Frissítve: Dragon Age: Inquisition - ilyen a multi

  • Írta: zoenn
  • 2014. augusztus 28.
  • Hír
Link másolása
A Mass Effect 3-hoz hasonlóan a Dragon Age: Inquisition is négyfős kooperatív móddal kerül a boltokba, az akciódúsnak ígérkező, csapatalapú mókában különféle kazamatákat tisztíthatunk meg a szörnyetegektől.

A manapság divatos négyfős kooperatív mód a Dragon Age: Inquisitionből sem hiányozhat. A hivatalos honlapon elérhető kérdezz-felelekben a BioWare bemutatta nekünk a szerepjáték online üzemmódját.

A multiban véletlenszerűen generált térképeken fordulunk meg társainkkal, a menetek gyorsak és akciódúsak lesznek, 20-30 perc alatt véget is érnek. Öt ellenőrzőpontot kell elérnünk a küzdelem során, ahol speciális feltételeket is teljesítenünk kell a győzelemhez. Itt nincs idő szöszölésre, sem pedig taktikai finomságokra, minden valós időben zajlik.

Karaktereinket a co-op módban is testre szabhatjuk, folyamatosan új és erősebb képességekre teszünk szert - ideális levezetés lesz, ha némi szünetet tartanánk a 200 órás játékidővel kecsegtető kampányban.

A jutalom sem marad el: aranyat, új felszerelési tárgyakat, fegyvereket, italokat, páncélokat szerezhetünk és új karaktereket nyithatunk meg. A multi nem lesz befolyással a single-re, a történet teljesen elkülönül tőle és a megszerezett zsákmányt nem vihetjük át a kampányba.

Nem lesznek felesleges párbeszédek, bár a narratíva a co-opból sem fog hiányozni, hőseink folyamatosan diskurálnak és évelődnek egymással. Kilenc hőssel indul a start: három mágussal, három tolvajjal és három harcossal.

A premierkor háromféle környezetet érhetünk el, az Elven Ruinst, a Tevintert és az Orlesian Palace-t, ám később, DLC-k formájában a felhozatal bővülni fog.

A Dragon Age: Inquisition november 21-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.

Update! A BioWare megosztotta velünk a kooperatív mód első hivatalos előzetesét:

8.
8.
Mr.Dead
#5: Mondjuk engem nem zavart, mindhárom befejezés meglett, csak egy dolgot nem lehet elérni multi nélkül....
7.
7.
norbio
offline ??? az kéne bele hogy tesómmal végig vigyem a storit mint a borderlands-ot....
6.
6.
zsusensei
Én nem bánom unalmas óráimba jó lesz vele zombulni, ME3nál is szeretek vele szórakozni alkalom adtán .
4.
4.
Mr.Dead
#3: Mintha a haverom azt mondta volna, hogy anno a ME3-nál is ezt csiripelték a játékosoknak...
3.
3.
névtelenség
"A multi nem lesz befolyással a single-re, a történet teljesen elkülönül tőle és a megszerezett zsákmányt nem vihetjük át a kampányba."

Oké, akkor nincs ok a pánikra.
2.
2.
Hab
Mit megadnék ha végre egyszer co-op kampányt kapnák, nem pedig külön játék módot. Én a barátaimmal akarom átélni a közös sztorit, nem hentelni... Ettől, a dual-wield harcos hiányától függetlenül, lehet hogy megveszem. Azért egy csöppet félek a játéktól...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...