Frissítve: Assassin's Creed: Rogue szivárgások

  • Írta: Arell
  • 2014. augusztus 5.
  • Videó
Link másolása
A korábban Comet kódnéven futó projekt szivárgása folytatódik. A most már biztosan Rogue címre keresztelt játék házon belüli bemutatójáról kézikamerás felvétel készült, és kiderült a megjelenés dátuma is.

Még július végén egy svájci internetes webáruház feltöltött egy Assassin's Creed: Rogue címen futó rejtélyes játékot a készletébe azzal a kiegészítéssel, hogy a készülő termék az év végén lesz elérhető. A hír, amely alátámasztotta a széria rajongóinak gyanúját, miszerint idén bejelentésre kerül egy last-gen Assassin's Creed-cím is, úgy tűnik, most végleg beigazolódott.

Egy frissen kiszivárogtatott videónak hála úgy tűnik, a korábban Comet kódnéven futó projekt nemcsak, hogy valóban fejlesztés alatt áll, de november 11-én meg is jelenik Xbox 360 és PS3 konzolokra.

A történetről eddig nem sokat tudunk, de a lapértesülések szerint az Atlanti-óceán partjain hajózó templomost, Shayt irányítjuk majd, a játékmenet pedig leginkább az Assassin's Creed III és a Freedom Cry DLC (Assassin's Creed IV: Black Flag) keverékére fog hasonlítani.

A Ubisoft egyelőre nem nyilatkozott az ügyben.

 


Update!
 A szivárgás napján meg is jelent az első hivatalos trailer a játékról, innentől kezdve tehát nem pletykáról, hanem bejelentésről beszélünk:

Update #2! Megjöttek az első képek is a játékról, illetve kaptunk még néhány plusz infót róla - a fent leírtakat mind megerősítette a Ubisoft.


Amit még tudni kell:

  • A játékot a szófiai stúdió fejleszti, de besegít neki a szingapúri, a québeci, a montreali, a csengtui, a milánói és a bukaresti csapat is.
  • A tizennyolcadik század közepén, a hétéves háború idején járunk, az Atlanti-óceán északi részére, New Yorkba és az Appalache-völgybe is eljutunk.
  • A játék főhőse valóban templomos lesz, Shay Patrick Cormac a testvériség árulása miatt áll át a másik oldalra. Konkrétan megpróbálják megölni, nem véletlen, hogy bepöccen.
  • Ez lesz az Assassin's Creed-sorozat legsötétebb epizódja állítólag, Shay a szemünk előtt változik át szépen, lassan assassinból assassin-vadásszá.
  • A hajós játékmenet kibővül, a készítők a földön és a vízen is új fegyvereket ígérnek. A hajónk neve Morrigan lesz. 


A hírért köszönet kopicnak, LionHD-nak és adam6751-nek!

36.
36.
#34: "New York City One of the most well-known cities in the world, fully recreated as it existed in the 18th century."

Forrás: http://assassinscreed.ubi.com/
35.
35.
keridenes
AC3-ban nem az volt, hogy Haytham alapította meg a Gyarmati rítusát a templomos rendnek?
34.
34.
patka21991
A tortenet jonak tunik, de New York nekem nem jon be... Nem hiszem, hogy tudna ujat mutatni a varos az AC3romnal, hiszen ott is ugyan ebben a korban, csak par evvel kesobb jartunk (hacsak nem az egesz NY allamot jarhatjuk be).
Remelem benne lesz Achilles Davenport, hiszen ekkor meg nem elt visszavonult eletet, es o volt a gyarmatokon az asszasszinok vezetoje.
32.
32.
csaszi2
#31: Ige, szerintem is, úgy március, április fele, mint a Liberation HD.
31.
31.
Skyer
#30: Nem felesleges, csak késeltetni kell a nagyobb bevételért. Szinte biztosra veszem, hogy megjelenik pc-re is, de csak később.
30.
30.
DON GONDOCS
#25: Gondolom azért nemjön mert a pc-sek a nagytestvért kapják (Unity) így felesleges kiadni 2 Assassins játékot ugyanarra gépre.
29.
29.
B-Shaggy
Vajon a 360-as és a PS3-as megjelenés után mennyi időt kell várnunk, hogy bejelentsék PC-re és/vagy nextgen konzolokra?
Ha mélyen magatokba néztek, ti is tudjátok, hogy úgyis megtörténik majd.
25.
25.
Wr4th
Sorry de rosszul lattam es jelenlegi allas szerint nem fog jonni PC-re! :( de ha nepszeru lesz gondolom ez meg valtozhat... remenykedjunk h igy lesz! ;)
23.
23.
EBR2000
Nekem még mindig jobban tetszik a Unity de ez az asszaszin-vadászos felállásse rossz. Legalábbis nem taszít annyira mint a black flag túlszínezett világa. (Mondom úgy h egészen a megjelenésig meg akartam venni. Utána meg karácsony környékén.) Nem tudom... nekem az valamiért nem jött be.
22.
22.
AK-87
#19:Csak egy hajós mellék küldetés volt.
Egy süllyedő hajóroncsra kellett fel és le jutni,de jól nézett ki.
21.
21.
Wr4th
Vhol azt lattam h jon PC-re! ;)
20.
20.
RayErizo
"...Ez lesz az Assassin's Creed-sorozat legsötétebb epizódja állítólag, Shay a szemünk előtt változik át szépen, lassan assassinból assassin-vadásszá..."

Ez most valamiért nagyon megfogott...
19.
19.
grieves13
#17: Lehet én játszottam nagyon régen, de mikor volt a 3-asban északi sarki pálya?
18.
18.
Wr4th
Szerintem igeretes.... csak aztan nehogy sikeresebb legyen az Unity-nal! :D
17.
17.
McDuff
nah végre csavartak egyet rajta,remélem tényleg darkosabb lesz...a helyszín bejövős,már a 3ban is tetszett az északi sarkos pályarész!
16.
16.
azureknight0715
Na hát igen, ez valahogy jobban tud érdekelni. Főleg a főszereplő miatt és a sötét hangulata miatt amit ígérnek. Kíváncsi vagyok mi történhetett, hogy átáll a másik oldalra. Remélem lesz olyan jó a sztorija és a hangulata mint a black flagnak.
15.
15.
adam6751
14.
14.
azazel
Kár hogy kimarad a magyar felirat
13.
13.
Ghost26Dave
Na megmondtam:D
12.
12.
dragonkris2000
Ez az végre beigazolódott és annak is örülök,hogy nem egy Haythem fajta ruhába flangálunk,legalábbis eddig nem tudható de remélem nem.
11.
11.
adam6751
#10: Már hivatalos az Atlanti óceán és New York.
Amúgy itt van a hivatalos trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=O85H4zECAYM
10.
10.
Ghost26Dave
Ez a havas táj Gronland is lehet.Tehát nem kizárt hogy újra visszatérünk az atlani óceánrá.
9.
9.
adam6751
Pár in-game screenshot a játékról, plusz infók a főszereplőről:

http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2014/08/05/september-cover-reveal-assassins-creed-rogue-unity.aspx
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...