Watch Dogs - ősszel New Jerseybe megyünk

  • Írta: zoenn
  • 2014. július 31.
  • Letöltés
Link másolása
A hivatalos Twitter-csatorna szerint a Watch Dogs idén ősszel megjelenő DLC-jében egy új bejárható városban, New Jerseyben folytatódik a kaland. A kérdés csupán annyi, hogy vajon Aiden marad a főszereplő?

Ősszel érkezik a Watch Dogs első nagyobb letölthető csomagja, legalábbis a hivatalos Twitter-csatorna szerint. A Ubisoft egy teaser képet lőtt fel, ami egy száraz statisztikai adatot közöl: "Országos viszonylatban 2012-ben New Jersey Camden városában volt a legmagasabb a bűnözés aránya. Huszonnégy órás megfigyelési program van érvényben."

Egy rajongó fel is tette a kérdést hamar, hogy vajon egy új letölthető tartalomról van-e szó, és a Ubisoft megerősítette, hogy igen, idén ősszel érkezik a DLC.

A Ubisoft nem hazudik: az FBI szerint 2012-ben Camden volt a legerőszakosabb város az Egyesült Államokban, itt követik el legtöbb gyilkosságot - ideális terep egy igazságosztó hacker számára.

Vajon a Gamescomon már egy bejelentésnek örülhetünk?

27.
27.
rajdi
Azt azért szögezzük le, hogy a látványbeli dolgok nem sikerültek úgy, ahogy azt bereklámozták, a játékmenettel is csak olyan problémák adódtak, amikhez hasonlót minden játékban fel tudok sorolni, de sokan azért mert nem a világ legtökéletesebb játékát kapták, mindjárt a lexarabb játékának minősítik. Persze persze, tudjuk hogy a netes véleménynyilvánításban nem létezik vegyes vagy közép út, csak fekete vagy fehér lehet egy dolog. Én is csalódtam amikor elindítottam először és toltam 1-2 órát, de nem vagyok hajlandó egy játék miatt stroke-ot kapni, így kompromisszumot köt az ember, vagy kikapcsolja és nem játszik vele. Én az előzőt tettem, és azt kell mondanom hogy a hibák ellenére is egész jó kis gém a Watch Dogs. A beszivárgós részeket imádtam, amíg a vezetéstől vagy a villogó információ áradattól én sem voltam oda. a meg amikor megáll az ember egy sarkon és csak nézelődik, hogy az emberek a mobiljukkal fényképezik a baleseteket miközben a kémények lassan eregetik magukból a föstöt (grafikai beállítástól függően : ) na az megint dobott a feelingen rendesen nekem. Szóval kíváncsi vagyok hogy a fikázók közül hányan kapcsolták ki a játékot fél óra után, és hányan is tettek bele jó pár játékórát mégis... :) Én Los Santos mellett néha leugrok New Jerseybe is az tuti. UFF beszéltem
26.
26.
Tiramisu96
Elnézést a 14. hozzászólásra gondoltam félre néztem.
19.
19.
Tiramisu96
#16: Egyet értek veled szerintem se futnak neki és ezért le is szólja őket .
16.
16.
randall13
15.
15.
Ghost26Dave
#12 Bocs de mostanában úgy látom hogy neked minden egyes játék hitvány...Erre mi a magyarázat???
9.
9.
Zeroni
Srácok ritkán írok ide, de most muszáj pár sort írnom, mert nem igazán értelek titeket. Van akinek tetszik/tetszett a játék, neki miért lenne szar, hogy csinálnak hozzá egy fasza új kiegészítőt. Miért zavar titeket? Van elég játék, elég platform, mindenki ki tudja választani magának a megfelelőt. Ti majd másra költitek a fizetésetek/zsebpénzeteket. Azzal semmi nem fog változni, hogy ide böfögtök valamit a gamekapocson, csak hergelitek egymást.
7.
7.
kekesi
Hát én biztos, hogy Los Santos-ba megyek őszel nem pedig New Jersey-be.
6.
6.
Lizard0828
Mért kell még fokozni ezt az értelmetlenséget?!
Húzzunk le még pár embert....úgy van:D
5.
5.
GAMEROD
Idegesítő és gagyi játék. Nemcsak a hibái miatt, de a jellege miatt is. Engem rohadtul idegesített hogy lépten nyomon villognak a buherálható tárgyak. Megoldhatták volna más módon is ezt a figyelemfelhívást rájuk.
4.
4.
Tiramisu96
#2: Igazad van egyátalán nem szar kiadó :D
3.
3.
Ghost26Dave
2.
2.
Cristiano
1.
1.
mestermagyar
Az Ubisoft is szar kiadó, de ha EA lenne, akkor ez lenne a Watch Dogs hardline játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...