GC 2014: Jön a Shadow Realms - frissítve!

  • Írta: Arell
  • 2014. augusztus 13.
  • Hír
Link másolása
Egy ideje már tudjuk, hogy a következő Mass Effect mellett egy vadi új címen is dolgozik a BioWare csapata; most megtudhatjátok, pontosan mit is kínál majd a Shadow Realms címre hallgató akció-szerepjáték.

"Minden elpusztul, kezdjük veled!" hangzik a kapós mottó a videó végén, mely bemutatja a Shadow Realms címre keresztelt akció-szerepjátékot a BioWare fejlesztésében. A rejtélyes új szellemi termékről már láthattunk teasereket, de csak ma reggel, az EA-konferencián derült ki, hogy pontosan miről is van szó.

A folyamatosan változó, modern univerzumban a játékosok eldönthetik majd, hogy a gonosz ellen vagy mellett harcolnak majd. A modern hősök, kik az embrai árnylégiók megérkezése után kitört háborúban harcolnak, olyan képességek ébredését tapasztalják magukban, melyeket soha nem sejtettek korábban. A támadók, akik saját létsíkukban évek óta küzdenek a Radiant birodalmak ellen, feltehetőleg menekülésre adták a fejüket, és nem sokkal korábban rájöttek, hogy hogyan hagyják el Embrát és szállják meg helyette a Földet.

Az egyelőre PC-exkluzív játék már játszható a Gamescom helyszínén, de az alfatesztre sem kell sokat várni, és ami a legjobb: bárki regisztrálhat rá, és ha szerencsés, a 2015-ös megjelenés előtt is kipróbálhatja a BioWare gazdag történetet ígérő legújabb üdvöskéjét.

Update! Egy négyperces játékmenet videó is felbukkant az IGN-en, melyet most mi is megosztunk veletek. A felvétel kamerás, és a játék hangjait sajnos nem közvetíti, de legalább látjuk az új címet mozgás közben.

25.
25.
Mikeee
Nekem első blikkre DMC Devil May Cry beütése van. Bár abban tudtommal nem volt coop.
24.
24.
bukall
#1 & #5: Szerintem is Hellgate:London-ra hajaz kicsit :) egy kis The Secret World-el elegyítve :D. A gameplay engem se fogott meg, monotonnak tűnik.
23.
23.
Dízel
elég darabos. 8 bites hangok vannak e hozzá?
22.
22.
hadzsime
Jó hogy nem már pizsamában harcolnak.
A trailer és a gameplay alapján elég undorítónak néz ki.
Olyan mint ha egy régebbi RPG dungeonjába bedobáltak volna egy lerobbant alkoholistát, egy mackónacis emós p*csát, meg két irodistát kaszával meg karddal.
Nem merem kijelenteni, hogy a kutya nem fogja megvenni, mert még nem láttam belőle eleget, de a két videó alapján enyhén szólva ratyi érzetet kelt.
21.
21.
Adamknight
Neverwinter harcrendszer, Secret World story, Left 4 Dead cooppal megspékelve. Nekem várós :D.

#16: Én meg inkább ezt fogom megvenni, mint egy újabb Mass Effect-et :P.
20.
20.
hadzsime
19.
19.
giga321
Elrettentett. Pedig érdekelt.
18.
18.
Chrysh
#3: +++++++++1 Kár, hogy bebukott én borzasztóan jól szórakoztam egy ideig...egyedül... csak aztán nem volt kivel játszanom :(
17.
17.
FrankStark
#9: A secret worldre gondolsz?
Annak a teaserei máig a kedvenceim :D
16.
16.
moonborn
Háááát :\ Inkább az új Mass Effect,ez kimarad
14.
14.
ArrowCross
Kicsit a Vindictus-ra és a C9online-ra hajaz, de jónak tűnik. Én szeretem az ilyen játékokat.
13.
13.
ArrowCross
oh my gosh! It looks very good!
12.
12.
PaprikaJancsi
11.
11.
alex512
#7: Nem konkrétan MMO, hanem 4+1 fős coop (4 fős csapat + 1 gonosz vezér). Inkább az Evolve-ra hasonlító RPG.
10.
10.
DON GONDOCS
Engem kicsit főleg a harc a Dc universe online-ra emlékeztet.
9.
9.
hadzsime
Valami hasonló játék készült már ha jól emlékszem.

A traileréből maradt meg annyi, hogy egy csávó egy kocsma mosdójának tükrébe néz és valami árnyék féleség jelenik meg mögötte. Nem emlékszik valaki annak a játéknak a címére?
7.
7.
Irasalgor
Ez akkor MMO, nem pedig single player?
6.
6.
Wr4th
Thy Bioware! ;)
5.
5.
kryszisz
#1: Eltekintve attól a "kis" apróságtól, hogy a Hellgate: London-nak egészen pontosan 0 hangulata volt, ami művészet, hisz London önmagában véve is egész kellemes atmoszférával bír, nem is értem, hogy lehetett így elrontani egy játék talán legfontosabb elemét...abba is hagytam úgy 4-5 óra dögunalom után. És nekem egyenlőre ez a Shadow Realms is eléggé kivitelezhetetlen vállalkozásnak tűnik, masszív online és történetközpontúság egy programban? Bár az SW:TOR-ban is egész jól össze tudták hozni a 2-t úgyhogy talán összejön itt is. Ámen!:)
4.
4.
bodortamas1
Feliratkoztam, remélem bekerülök a szerencsések közé :)
3.
3.
Ecneb
#1: Habár azt a játékot sokan szidták, nekem kedvenceim közé tartozik, szóval nekem csak várós ez a játék :D
2.
2.
Cristiano
1.
1.
felegyi
Hát ez valami faintos kis RPG-nek ígérkezik, fúúú basszus adja!! Kicsit Hellgate L.-ra hajaz de azzal sem volt probléma...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...