The Elder Scrolls Online hűségprogram indul

  • Írta: Arell
  • 2014. augusztus 26.
  • Érdekesség
Link másolása
A ZeniMax Online Studios bejelentette, hogy a The Elder Scrolls Online hosszútávú támogatói jutalomban részesülnek majd. Az ajándék tartalmakhoz mindössze előfizetési időhöz kötött mérföldköveket kell majd elérnünk.

A The Elder Scrolls Online fejlesztői hűségprogramot indítottak az MMORPG tartós támogatói és játékosai számára, mely az első körben három hónapnyi előfizetés után egy ajándék háziállattal honorálja a befektetett pénzünket. A következő díjról egyelőre nem bukkantak fel részletek, azt mindenesetre már tudjuk, hogy abban az esetben jár majd, ha legalább fél évnyi időre szóló bérletünk van Tamrielbe.


Fontos információ annak, aki most tervezi beszerezni a játékot: a hűségprogram nem számolja a vásárláskor a TESO-hoz járó játékidőt, így néhány ezer forintot még biztosan be kell majd áldoznunk a követőnkért cserébe.

A júniusi nem hivatalos felmérés szerint a The Elder Scrolls masszívan többjátékos epizódjával a nyár első hónapjában körülbelül 775 ezren játszottak, ami még mindig elenyésző az ugyan csökkenő tendenciát mutató, de még mindig hatmillióval több előfizetőt számláló World of Warcraft aktív felhasználóihoz képest. A PS4- és Xbox One-verzió halasztása után a ZeniMaxnak érthetően minden eszközt meg kell ragadnia, hogy versenyképes konkurenciát teremthessen a 2005 óta virágzó WoW-nak.

36.
36.
Lorthirash
#35: Ezzel azért valamilyen szinten egyet is értek...... ,de valósznűleg az is közrejátszott mint nagyon sok embernél hogy egyszerűen lk után már beleuntak wowba , már jó pár évet beletoltak és valami többet vártak.
35.
35.
PiszkosFred
#34: lvl1-tol az első 25-os LK killig minden percet elveztuk a jateknak, meg sem fordult a fejekben (guild szinten), hogy valami nem stimmel. Kisebb nagyobb szuneteket mindenki tartott irl dolgok miatt, de minden befizetett eurot megert az elmeny, amit kaptunk.

Aztan a cata soran merult fel eloszor bennunk az, hogy "lehet mar nem kellene eroltetni". Szamunkra ott tort meg valami. Elfogyott a lendulet, a kedv picit, es onnantol mar nem volt megallas. Bar jatszottunk becsulettel, vegigcsinaltuk a cata progresst is, de koran sem olyan lelkesedessel, mint korabban. A hangulat megvotl a raidek alatt, de erezte mindenki, hogy valami, valami nem jo.

A pandat meg hagyjuk :) Bar koran sem volt/van annyira szar, mint sokan mondjak, nagyon jo dolgok kerultek bele, erdekes megoldasok es rendszerek kerultek bevezetesre, viszont ketsegtelen, hogy szamunkra koze sem volt ahhoz, amibe beleszerettunk anno 2005 kornyeken MC-ben wipeolgatva 40 fovel es 5-10 perces egyesevel felrakott buffokkal :D. Ez is WoW volt, de mar nem "az" a WoW. Nem mondanam, hogy szarabb, inkabb azt, hogy masabb.

Aki viszont kesobb, 1-2 eve kezdte a karrierjet, annak ez a "hiany", ez a "massag" nem okozott gondot, fel sem tunt neki ennel fogva es elvezte a catat es a pandat is, annak minden tartalmaval es lehetosegeivel. Mert mmonak jo volt, csak a "warcraft" kezdett kifogyni belole. Nem hiaba ternek vissza az alapokhoz es kvazi rebootoljak az egeszet a WoD-ban.
34.
34.
Extol
WoW-nak utolsó jó része a legelső volt.
29.
29.
Lorthirash
#27: nincs mit mondanom már erre csak annyit nem hiszem hogy sokat játszottál az utóbbi 2 évben wowal.
28.
28.
blaeres
24-es egyet értek veled az a baj hogy múltból él blizzard iszonyatosan leépítették wow-ot és a warcraft univerzum történetét is az utóbbi 2 kiegben vanilla meg bc idejében nem lett volna olyan jó a játék hogy ekkora tábort szerezzen már rég free lenne. Egyébként még nem vagyunk kieg elött a következő üzleti jelentés is pandarenes lesz még szóval abban lesz az igazi kiegészítő elötti létszámcsökkenés
27.
27.
blaeres
wowban folyamatosan kapod az új tartalmakat ezen besírtam kb szeptember óta nincsen content patch iszonyatos hanyatlásba kezdett wow kiegenként -3 milla előfízető.
21.
21.
Lorthirash
#18: Azért van olyan mmo amivel ellehet lenni több ideig is wownál folyamatosan kapod a tartalmat nem úgy mint az ingyenes mmoknál. én pandát is másfél év után hagytam szünetelni. És jelenleg se játszok mert már kiegre várok de van igazság abban amit mondasz.
20.
20.
Lorthirash
#17: A mostani számoknak azért nincs értelme mert kieg előtt vagyunk ilyenkor mindig ez van.
19.
19.
Ecneb
#16: Ennyire ne kapd fel a vizet, csak az igazat mondja...
18.
18.
PiszkosFred
#17: Sokan azt hiszik meg mindig, hogy egy MMO olyan mint egy virtualis elet, vagy egy hazassag, vagyis kotelezoen naponta / havi 30 napon / evi 12 honapon keresztul kell csak ezzel jatszani. Ez 8-10 eve meg mukodott, mert nem volt mibol valasztanod. Volt 2-3, es kesz.

De valtozott a trend, manapsag mar mas szelek fujnak. 2014-ben a fejlesztok nagyon fognak orulni - koztuk a Blizzard is, a csucsragadozo -, ha "csak" 2-3 honapig maradsz a WoD premierje utan, es esetleg ra par honapra megint visszanezel. Nem varjak mar ok sem el azt, hogy 12 honapra kosd le magad, keptelenseg - tisztelet es kivetel ez alol a nagyon addikt jatekosoknak. Tobb mint egy eve nincs uj tartalom a wowban, ember nincs, aki ne hagyta volna abba ez ido alatt par honapra. De a WoD premierre jonnek vissza, a regi csapatok ujra osszeallnak, es par honapig megint lesz orom es bodottsa' :) Aztan lehet menni vissza ESO-ba, SWTOR-ba, EQN, WildStar, barhova jatszani, ami eppen szorakoztatolag hat az adott emberre. Ennyi.
17.
17.
sajttaller
#16: Majd akkor nézd meg a számokat, ha 3-5 hónapja kijött a Warlords of Draenor. A kijövetelekor biztos többen fognak játszani vele, de sokan csak 1-2 hónapig, amíg esetleg tart az újdonság varázsa, az szerintem annyira nem mérvadó. Bár nem ugyan az az eset, de több olyan MMO is volt, ami induláskor hozott 1-2 millió játékost, utána pár hónappal már a fél millának is örültek volna... Tudom, hogy itt eleve nagyobb a játékos bázis, de egy kieg megjelenésére hiába kúszik fel a szám 2 millával, ha azt nem tudja hosszabb távon megtartani, sőt utána esetleg megint tovább csökken majd.
13.
13.
PiszkosFred
#12: Csak a pontossag kedveert: azt a ket petet, egyszer a betan valo reszvetelert es egyszer a preorder bonus reszekent kaptad es nem azert, mert a premiernel/rajtnal ott voltal. Az altalad emlitett pet(ek) akkor is a tied lenne(nek), ha most aktivalod a betas accodat 4-5 honappal a rajt utan. :) A ketto nem ugyanaz.

Ez a mostani akcio egy kedves gesztus, se tobb, se kevesebb a jatek mellett kitarto jatekosok iranyaba, amelyet reszunkrol koszonunk szepen, es varjuk a kovetkezo, ev vegi ajandekot. Aki tud orulni ennek, az orul, aki nem, annak oly mindegy, ha egy ujabb petet rak el a bankban. Aki meg nem jatszik a jatekkal, az meg pont leszarja (kulturaltabb orszagokban legalabbis, de itt a balkanon mindenkinek van "velemenye" a jatekrol, ugyanugy mint a focirol...)
12.
12.
Jenciboy
#9: "Minden mmoban volt egy specialis title, pet, stb, ami jelezte, hogy az illeto a startnal/premiernel ott volt. Az ESO-bol ez kimaradt. Most kaptak eszbe, es adnak nemi ajandekot a meglevo jatekosoknak."

Ne haragudj, de ez szimplán nem igaz! Anno én bétáztam sokat a játékkal és előrendeltem a teljes verziót és mind a kettőért kaptam egy-egy petet!
A bétáért majmot, az előrendelésért meg egy dinót...
Szerintem ezzel nem egyedül vagyok így!
11.
11.
Adamknight
#10: Az emberek akarva akaratlanul is összehasonlítanak egy új játékot az adott műfajban szereplő addigi legjobbal (vagy legnagyobb játékosszámúval). p2p mmo-nál ez természetesen a wow.

Ha már Elder Scrolls, akkor inkább valamelyik minőségi single player játékukkal játszok, nem ezzel...
10.
10.
Hab
#3: Isten ments hogy ez f2p szarság legyen, akkor soha nem nézek vissza. Nem tudom hogy miért imádjátok ezt ennyire. Számomra se a Rift, se a Neverwinter nem volt képes megütni azt a szintent, hogy legalább egy hónapot rászánjak az életemből. Sajnos az SWTOR-ban sem jönnek már olyan gyakorisággal a content patch-ek, csak a szaros cartel market... Köszönöm szépen nem kérek belőle!
Az ESO kíváló játék, leszámítva a veterán rangokat, viszont azt hamarosan kigyakják a játékból. Na akkor fogok újra előfizetni!
Amúgy szerintem szép szám a 775, WoW-ot meg felejtsük már el, mert soha semmilyen MMO-nak nem lesz annyi előfizetője!
9.
9.
PiszkosFred
#8: Minek? Kaptunk mar annyi szepet es jot 2005. februarja ota, hogy nem hianyzik ujabb pet a meglevo tobb szaz melle. Azt kellene megoldani (nem fogjak), hogy az erkezo garrisonokba majd ki lehessen valahogy "rakni a falra" a feast of strength achievementeket, az boven eleg lenne.

Minden mmoban volt egy specialis title, pet, stb, ami jelezte, hogy az illeto a startnal/premiernel ott volt. Az ESO-bol ez kimaradt. Most kaptak eszbe, es adnak nemi ajandekot a meglevo jatekosoknak. Toborozni majd konzolon fognak, PC-n mar mindegy.
8.
8.
Skyer
Blizzard is bevezethetné ezt...
6.
6.
PiszkosFred
#1: Ha van Isten az egben, akkor erre nem kerul sor sosem.
5.
5.
eszem
#3: Hát egy pet nem képvisel túl nagy ott tartó erőt :D
3.
3.
névtelenség
Na minek az előjelei ez? Úgy, úgy...
2.
2.
Lorthirash
Majd ha kijön a Warlords of Draenor akkor megfog emelkedni a szám mármint a wow játékosok száma most kieg ellőtt lappang ahogy az lenni szokott.
Ez a játék maximum konzolokon lehet sikeres pcn elfog vérezni.
1.
1.
Cristiano
egszer biztos megveszem játékot
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...