GC 2014: Bemutatkozik a Grand Ages: Medieval

  • Írta: fojesz
  • 2014. augusztus 12.
  • Bejelentés
Link másolása
A Kalypsót nem lehet lelőni, csak úgy záporoznak a gamescomos bejelentések a kiadótól. Most éppen a Grand Ages folytatása van soron, a városépítős stratégiai játék a középkorba költözik.

Sorozatot csinál a Grand Agesből a Kalypso, a 2009-es Grand Ages: Rome után jövőre érkezik a Grand Ages: Medieval; ezt a játékot viszont nem a Haemimont Games, hanem a Rise of Venice-ről ismert Gaming Mind Studios fejleszti majd PC-re.


A Grand Ages: Medieval 1050 környékén játszódik, ekkortájt Európa komoly változásokon esett át, és a népessége is erőteljes növekedésnek indult. A játékos ebben a környezetben építgetheti birodalmát és társadalmát, a játszóterét Skandinávia, Portugália, Észak-Afrika, a Kaukázus és a Közel-Kelet határolja majd.


A játék kampánya mellé egy "free play" játékmód is jár, ahol szabadon randalírozhatunk, illetve a multiplayerről sem kell lemondanunk, legfeljebb nyolcan feszülhetünk majd egymásnak.

A városépítés mellett a hadseregünk fejlesztésére is oda kell figyelnünk, hogy megvédjük a birodalmunkat a barbárokkal szemben, de a természeti katasztrófákra és a pestisre is fel kell készülnünk. Mindeközben kereskedhetünk is, a különböző kereskedelmi útvonalakon szénnel, gyümölcsökkel és más áruval csencselhetünk.

4.
4.
bedecs23
Nekem erről a teaser-ről is a Age of Empires 2 jutott eszembe :)
3.
3.
MrLentoFan
#2: Age Of Empires 2 oh igen meg a Warcraft 2 régi szép idők!
Ilyen játékokra is lenne igény szerintem! Kell nekem :)
2.
2.
bodortamas1
Hmm, tetszik. Az 1. részt nem ismerem, de ezt kipróbálom majd. Szeretem az ilyen építkezős stratégiai játékokat, sokat játszottam age of empires II-vel és empire earthhal is. Ha ez is hasonló lesz, engem megvett :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...