GC 2014: Dead Island 2 - az első gameplay trailer

  • Írta: fojesz
  • 2014. augusztus 11.
  • Videó
Link másolása
Befutott az E3-on bemutatkozott Dead Island 2 első gameplay trailere, közel másfél percig bámulhatjuk a jövőre megjelenő zombis című játékmenetét. Az előzetes ennek megfelelően pörgős, csak úgy repkednek a végtagok!

Megkapta az első gameplay trailerét a Dead Island 2, és az E3-as előzeteshez hasonlóan ez is pörgős: a Yager fejlesztői egy közel másfél perces anyagot vágtak össze nekünk, amiben hősünk kreatív módon csap szét az élőholtak között; az egyiket megfagyasztja, és aztán darabokra üti egy franciakulccsal, egy másikat pedig egy motorcsónak hajtóműjével szeletel fel...

A Dead Island 2 2015 tavaszán kerül boltokba egyébként, lesz belőle PC-s, PS4-es és Xbox One-os változat is.

Köszi, stufika!

31.
31.
olymind1
#24: "Dying Light. Ha videót nézel róla, látszik, hogy abba azért fektettek komoly munkát is, nem egy összedobott bughalmaz lett, mint ez és ennek elődei."

Irónikus módon ennek az elődeit is a Dying Light fejlesztői készítették. Bár attól még jónak/jobbnak tűnik mint a Dead Island 1 volt.
-----
"Azt esetleg tudja valaki, hogy Dying Light coop támogatást élvez e?"

Lesz, 4 játékos co-op. Valamint előrendelőknek jár a "Be The Zombie" PvP mód is. Vagy inkább írhatnám azt is, hogy ZvP :D
30.
30.
zala122
tiszta dead rising.Akkor ennyi erővel nevezzük át a sorozatot dead rising 4-re a dead island riptide-t találták ki jól.
29.
29.
Harv
#28: Emlékszem még az első rész drámai trailer-ére, konkrétan erre: https://www.youtube.com/watch?v=lZqrG1bdGtg
Azóta nagyot fordult a sorozattal a világ, szerintem is rossz irányba.
28.
28.
GAMEROD
Gagyi. Nem paródia horrorrá kéne alacsonyítani a sorozatot.
27.
27.
Ecneb
#26: Köszönöm a remek hírt!
26.
26.
K2 The Highest
#24: 4 fős Coop táogatást kapott.
25.
25.
Stranger
#20: Ezek direkt csak ilyen agyatlan henteldék... bár wikin megnéztem és azt írják rá, hogy survival horror... jó tudni.
24.
24.
Ecneb
#23: Dying Light. Ha videót nézel róla, látszik, hogy abba azért fektettek komoly munkát is, nem egy összedobott bughalmaz lett, mint ez és ennek elődei.

Azt esetleg tudja valaki, hogy Dying Light coop támogatást élvez e?
23.
23.
Angelwing
Dead Island 2 vs. Dying Light vajon melyik lesz a befutó? :)
22.
22.
piskóta
#21: Mivel az a rész kimaradt, így különösen új élményt fog nyújtani. Ezért is fogom mindenképpen beszerezni, bár a 3.rész a nagy kedvenc.
21.
21.
Yanez
#20: Akkor kénytelen leszel megvárni az RE remake-t, mert addig bizony nem lesz komoly zombis cucc, és ugye az sem egy mai csirke, hiába az új külső. Igaz még így is sokkal jobb lesz, mint a mostani élőholtakat hentelős tucatjátékok.
20.
20.
piskóta
Na, hát ez is annyira komoly, mint egy lányos párnacsata a koleszban. Vidám, hangulatos zenére trancsírozunk. Megint. Ilyen volt az első rész, a Riptide és félek, hogy ilyen lesz a Dying light is. Minek még egy? Persze akinek bejön, annak jó szórakozást kívánok hozzá. Nem akarom senki kedvét el venni, de én ennél komolyabbra vágyom.
19.
19.
Yanez
Az elsőt kihagytam, mert állítólag nem lett nagy szám, monotonná titulálták. Ez eddig jobban néz ki, de félek ez is csak hype. Viszont olyan rég volt már zombigyakós game a tv képernyőmön, hogy nyilván kap egy esélyt a kicsike.
18.
18.
vonbear
Én szerintem a Dead Island első része is élvezhető. Co-op-ban főleg, ha ismerősökkel baromkodik az ember. Tény és való, hogy egy bughalmaz, de a zombie hentelés, a rejtett poénok és a tény, hogy nem egy rövid játék engem megnyertek. :D A Dying Light témája jobban ráhelyezi a hangsúlyt a túlélésre - mondjátok páran, de az is csak egy trailer volt, pont mint ez. :) Én a Techland-től sokat nem várok. Mindenesetre kíváncsian várom mindkettőt.
16.
16.
Wr4th
Engem kicsit zavar ez a szinvilag...amugy annyi zombis jatek van h kezdem keverni oket xDD
15.
15.
Matt8888
14.
14.
equinox42
Magam részéről úgy érzem, hogy ebben a videóban benne is volt az egész játék és ezek alapján már végig is vittem.
De csalódtunk már kellemesen máskor is.
13.
13.
biohazard rex
Az elsőt se tudom hova hypeolták, rakás kaka volt. A Riptide is kaka volt és valszeg ez is kaka lesz.
12.
12.
DON GONDOCS
Szép a grafika és ööööö..... kb enyi. Ja meg jó a zene.
11.
11.
Cristiano
10.
10.
drat576
#9: Amit linkeltem videót, az elején a zombi...nem tudom hogy fut át a kábelen ^^
9.
9.
drat576
#5: Hát nem tudom, nekem valahogy pont ellenkező az érzésem.
https://www.youtube.com/watch?v=UbeftjTF9UA

- A Spec Ops: The Line amúgy tényleg nagyon jó.
8.
8.
dzsiádzsó
Nekem még mindig az x360 Dead Rising a nyerő, tudom nem ő csinált nyarat, DR sikerei után hirtelen filmek és játékok tucatjai kezdték felkarolni a zombis témát...
Ott volt hangulat, bár réteg játék volt, nekem ez már a túl véres kategória, Dying Light valamivel komolyabb, mert van hangsúly a túlélésen, ez egy túl élethűt DR FPS nézetbe ráadásul a trailer alapján egyedül a fröcsögő vérre helyezi hangsúlyt, remélem ennél azért kicsit több lesz és lesznek benne poénok is, meg valami, ami játékra emlékeztet, nem valami pszichopata szimulátorra.
7.
7.
drat576
Hát elég hmm..színes, nagyon élénk, szinte már Sunset Overdrive-osan élénk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...