Frissítve: Íme, a Call of Duty: Ghosts utolsó DLC-je

  • Írta: zoenn
  • 2014. augusztus 2.
  • Letöltés
Link másolása
Augusztus 5-én érkezik a CoD: Ghosts negyedik és egyben utolsó DLC-je, a Nemesis - elsőként az Xboxokra. A csomag négy új térképet és a co-op mókára kihegyezett Extinction utolsó fejezetét tartalmazza.

A rajongók az Advanced Warfare előtt még egy kört futhatnak majd a Call of Duty: Ghostsszal, a játék utolsó DLC-je augusztus 5-én landol Xbox 360-on és Xbox One-on, majd az exkluzivitás után PC-n, PS3-on és PS4-en is.

A Nemezis négy új kis és közepes méretű multis térképet tartalmaz:

  • Goldrush: a pályát az Egyesült Államok délnyugati részéról mintázták, egy elhagyott aranybányáról van szó. Bonyolult, barlangszerű járatokban folyik a csata, amit az aknák is nehezítenek.
  • Subzero: egy fagyos kanadai tengeralattjáró bázis, amit korábban sietve evakuáltak. A kutatási létesítmény már kísértetiesen üres - a közepes térkép hagyományos háromsávos designnal rendelkezik, de egyéb misztikus veszélyt is rejt.
  • Dynasty: egy tóparti falu a festői kínai hegyek közt. Színes kertek szegélyezik, és a régióra jellemző építési stílus rögtön észrevehető. A környezet elsőre nyugodtnak tűnik, ám a sikátorokban és a magaslatokon ádáz harc dúl - megannyi útvonal lehetséges. A játékosok légicsapást is kérhetnek.
  • Showtime: a Modern Warfare Shipment térképének újragondolt változatáról van szó. A futurisztikus arénában található konténerek remek fedezéket biztosítanak, ellenségeinkhez közel kerülünk, így a sörétes puskák és az SMG-k végzik a munka oroszlánrészét. Ha sokáig túlélünk, három killstreak lehet a jutalmunk: turreteket rakhatunk le a kulcsfontosságú pontokra, ellátmányt kérhetünk vagy halálos gáztámadást indíthatunk.


Az Extinction kooperatív játékmód negyedik epizódja Exodus névre hallgat. Miután a CIF Unit elmenekült az idegen alvilágból, a cryptid hadsereg már az emberiség utolsó bástyáját ostromolja. A feladatunk az, hogy átvegyük az irányítást a menekülést biztosító űrsikló felett.

Update! A Goldrush pályáról egy bővebb bemutató érkezett:

11.
11.
DeathTiti
#10: Hát rosszabb már nem lehet
10.
10.
lesik20
Remelem az uj cod jobb lesz a Ghostnal.

Amugy je bannoltak a negrot
8.
8.
Ooorky
#6: Nem "rosszabb lesz" hanem más.
Újabban elég nagy divat lett a szórakoztató iparban, hogy a futószalag termékekkel 14-17 év körüli nyugati kölyköket célozzák meg, mert agyilag azon a szinten vannak ahol elég annyi hogy a termék Extrém legyen. Nem kell olyan dolgokkal vacakolni, hogy taktikus multiplayer, értelmes történet...
7.
7.
Ghost26Dave
Ez megalázó hogyha a cod történelmét nézzük.Így elbaszni egy játékot.Ezek a dlck meg egyre röhejesebbek.Blizard mi a a ló pénisz????
6.
6.
RayErizo
A Cod az évek múlásával egyre-egyre rosszabb lesz és ezt tudja mindenki...

Nekem konkrétan a sorozat a Black Ops 1-ig ment.... aztán elkezdett egyre lefelé csúszni.Semmi újat nem tudnak már felmutatni és valljuk be, hogy a Cod-nak nagyon nem áll jól ez a ,,jövő harcosai" story..-
5.
5.
shooter1234
Felmerül bennem újra és újra a kérdés, hogy vajon van valaki aki a cod dlc ket várja? (mint pl egy játékmegjelenést)

Amúgy akkor érnének meg ennyi pénzt szerintem, ha az összeset árulnák egyben ennyiért, vagy csak egy dlc lenne ennyi tartalommal. (akkor még lehet én is elgondolkodnék a beszerzésén, feltéve ha nem lenne ilyen optimalizálatlan a játék, ráadásul 8.1 -en még külön egér lag is van, nehogy már unatkozzunk, amit persze egy peccs sem fog orvosolni, mert már reg nem peccselik a játékot)
4.
4.
Cristiano
#2: majd új cod jó lesz
2.
2.
Cellator
Borzalmasan látványosra sikerül minden egyes rész, lassan nem lesz hova tova :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...