GC 2014: Úton a harmadik Toy Soldiers

  • Írta: fojesz
  • 2014. augusztus 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Készül a Toy Soldiers-sorozat harmadik része, ráadásul az új játékot a Ubisoft adja ki, így semmi akadálya annak, hogy a cím PlayStationön is tiszteletét tegye végre. A jövő év elején érkezik.

Harmadik fejezetéhez érkezett a Toy Soldiers-sorozat, és mivel a Toy Soldiers: Wat Chest a Ubisoft kiadásában jelenik majd meg, a játék nemcsak PC-n és Xbox One-on, de PlayStation 4-en is tiszteletét teszi a jövő év elején.

A Signal Studios még nem árult el túl sok konkrétumot a tower defense játékról, de az biztos, hogy a játékosok négy hős, illetve hadsereg közül választhatnak majd a játékháború során. Kaiser például biztosan visszatér, emellett az egyik új szereplőről, Starbrightról hullt még le a lepel; ahogy annak lennie kell, mindegyik karakterhez saját hadsereg, saját fegyverek és saját kampány tartozik.

4.
4.
Drazhar
Én imádom a Toy Soldiers-t, nagyon jó kis tower defense játék, de könyörgöm, mi a tököm ez a japán lányos, teddymacis játszható frakció? Mára elég ennyi internet...
3.
3.
wolfwarrior
Szerintem eddig egész jó játékok jöttek ki a szériából eddig egyszerü tower defense volt amiben lehetett fps módjára kezelni is és néha járműveket is tudhattál használni meg egy hőst.Most van egy olyan sejtésem tesznek bele egy kis moba-t is a keverékbe.
1.
1.
PaprikaJancsi
Elég jól néz ki. Bár eddig sohasem érdekelt a Toy Soldiers sorozat, ez most elég jónak tűnik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...