Titanfall - titánok és botok nélküli játékmód jön

  • Írta: fojesz
  • 2014. augusztus 29.
  • Hír
Link másolása
A Titanfall hatodik frissítése sok más változtatás és javítás mellett egy új játékmóddal is kibővíti az FPS-t: ebben nem lesznek titánok és botok sem, csak a játékosok rohangálnak majd a pályákon.

A Titanfall hatodik frissítése is hoz magával új játékmódot, a Pilot Skirmish ráadásul alaposan megbolygatja az FPS játékmenetét: ebben nem lesznek titánok és botok, csakis a tizenhat játékosé a pálya, akik egyébként mezei team deathmatchet tolhatnak majd.

Igen, jól olvastátok, a titánok és a botok hiányának egyensúlyozására megnőtt a maximális játékoslétszám, emiatt egyébként a Pilot Skirmish nem is kerül be a Variety Pack playlistbe. Ezzel párhuzamosan a Marked for Death végleges játékmóddá válik: a Respawn szerint annyira népszerű ez a játékfajta, hogy megéri végleg bennhagyni a programban.

Azt nem tudni, hogy mikor válik letölthetővé az új frissítés, amely egyébként több változtatást és hibajavítást is ígér; ilyen például az opcionálisan bekapcsolható Burn Card Auto Fill, ami automatikusan feltölti az üres Burn Card-slotjainkat. A teljes újdonságlista itt érhető el.

13.
13.
john1259
Ez csak egy új játékmód... Szóval, választhatsz, hogy nyomod titánokkal vagy anélkül..
Nem tudom, hogy miért kell ezen kiakadni.
11.
11.
Chrome1986
Eleged van, hogy a mechás, robotos játékodban hemzsegnek a mechák, és a robotok??? Nos, a következő frissítésünk, akkor neked szól!

Továbbá:
Utálod a bőrlabdák okozta kellemetlen gólokat? Akkor a fifa 14 legújabb játékmódja számtalan kellemes órával fog megajándékozni :P
10.
10.
nomcsa
Én nagtom szeretem a titanfallt, díszeleg a polcomon a lemez, a grafika nem a next gent idézi, de a sok call of duty után hatalmas újnak érzi az ember, és örülök hogy ilyen játékmódot is raktak bele :D mellesleg azért érezheted exoskeletonos codnak, mert gondolták hogy most a crysis és titanfall copyzásával majd megnô az activision bevétele:)
9.
9.
Theodor
Csak nekem jutott eszembe a titánok és botok nélküli, ugrálós játékról az exoskeleton-os CoD?? Mintha a 2 nagyon hasonlítana egymásra....
7.
7.
anarchoid
titanfall titanok nelkul ;) masnak nem fura ? :)
6.
6.
PaprikaJancsi
Szerintem jó kis frissítés.
5.
5.
toriell
4.
4.
Ra1D3n
#2: Attól, hogy neked nem tetszik, attól még másnak tetszhet. Vagy várj, te vagy a kiválasztott, és a te ízlésed kéne, hogy legyen a standard? Jah, hogy nem? Akkor minek kérded?
2.
2.
Pharaoh
Játsza ezt a játékot még valaki? (Mellesleg most csinálnak a gammából egy kidolgozatlan koncepció helyett egy tucat MMO-FPS-t!)
1.
1.
Lacek896
Lol. Csak most? Eddig mit csinált a Respan?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...