GC 2014: PC-re is megjelenik az MGS 5

  • Írta: zoenn
  • 2014. augusztus 14.
  • Videó
Link másolása
Kojima mester ugyanazt a demót hozta el a Gamescomra is, mint amit az E3-on láttunk, igaz, főszereplőnk ezúttal kartondobozban bujkál, és ehhez az ellenség mesterséges intelligenciája is alkalmazkodik.

Kezdjük a legfontosabb bejelentéssel: a Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes és a The Phantom Pain PC-re is meg fog jeleni a Steamen keresztül. Megjelenési dátum még nincs.

A Gamescomon bemutatott demó már ismerős helyszínen zajlik, ám most egy új játéklehetőségre tér ki. Kartondobozban bujkálni még mindig remek móka.

A The Phantom Pain 2015 első negyedévében jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.

21.
21.
Csoki80
#12: Először 94' -ben vettem meg a Shinning Force II és a Street of Rage III 10-10 E Ft ért
A legdrágább game N64 Conkers Bad Fur Day 22 Ropi volt. De hogy a Hírnél legyünk a GTA IV is 18-ért szereztem be. Ha kell akkor kell, mint a pisi meg a kaki :-P
15.
15.
Atiboss
Na végre egy olyan játék ami úgy van összerakva hogy azt megéri megvenni mármint az én érdeklődési körömben.Leülsz csodálkozol leköt fantasztikus majd 2 óra kikapcsolod és nem érzed azt hogy elvesztegettél az életedből azzal hogy 500 rakasz lőszert daráltál ki egy amcsi fegyverből és megöltél egy több 1000 "rossz fiút" a "jófiúk"-kal együtt boldogan és nevetve a végén....
14.
14.
Nagyon szép gesztus Kojimától és a Konamitól, csak szerintem felesleges. Mint felesleges hozzászólásomban értelmetlenül kifejtettem amott*, a PC közegében ez a játék nem lehet sikeres, ahogy eddig sem lett az, két meddő próbálkozás remekül mutatja ezt, két totális anyagi bukta. Japán játéknak konzolon a helye, különben megy a fikázás, hiszen a japán játék "érthetetlen" meg egyébként is "japán" . . . :)))
13.
13.
simon 555
#11: És ha konzolod van akkor valaki rákényszerít arra, hogy eladd a PC-d vagy mi?
(megjegyzés: csak a bénák nem tudják élvezni az általad felsoroltakat konzolon, aki kicsit is érdekelt az ugyan úgy tud játszani velük konzolon is, nem véletlenül használnak sok FPS versenyen is kontrollert)

Akinek meg csak PC-je van, az örülhet, hogy ők is megkapják az évtized játékát :)
11.
11.
Dízel
#4: azért mert a sok jó ps és xbox exlusive játékon túl is jobban megéri a pc. fpsek stratégiák, mmorpgk CSAK pc élvezhetőek.
9.
9.
Cristiano
Boldog vagyok pc-re is jönni fog
8.
8.
mestermagyar
#7: Sajnos az a gond, hogy a régebbi játékok összefoglalóját elnézve túl sokból maradtunk ki, hogy értsük. Akkor van értelme, ha minden részt kihoznak utólag, mert ahogy a tube-os videóból láttam, "kicsit" sokmindenről maradunk le. Utálom a folytatást tolni olyan sztoris játéknál, ami az előző rész közvetlen folytatása, és én nem játszottam.
7.
7.
Megmondókapitány
Hahaha seggeszki kérlek kezd el a nyálverést, a sírást, hogy ez a rész úgysem lesz olyan jó mint az eddigiek, hogy attól még a pc-seknek szar mert olyan remek címekről lemaradnak mint rdr, gow, uc stb. (xD micsoda nevetséges felsorolás).
3.
3.
DarkLord
Uuuuh b+...ehhez nem akarok többet hozzáfűzni :D Brutál lesz :)
1.
1.
K2 The Highest
A Metal Gear Solid első része óta nem voltam ennyire izgatott :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...