576
#1: A varázslatok (legalábbis az alap botforgatás) már a DA2-ben így néztek ki. Amúgy nem baj ha a GW2-től "lopnak",elég szépek ott az animációk.
1.
1.
rbob87
Nekem van csak egy kis guild wars 2 utánérzetem a játékkal kapcsolatban? Nem a harc taktikai részére gondolok, hanem a varázslatok animációira, a grafika művészi részére, mozgásra, stb....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...