GC 2014: RollerCoaster Tycoon World bejelentés

Link másolása
Ahogy azt márciusban megígérte az Atari, teljes értékű folytatást kap a RollerCoaster Tycoon-sorozat. A játék teljesen különbözni fog a mobilokra megjelent a RollerCoaster Tycoon 4-től. A kattintás után trailert is nézhettek.

Tavasszal kisebb botrányt kavart, hogy egy gyenge és drága mobilos RollerCoaster Tycoon 4-gyel próbálta az Atari lehúzni a sorozat rajongóit. Akkor ígéretet tettek, hogy készül a sorozat igazi folytatása is, amiről most kiderült, hogy RollerCoaster Tycoon World névre fog hallgatni.

A cím kizárólag PC-re érkezik és jövő év elején fog megjelenni. A játékosok megépíthetik majd a saját hullámvasútjaikat, melyek tervrajzait megoszthatják majd a közösséggel. A játékban négyfős kooperatív multiplayer is helyet kap majd. Ezek mellett akár más játékosok vidámparkjait is meglátogathatjuk.

Fred Chesnais, az Atari főnöke szerint a játék rengeteg újdonságot fog tartalmazni, melyek kihasználják majd az új technikai lehetőségeket. Alant egy teaser trailert tekinthettek meg.

9.
9.
BálintYYY
Ezt ismeritek? Mondjuk nem játék, de mindent megépíthetsz: https://www.youtube.com/user/ThemeParkStudio
8.
8.
MrLentoFan
#7: Igen! Mondjuk "Ha én gazdag lennék" egy VR-al, meg evvel az Oculus csodával elképzelnék egy ilyen hullámvasutazást!
7.
7.
drat576
#2: Hát egy rendes fizika nem ártana.
6.
6.
godach
Úr isten de rég játszottam már ezzel a RCT játékkal. Remélem mindenképp megpróbálnak hűek maradni kicsit a régi grafikai stílushoz.
5.
5.
Clayman
4.
4.
Oldskoolgamer91
Oh de jó lenne megint egy ilyesmivel játszani. A 3. rész volt a kedvencem. Kimondottan egy olyan játék aminek nem ártott meg a 3D Era. És nagyon jó volt mert a jó menedzser szimuláció mellett nem aprózták el a játék fizikáját se. Tényleg élvezetes volt felülni arra amit te építettél. A Nolimits Roller Coaster Simulator is nagyon jó volt + kompatibilis volt azokkal a pályákkal amiket a Tycoonban csináltál.
2.
2.
MrLentoFan
#1: Igen tényleg elég sokat mondó (mutató) trailer! XD Mondjuk jobban izgat mit értenek az alatt, hogy "kihasználják majd az új technikai lehetőségeket."
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...