GC 2014: Íme, a Remember Me alkotóinak új játéka

  • Írta: fojesz
  • 2014. augusztus 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Bemutatta legújabb játékát a párizsi Dontnod Entertainment, amit a korábbi híreknek megfelelően a Square Enixszel karöltve fejleszt a stúdió. A Life is Strange egy epizodikus formában megjelenő kalandjáték lesz.

Az E3 óta tudjuk, hogy a Square Enixszel kezdett közös projektbe a Remember Me-t készítő Dontnod. A csapat nehéz időszakon van túl, alaposan át kellett szervezni a pénzügyi nehézségei miatt, nem véletlen, hogy most egy kisebb projektbe vágott bele. A Life is Strange egy epizodikus formában megjelenő kalandjáték lesz, ami PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra készül.


A történet egy fiktív oregoni városkában, Arcadia Bayben játszódik, ahol egy Max Caulfield nevű diák és barátnője, Chloe egy másik társuk, Rachel Amber eltűnése után kutat. Max, aki öt éve nem járt már Arcadia Bayben, hamar felfedezi, hogy különös képessége van: képes visszapörgetni az időt.


A játékmenet érdekessége, hogy ez az erő egyúttal képes megváltoztatni a játék történetét is, és bár a Dontnod nem árulta el, hogy mennyire kapunk szabad kezet a használatában, az ígéretei szerint a sztori mindig a játékos döntései és azok következményei mentén halad majd tovább.

3.
3.
sebtapasz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...