GC 2014: Ubisoft-összefoglaló

  • Írta: Arell
  • 2014. augusztus 13.
  • Videó
Link másolása
A Ubisoft ugyan nem tart önálló konferenciát a Gamescomon, de a játékaival így is képviselteti magát a hírekben a héten. Az Assassin's Creed: Rogue után most további három trailert láthattok a kiadó kínálatából.

Az Assassin's Creed: Rogue játékmenettel már találkozhattatok néhány órával ezelőtt, most pedig íme, a folytatás három érkező játék előzetesével és némi információval.

A The Crew videójában bepillantást nyerhettek az észak-amerikai játszóteretekbe, melynek összterülete több mint 4900 négyzetkilométer. A változatos pályákon játszhatjátok a menekülő versenyzőket vagy az őket üldöző rendőri erőket is. A szimulátor az Xbox One, a PS4 és a PC platformokon november 11-én jelenik meg, de a Ubisoft megerősítette, hogy a cím Xbox 360-as változatán is dolgozik az Asobo Studio, mely a többivel egy időben érkezik a piacra.

A kiadó végre felfedte a Heroes of Might & Magic VII-et is, melyben a Szent Birodalmat véres örökösödési viszályok tépázták meg. Iván herceg összehívta az árnyéktanácsot, hogy ennek véget vessen. A te feladatod mindössze annyi lesz, hogy részt vegyél ebben a 2015-ben érkező kalandban.

Végül a Just Dance 2015-ből is láthattunk kicsivel több mint egy percnyi mozgóképet, ami néhány új dalt is bemutat a táncolós játékból. Ariana Grande "Problem" című száma mellett kis részlet szól a The Sunlight Shakers-féle "Love is All"-ból is. A PlayStationökre, Xboxokra, Wii és Wii U konzolokra is érkező Just Dance 2015 idén október 24-én érkezik a polcokra.

13.
13.
Mikeee
Ugyanaz a zene szólt a Mass Effect 3 launch trailerében mint most ebben a heroes trailerben. :)
12.
12.
MrBenjamintoto
#11: Sztem mindenkinek van egy ilyen rész a sorozatban :D én a 4.részt nem tudtam megkedvelni soha
11.
11.
sajttaller
#10: Sose fogom megérteni, hogy az 5. rész miért tetszik az embereknek, persze kinek mi az ízlése, de nekem az a rész vette el a kedvemet a sorozattól...
A 3. viszont egyértelműen a legjobb...
10.
10.
MrBenjamintoto
Remélem az új heroes a 3ra és az 5re fog hasonlítani mert sztem eddig az a két rész sikerült igazán jóra a sorozatból( a 6ból max a sanctuary maradjon)
9.
9.
DarkLord
#7: A címe nem ugrott be, de nagyon nagy zenéik vannak, nekem a No.1. a Cassandra, de a Heart of Courage is szét vág és még elég hosszú a lista ami jó :D
8.
8.
greenmelon
#7: Egy jó kis 2D-s óckúl részt összedobhatnának a Heroesból.
7.
7.
B-Shaggy
#3: Two Steps From Hell - Protectors of The Earth :) Egyik kedvencem.

A Heroes remélem nem követi a hatodik rész újításait, hanem visszatérnek a gyökereikhez!
5.
5.
K2 The Highest
#4: Jön a cikk, csak baszott gáz az időbeosztásom jelenleg, mert sok a munkám.
4.
4.
greenmelon
Játszott valaki a Crew bétával? Irányítás milyen? Legalább egy Forza Horizon szintet hoz, vagy ugyanaz az elcseszett irreális baromkodás mint ami a legutóbbi NFS-ekben van?
3.
3.
DarkLord
Heroes of Might & Magic VII alatt a zene az Darksiders ha jól emlékszem
2.
2.
Hab
1.
1.
Cristiano
azt hittem lesz valami új bejelentés
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...