GC 2014: Nézd vissza a Sony-konferenciát!

  • Írta: fojesz
  • 2014. augusztus 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Este hét órakor rajtolt a Sony Gamescom-konferenciája, ha kíváncsi vagy, milyen újdonságok érkeztek a PlayStation 4-re és a PlayStation Vitára, kattints és nézd vissza velünk a bemutatót!

A Sony teaselt már ezt-azt a ma esti konferenciája kapcsán, a lényeg viszont csak most jön: tessék rátapadni a képernyőre, egy kattintás és kezdődik a műsor!

78.
78.
dzsiádzsó
Mostjátékokban megint jobban áll az X, elvileg ez lesz az, ami majd befolyásolja a konzolvásárlást.
Azért én adnék időt mindenre, egyrészt az X teljesítménye érezhetően kisebb, kicsit túlvariálták már a konzolon felüli kapacitásokat, sztm PS4, főleg idővel csúnyán ráver majd a X1-re.
Részemről ez a konzol generáció halott, mert pl ps2 is kalap kaki volt egy pc-hez képest, de legalább űber brutál játékkínálata volt. Most nem tudok semmi igazán jó exkluzív címet (ami engem érdekelne is), 140e ft meg inkább a pc-mre költenék most, ami így komolyabb grafikát tudna, és nem 23e kerülnének rá a játékok.
Azért titkon remélem leszek én még újra konzolos, de ez egyelőre nem győzött meg, anno tök jó volt bele vágni az Xbox-ba, Dead Rising, Forza, Dirt, PGR, aztán jöttek a nyalánkságok GoW, Bioshock, CoD: MW. Lehet én öregedtem, de közelbe nincs ilyen szórakozás most, lehet az időm is kevesebb és már csak minőségi játékokra pazarlom, de akkor gyártsanak minőségi játékokat, ne 10 óra alatt végigtolható szarokat! Óránként 2300ft :)... Inkább egy mozi a haverokkal!
77.
77.
Sechu
Kicsit unom már ezt a kinek nagyobb a konzolja versengést... Szerintem jó hogy van 3 nagy gép a piacon és jó hogy vannak exkluzív játékok amelyek jobban kihasználják az adott hardver erősségeit mintha multi-platform címet fejlesztenének.
76.
76.
Sechu
75.
75.
kopic
74.
74.
Yanez
#71: Az az igazság, hogy akinek nem jönnek be a Sony által bejelentett játékok nagyobb része, akkor már szar lett a konferencia. Nekem kapásból 5-6 játék lesz ezekből vétel, plusz a multiplatform címek. A lényeg, mindkét konzolon lesz elég játék, meg akadnak majd jó exclusive-ok is!
73.
73.
kriszvandaar
Haha azzenyim.... zseni vagy!:-)
71.
71.
kriszvandaar
Nemtudom miert mondjak egyesek hogy a sony most nagyon lemaradt. Remek exlkluziv cimek jonnek es ami multiplatform azt is ps4en jatszanam mert altalaban jobban nez ki a sonyra irt valtozat. Jelenleg 10 millio ps4 usert tartanak szamon ami joval tulmutat az xbox1 felhasznalok taboran ugyhogy lehet elszurasrol beszelni csak azert ne mondjunk tul nagy marhasagokat. Az higy a tombraider kizarolag xboxra jon majd engem is erzekenyen erintett de a megjelenni keszulo jatekok fenyeben ugy erzem fel tudom majd ezt a sokkot dolgozni kulonosebb maradando karosodas nelkul arrol nem is beszelve hogy biztosra veszem hogy a tombraider nem marad orokke exkluziv
67.
67.
supair
#65: Te valóban azt hiszed,hogy egy fejlesztő cég a kiadó stúdióval karöltve ennyire hülye?
Már abban sem vagyok biztos,hogy több Ps fogyott...........(sarcasm)

A srácok tudnak valamit.
65.
65.
Szelenas
Én PSes vagyok, hidegen hagy a Sunset Overdrive, meg a Halo és társai. Engem az basz fel, hogy egy sikeres multiplatformot hirtelen exclusivá tettek. Mivel sokkal több PS4 fogyott, megkéne egy kicsit dobni az eladást. Mivel önállóan nem tudtak sokat eladni, megpróbálják a TRrel eladni, hiszen az előző rész nagy siker volt mindenhol. Ezek után akkor se vennék XOt, ha tudnék.
64.
64.
Colt
http://www.youtube.com/watch?v=ikTYcb7LUkY
63.
63.
Colt
Van itt még valami :D:D:
"P.T. című horrorjáték játszható kedvcsinálója, melyről reggelre kiderült: egy Silent Hill-játékról van szó, amit Kodzsima Hideó és Guillermo del Toro készítenek, a The Walking Dead tévésorozat sztárjával, Norman Reedusszal a főszerepben."
62.
62.
XuChi
Engem már az e3-on is lenyűgöztek a sony játékai. Egyébként sem érdekel, hogy most AAA cím (hipolt fosok) vagy Casual (néha sokkal nagyobba ötletek mint az AAA Hipe-okban!!!) játékok. A Wild, Bloodborne, Until Down, Rime, Order 1886 engem meggyőzött. KELLENEK!!!
59.
59.
PaprikaJancsi
#42: A no man sky nem exkluzív
Alienation nem AAA cím
Uncharted nem volt a gc-on ne írd
First light pedig egy külön dlc, vagyis az sem AAA cím

A többivel egyetértek pl. a Wild és a Rime nekem nagyon tetszett.
58.
58.
tsulok
#54: "EZEK AAA címek. Na most vegyem elő a kis szar indie játékokat amiket a ps4 agyonreklámozott és a show 80%-át felölelte?"
Csak 25 perces volt a show? (20 perc ment el az indiekkel)

"Unchartedről 1 nyomorult szó nem esett, az e3-mon is kiszúrták a szemed egy pre renderelt videóval."
Nem pre renderelt. Am nem tudom mit vártok, még több mint 1 év mire kijön az UC, elég nagy hülyeség lenne ha már most gameplay videókat mutatnának (ahogy 2013-as bejelentés is az volt).

"Nagyon fordult a kocka, most a Sony maradt hatalmas szégyenbe, és az egészet nyakon öntötték egy tv tv tv tv-vel ott a show vége felé."
Ugye most nem a PS TV-ről beszélsz? Az egy Tvre köthető Vita hardver, amire lehet mondjuk PS4es játékokat streamerelni..
57.
57.
Neo1989
Nem tök mind 1 h ki min játszik a lényeg h neki tetsszen és cső.
Ami neked bejön az lehet másnak nem, de ettől nem kéne egymásnak esni.
Ez a folyamatos címek szerinti méregetés és h játsszátok itt a hittéritött, már egy jó ideje szánalom a köbön.

Az h mi mire jelenik meg az pedig az üzlet része h vedd meg hozzá a gépet is ezzel pedig felesleges felvágni h kinek mije van.
Szörnyen buták itt egyesek.

Minden gyártónak vannak jó címei / ahogy rosszak is, pont.
55.
55.
10 millió eladás! Gratula Sony! :)
54.
54.
dshadow
#48: Ha a ps4 bratyód a listájába vett minden szart akkor a MS játék listája kétszer akkora lenne.

Forza Horizon 2
Halo 5
Quantum Break
Sunset Overdrive
Tomb Raider

EZEK AAA címek. Na most vegyem elő a kis szar indie játékokat amiket a ps4 agyonreklámozott és a show 80%-át felölelte? Csinált a ms egy 2 perces montázst ahol szerepeltetett több tucat indie játékot és csókolom. Érdekes, hogy a sony a nagy gamereknek való, azzal reklámozzák, aztán előrukkoltak egy casualstation-el.

Nem szeretem egyik konzolt sem mert bűnprimitív mind a kettő. De játékok terén odab@szott most rendesen a sonynak a ms. Unchartedről 1 nyomorult szó nem esett, az e3-mon is kiszúrták a szemed egy pre renderelt videóval. A Ms egyből nyomta a gameplayeket a Haloból is meg a Quantum Breakből is.

Nagyon fordult a kocka, most a Sony maradt hatalmas szégyenbe, és az egészet nyakon öntötték egy tv tv tv tv-vel ott a show vége felé. Nem tanulnak a mások hibájából.
52.
52.
DON GONDOCS
A Sony a sikeres eladásoknak köszönhetően mintha most kicsit elengdte volna magát persze voltak jó bejelentések: Hellblade és Prime, de kb ennyi.
51.
51.
frenkyboyhun
Ezenkívül tény, hogy a Microsoft konferencia jó volt, de attól sem kell annyira elszállni.
50.
50.
tsulok
#45: Pedig sztem is teljesen jó volt. Mindenképpen jobb mint bármelyik gamescom konferencia az elmúlt pár évben. Bloodborne, Rime, Wild jó lesz nagyon.
49.
49.
frenkyboyhun
A legnagyobb butaság leírni a sony-t konferencia ide vagy oda.
Amúgy egyáltalán nem volt vészesen rosz a konferencia, főleg azt tekintve, hogy e3-on nagyon sok cím ütött.
48.
48.
zarándok
#45: De miért, az MS mit is mutatott pontosan? A Quantum Break király volt, imádom a Remedy-t és bekaphatják, amiért lepaktáltak az MS-sel, de a többi játékra már nem is emlékszem igazából. Sunset Overdrive, Quantum Break, nagyjából ennyire emlékszem az exkluzívakból. Ami azt illeti, nekem úgy jött le mindkét konferenciából, hogy igazából senki sem akart itt bemutatni valami igazán nagyot, lehet, hogy okkal, lehet, hogy nagyobb alkalmakra tartogatják, ki a fene tudja, de semmi meglepő nem volt sehol. Nem vagyok PS fanboy, Xbox360-ról tértem át PS4-re, szóval nem azért, de szerintem még mindig a Sony áll jobban játékok terén. A Tomb Raider meg őszintén szólva szerintem nem tud annyit vetni a latba, nincs akkora húzó ereje, ergo szerintem nem lesz egy killer app. Uncharted 4, The Order... már csak ez a két cím megnyugtat, hogy PS4-be fektettem inkább. A Quantum Break meg úgy is kijön PC-re 2 évvel a megjelenés után. :)
47.
47.
Raam989
Ahogy elnézem itt a kommenteket, nektek fakocka való, nem konzol, meg videojáték...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...