Újra működni fog a PC-s Borderlands multija

Link másolása
A május végén leállt GameSpy miatt több játéknak is megszűnt a többjátékos módja, köztük volt a Borderlands is. A Gearbox akkor megígérte, hogy próbálnak megoldást találni a problémára, és úgy tűnik, ez most sikerült is.

Még áprilisban tudtuk meg, hogy leáll a GameSpy és ezzel több játék multiplayer módja is megszűnik, mind konzolon, mind pedig PC-n. Voltak játékok, melyeknek sikerült megmenteni a multiját, de sajnos akadtak olyan címek is, melyek végleg befejezték online pályafutásukat.

Újabb játék csatlakozik a megmenekült címek közé, ezúttal a Gearbox 2009-ben megjelent FPS-sét sikerült a készítőknek visszahozniuk az élők sorába. A Steamen történt bejelentés szerint eltávolították a játékból a SecuRomot, így az összes dobozosan vásárolt játék aktiválható lesz a Steam rendszerén belül. A multiplayer újjáélesztéséhez szükséges frissítést azon keresztül tölthetik le majd a játékosok, emellett pedig a DLC-k is működőképesek maradnak.

Egyébként a játék folytatása (mely, hogy bonyolítsák a készítők a helyzetet, a második rész előzménye), a Borderlands: The Pre-Sequel! most októberben érkezik többek között PC-re is.

7.
7.
DeathTiti
Konzolon megy a multija a csak éppen senki nem játszik vele.
5.
5.
Unknown
Nemrég vettem meg 360-ra...akkor ezekszerint ezért nemtalált meccset ,vagy a netem volt rossz ?
4.
4.
PaprikaJancsi
#3: De az első rész nélkűl, nem lenne a 2 az egyik legjobb a világon :)
3.
3.
kopic
#2: Hát sztem inkább a 2.része az egyik legjobb játék a világon....
2.
2.
PaprikaJancsi
Egyik legjobb játék a világon. Most biztos pár fan kicsit boldogabb lett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...