Deathtrap - a Neocore első tower defense játéka

  • Írta: zoenn
  • 2014. augusztus 27.
  • Bejelentés
Link másolása
A magyar Neocore Games végre lerántotta a leplet a következő játékáról, a Deathtrapről, amely az előzetes várakozásokkal ellentétben mégsem MOBA lesz, hanem egy tower defense és akció-RPG keverék.

A The Incredible Adventures of Van Helsingről és a King Arthurról elhíresült budapesti Neocore Games nem rest valami újba belevágni. A Deathtrap a tower defense műfajában próbál frisset felmutatni, azt azonban tegyük hozzá, hogy a Van Helsing-játékokban egy minijáték keretében már találkoztunk ilyen típusú küldetéssel.

A történet szerint egy örvénylő köddel teli túlvilágon járunk, ahol egykoron különféle erődök tartották sakkban a borzalmas teremtményeket. Most a szörnyek visszatérnek, hogy mészárlásba kezdjenek, legendás vadállatok ébrednek álmukból, őrült tudománnyal megszületett lények menekülnek a titkos laboratóriumokból örök éjszakára kárhoztatva a világot.

Ám a hősök egy maroknyi csoportja szembeszáll a földöntúli rémségekkel, feladatuk az, hogy megvédjék a földalatti járatokat és erődöket. Újjáépíthetjük, megjavíthatjuk az ősi csapdákat és rozsdás gépeket, melyek talán visszatartják a hordák rohamát.


Az ősszel PC-re megjelenő Deathtrap egyfajta tower defense és akció-RPG hibrid lesz. A siker érdekében gonosz trükköket, gyilkos gépeket, forgó és éles lapátokat vethetünk be. Naná, hogy fröcsögni fog a vér!

8.
8.
wildstorm
Szóval akkor olyasmi, mint a Sanctumok, csak számomra jobban tetsző légkörrel. :)
6.
6.
Cristiano
5.
5.
A Van Helsingben nem igazan szerettem a td reszt, kulon viszont jobb otletnek tartom, bar en inkabb a ps4-re is megjeleno defense grid 2-t varom, ami sci-fi jellegu :-)
4.
4.
Chrysh
Szerintem biztos lesz még sütnivalójuk, szóval bátran fektessük bele a bizalmunkat a munkájukba
3.
3.
Raziel
Az ötlet maga nem rossz, de az a baj, hogy ezt már láttuk a van helsing játékokban. Szóval innentől kezdve nem igazán hiszem, hogy érdemleges újítást tudnak mutatni. Ahogy látom a rendszer 1-1-ben másolja a VH 2 rendszerét. Ami tetszetős volt, de azért nem vagyok benne biztos, hogy egy saját játékot elvisz a hátán.
2.
2.
anarchoid
Nehez volt kitalalni hogy tower defenset csinalnak ;) (annak aki jatszott valamelyik vanhellsingel ;) En udvozlom a dontest, buli volt tolni ;)
1.
1.
Cipo3
Hát ez nem nagy feladat nekik, mert a van helsingben ez benne volt. Csak önálló játékot kap.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...