Frissítve: Pénteken leleplezik az új Saints Rowt?

Link másolása
Úgy tűnik, pénteken bemutatja új játékát a Saints Row és a Red Faction játékokról híres Volition. A hétvégén megrendezésre kerülő PAX Prime hivatalos programjából derült ki, hogy leleplezésre készül a cég.

A PAX Prime hivatalos programjából derült ki, hogy bejelentésre készül pénteken a Volition.

 

Természetesen a kép a negyedik részből való.

A leírás szerint egy kvízshow keretén belül történik meg a leleplezés, melyben Natalie Lander, a Saints Row játékok Kinzie-jének hangja is szerepet kap. Ezek alapján elég egyértelműnek tűnik, hogy új taggal bővül a Saints Row-sorozat, melynek fejlesztése eddig sem volt titok.

Érdemes figyelni a híreket, hiszen pénteken minden kiderül és a leírás alapján gameplay jeleneteket is láthatunk az új játékból.

Update! Az imént felkerült egy teaser kép a Deep Silver Twitterére - ha még kételkedne valaki.


31.
31.
Ooorky
#28: Ez lett az eredménye annak, hogy felvásárolták őket... Az új kiadó kiprésel belőlük minden fillért aztán lesz ami lesz.
30.
30.
rayden02
bumm bele:
https://pbs.twimg.com/media/BwOaC-6CEAIcCda.jpg
http://www.amazon.com/Saints-Row-IV-Re-Elected-Xbox-One/dp/B00N23Z8PO/
29.
29.
Easyboy
Nekem tetszik. Szerintem nagyon jó lesz.
28.
28.
Dreadlox
Most láttam a hivatalos videót. A pofám leszakad h nem képesek arra, amit a fanok akarnak....Értem a SR sorozat sose arról volt híres h komoly, de ez már blőd faszság.....Ráadásul nem is új játék, csak egy standalone bullshit. Azaz volt a Third, annak lett egy standalone játéka amit valamiért 4-nek neveztek, majd most a standalonehoz jön egy standalone.....FUCK LOGIC!!! Teljesen feladtam a reményt hogy a Volition valaha is fog csinálni egy olyan jó SR-t mint a 2. rész.
27.
27.
dzsiádzsó
Elég sz@r, kirakom hátha valakit érdkel: https://www.youtube.com/watch?v=c-6ZBkaFa08#t=53
26.
26.
kopic
Blogrészleg: Ahogy látom, a PRAE gyereknek megint megjött a menzesze.... -.-
25.
25.
Ooorky
#24: Jahh, a 4. rész iszonyat rövid lett, ingyen hétvégén 14 óra volt végigvinni úgy, hogy a mellékküldetések/gyűjtögetések nagy részét is megcsináltam.
3. rész 42 óra volt...
24.
24.
Diaz
Nekem a 3. nagyon tetszett,de a negyedik rész számomra nem volt több,mint egy külön futtatható DLC. Remélem a következőben több lesz az újdonság és még jobb lesz a személyre szabhatóság. Tudom,hogy a Saints Row sorozatnak nem a grafika a lényege, de azért kezdhetnének vele valamit, mert sajnos már eléggé elavult. Az lenne a király ha le lehetne rombolni az épületeket benne, vagy legalább sérülnének.
23.
23.
rayden02
egy kis OFF:
http://www.dsogaming.com/news/wwe-2k15-bioshock-infinite-complete-edition-spotted-on-korean-grb-coming-to-the-pc/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=wwe-2k15-bioshock-infinite-complete-edition-spotted-on-korean-grb-coming-to-the-pc

:DDD
22.
22.
gyerekpeti
21.
21.
Easyboy
Én csak a 3. és a 4. résszel játszottam, de élmény volt. Vevő vagyok a humorára. :D Kíváncsian várom az új részt.
20.
20.
SzAdam
Én csak a 3. részt vettem meg steamen, szerintem a maga kategóriájában nagyon élvezetes.Egy pár órás délutáni kikapcsolódásra bőven jó.Nincs benne semmi idegesítő dolog vagy komoly szándék csupán arra van kitalálva, hogy szórakoztasson és megnevettessen.Némelyik paródiának szánt missziójával.Én várom milyen lesz a folytatás és bízom benne, hogy jobb grafikát kapunk mint az elődjei voltak.
19.
19.
valti61
17.
17.
shooter1234
Nekem a 3 és a 4 is tetszett, bár amikor meghallottam mi a 4 története, kicsit kezdtem félni a sablonos dolgok miatt, de szerencsére sikerült megfelelően változatos sztoriküldetéseket összedobni, bár a mellékküldetések nagy része kb ugyanabból állt, de ezt leszámítva legalább a jutalmazási rendszer jó volt.
16.
16.
Yagami Light2626
Nekem anno ez kimaradt. Épp most fontolgatoma 4.Game of the Century Edition beszerzését :D
15.
15.
Macifasz
#13: Azt várhatod, ez a sorozat pont ennek készült. Azaz önmaga paródiájának. Elveszne a varázsa és a lényege az egésznek, ha komolyan venné magát.
14.
14.
Dreadlox
Nekem tetszettek az eddigi részek, de a személyes kedvencem a 2. rész, mivel annyi tartalom volt benne, és nem csak annyiból merült ki hogy gyüjtögetni dolgokat, hanem tényleges tartalom(mellékküldetések, titkos helyek, stb). Az utána lévő részekkel is játszom mai napig, de azok kevésbé jöttek be nekem, mivel dobták ezt a bandaháborús dolgot és a testreszabási lehetőséget is lebutították. A 4. rész is jó volt, de már túlságosan egysíkú volt. Ha egy olyan játékmenetet kínál mint a 2 és legalább egy olyan multi jár mellé mint a GTA-ban van, akkor mesterművet tudnának alkotni.
13.
13.
GAMEROD
Az első két rész ronda és használhatatlan, harmadik rész úgy ahogy használható volt, de az is inkább ökörködésre. A negyedik össze lett csapva. A játék lilás színvilága nekem nem nagyon jön be, ha kicsit realisztikusabb és kidolgozottabb részek lennének akkor érdekelhetne.
12.
12.
DON GONDOCS
#11: A jogok még az EA-nél vannak.
11.
11.
manderel
#6: A The Saboteur de jó kis játék volt, csak ne lenne olyan szörnyen bugos. Na abból szívesen vennék egy folytatást. :)
Kár hogy becsődöltek a fejlesztők...
10.
10.
valti61
#1 Nekem sem tetszik annyira, olyan elmegyegetős
9.
9.
Cristiano
ez jó lesz sok újdonság kell ennyi
8.
8.
PaprikaJancsi
#1: Én a hárommal játszottam és nekem nagyon tetszett. A 4.rész már kevésbé :/
6.
6.
DON GONDOCS
Ez és a The Saboteur volt eddig a kedvenc oppenworld játékom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...