Yakuza Zero: The Oath’s Place - az első képek

  • Írta: zoenn
  • 2014. augusztus 29.
  • Képek
Link másolása
A Sega lerántotta a leplet a közelgő Yakuza-játékról, amely - a korábbi sejtéseknek megfelelően - tényleg a sorozat előzményeit meséli el. 1988-ban járunk, Tokió fiktív bűnnegyedében, Kamurochóban.

Főhősünk ezúttal is Kiryuu Kazama lesz, aki 1988-ben még csak egy húszéves, feltörekvő senki, a Tojo klán tagja. Kamurochót részletekbe menően építették újjá a fejlesztők, kihasználva a PS4 képességeit. A bűnnegyedben találunk boltokat, éttermeket és klubokat is, a fő küldetéseken kívül számos aprósággal és minijátékokkal üthetjük el az időt.

A sztoriról és a játékról a Sega fórumán olvashatsz bővebben. Természetesen a sorozat előzményeit meséli el a Yakuza Zero: The Oath’s Place, amely PS3-ra és PS4-re érkezik valamikor a jövőben.

6.
6.
shatterhand
csak mert felhuzza az embert vele :)

only usa peldat komolyan gondoltad? :) Még ha spanyol regiot irtal volna megertenem,de pont azt ami tokmindegy only.usa vagy only eu
5.
5.
tundra
#2: USA-only hírek is szoktak ám lenni, akkor ez miért ne?
4.
4.
simon 555
#2: És? Attól már nem is lehet hírezni róla? Egy dolog, hogy nem valószínű, hogy megjelenik nálunk, de ez nem jelenti azt, hogy a hírek ne érdekelnének másokat. Plusz aki akarja berendelheti japánból.
3.
3.
simon 555
Kiryuu Kazuma nem "Kazama".

Egy kicsit vicces és érdekes tudnivaló, hogy a játékban szereplő hostest klubbokban a csajok igazi pornószínésznők alapján lesznek mintázva akiket a játékosok szavazhattak be korábban :D
2.
2.
shatterhand
tegyuk hozza: only japan
innentol kezdve az osszes yakuza hirt mellozni lehet mert nem portolnak japanon kivul
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...