Gőzerővel készül a Beyond Good & Evil 2

  • Írta: zoenn
  • 2014. augusztus 1.
  • Hír
Link másolása
A Rayman alkotója, Michel Ancel új indie stúdiót alapított Wild Sheep néven, ám a Ubisoft Montpelliernél betöltött állását sem hagyja ott. Annál is inkább, hiszen a franciák szerint már teljes erőbedobással készül a BG&E 2.

Michel Ancel egyike a Wild Sheep Studio társalapítójának; az új független fejlesztőcsapat székhelye Montpellierben van, ugyanott, ahol a Ubisoft brigádja is található. A híres designer így már két csapatnál szorgoskodik, a Wild Sheep egy maroknyi tapasztalt fejlesztőt foglalkoztat, és már javában dolgoznak a bemutatkozó projektjükön.

A kiadó szerint Ancel továbbra is a Ubisoft Montpellier csapatát erősíti (immáron 25 éve), az ügyvezető igazgató, Xavier Poix szerint szerencsésnek mondhatják magukat, hogy egy ilyen kaliberű tehetség dolgozik náluk. Mostanság "egy olyan rendkívül ambiciózus új játék" munkálatait vezényli, amely "közel áll a csapat szívéhez". Nem nehéz kitalálni, hogy a Beyond Good & Evil 2-ről van szó, amit később a Ubisoft is megerősített

A régóta várt alkotás "kihasználja a következő generációs technológiákat" és "igazán meglepő, innovatív és kivételes játék lesz", dacára annak, hogy a kiadó bevallása szerint még túl korai beszélni róla.

Korai? A Beyond Good & Evil 2-t hat éve jelentették be. 

9.
9.
KopyAti
Azért hat éve, mert már akkor mondták, hogy kevés a mostani hardver a második részhez. Talán ma már elég nekik! :)
8.
8.
aRkye
Nem tudom elképzelni, hogy ezt a játékot elcsesznék, mint ahogy egy középszerű Half Life 3-at sem hiszek. Nem olyan fejlesztőkről és kiadókról van szó, akik megengednének egy félkész vagy összedobott játék piacra dobását.
7.
7.
RayErizo
#3: De amúgy igazad van...
6.
6.
RayErizo
#3: http://m.cdn.blog.hu/ha/hagyjadis/postimage/hogy_volt_merszed_1376297713.jpg

5.
5.
rbob87
#3: Remélem,h nem így lesz, mivel a beyond első része nekem nagy kedvencem volt, sajnálnám,ha elrontanák a második részét, ugyanez vonatkozik a half-life sorozatra is, a prey sajnos/szerencsére kimaradt számomra, arról nem tudok nyilatkozni. Mindenesetre kíváncsian várom,h mi sül majd ki az egészből.
4.
4.
Giggsy
#3: PONT azért jöttem ide, hogy ezt írjam.
3.
3.
DON GONDOCS
Ez a játék még létezik, szerintem valószínűleg egy napon fog megjelenni a Half-life három és a Prey 2-vel amik valószínűleg közép szar játék lesz, jó értékelésekkel.
1.
1.
Yetikoma
Utálom az ilyen fejlesztőket... majd ha a boltokban lesz elhiszem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...