Driveclub - a béta nem múlik el nyomtalanul

  • Írta: zoenn
  • 2014. augusztus 31.
  • Videó
Link másolása
Kiszivárgott egy csokornyi screenshot és egy gameplay videó a Driveclub zárt bétájáról, amelyek azért is megérdemlik a figyelmeteket, mert teljes mértékben a valódi látványvilágot prezentálják.

Néhány szerencsés kiválasztott már javában nyúzhatja a Driveclub bétáját, egyvalaki azonban fittyet hányt a titoktartásra és egy rakás képet és egy videót osztott meg velünk az Evolution Studios közösségi autóversenyéről. Nem fenyeget minket az a veszély, hogy Sony marketingesei utólag némileg feljavítják a látványt, nettó ingame látnivalók következnek.

Természetesen nem árt sietni a megtekintésével, ha nem jelenne meg, itt egy link a letölthető változatra.

A Driveclub idén október 8-án érkezik a PS4-re teljes áron, és egy megvágott verzióban, ingyenesen a PS Plus előfizetőinek, amely hozzávetőlegesen a teljes tartalom ötödét tartalmazza.

26.
26.
simon 555
Ráadás hír: http://www.dualshockers.com/2014/08/30/pdriveclubs-graphics-had-nothing-but-improvements-playable-demo-coming-soon-at-game/

Aki nem hisz a játék rendezőjének és a dualshockersnek sem akik kipróbálták, az ha gondolja elugorhat UK-ba és hamarosan kipróbálhatja a demót bármely Game üzletben :)
25.
25.
simon 555
Am még van több kép is.
http://www.jp.playstation.com/scej/title/driveclub/img/courses/img_01_02.jpg
http://www.jp.playstation.com/scej/title/driveclub/img/courses/img_02_01.jpg
http://www.jp.playstation.com/scej/title/driveclub/img/courses/img_01_01.jpg
Plusz egy GIF: http://giant.gfycat.com/RecentRecentGodwit.gif

Itt pedig egy jobb minőségű gameplay a youtuben a bétából, igaz francia nyelvű: http://www.youtube.com/watch?v=38Fypd2Ta5M

Egyébként ha már a béta, a hírben lévő videóból hiányzik a "Béta" felirat, még ha a HUD ki is van kapcsolva, annak ott kellene lennie. Fura kissé.
24.
24.
simon 555
#12: Neked valami komoly baj lehet a szemeddel barátom. Ez a játék az első gameplayek óta csak szebb lett. Nem is kicsivel.
Összehasonlítás képpen ebben a játékban csak az autók 250 ezer polygonból épülnek fel, míg a PCARS-ban "high" beállításoknál illetve konzolon 60 ezer polygonból épülnek fel, míg PC-n ultrán 200 ezertől 300 ezerig változik autónként. Itt ráadásul a környezet is jól néz ki, nem csak az autók.
22.
22.
JcGross
#20: Basszus, minden autós játéknak most van a bétája? Fene, akkor töröljétek az előző hozzászólásomat.
20.
20.
dzsiádzsó
#19: Haver ez a Drive klub, egy hírrel arrébb http://www.gamekapocs.hu/cikk/2498/the_crew_betateszt
;)
19.
19.
JcGross
Engem nem érdekelnek az autós játékok. Bepróbáltam a bétát, és azt kell mondjam hogy ezek után úgy érzem meg kell vennem első napon. A látvány nem rossz, szerintem nagyon pofásan néz ki. Nagyon részlet gazdag a világ, hatalmas bejárható terület, nagyon változatos és maga a vezetés is nagyon élvezetes. Éjszaka berakni a nyugis zene csatornát és csak vezetni a semmibe miközben pilótafülke nézetben vezetsz... Elég hangulatos. Itt vannak az én képeim:
https://www.mediafire.com/folder/44orimaugc73z/Game_screens

Ezek nagyjából high és ultra közötti beállításokon van, és FXAA-vel, úgy nézzétek. (Sokan nem szeretik az FXAA-t mert elmossa a széleket de ennél a játéknál nekem pont bejött, főleg hogy a fák leveleit kicsit összemossa)
18.
18.
Chelseafan1989
#3: én tudom ajánlani a GT6-ot nekem bejött.
17.
17.
Chelseafan1989
#14: ezekből a konzolokból szép dolgokat lehet kihozni és a GTA V nagyon szép lesz ahogy a Project Cars is de ha az ubisoft nem b.assza el akkor az AC Unity is nagyon jól nézne ki egyes videók alapján de amit én várok hogy olyan játékélmény legyen mint ps1-en mert azon imádtam a GT1,2-t és a Toca 1,2 játékokat amik a játékélmény miatt voltak jók.
Nekem ha a grafika számítana tele lennék NFS-sel de egy sincs.
Már nagyon vártam egy jó autós címet ps4-re mert mióta megvette, azóta csak a FIFA14 és a MotoGp14-et vettem meg rá pontosabban a FIFA a csomagban volt.
16.
16.
Cristiano
14.
14.
dzsiádzsó
#13: Mondjuk egy kis optimalizálással lehet operálni, de túl közeli a megjelenés, sztm ez a végleges, árnyékok és élsimításból visszavettek, ez egyébként nem gond, ahogy írtad is x360, meg a ps3-nál is így volt az elején, csak akkor kb szebb grafikával jöttek, mint a pc-s játékok, erősebbek voltak, mint a csúcs pc-k! Most kb 1-2 évvel ezelőtti csúcs pc-t is alig hoznak, ez gáz, tekintve, hogy 6 évig kéne ezeknek a gépeknek szolgálniuk minimum...
13.
13.
Chelseafan1989
#12: szerintem majd ha már a gépedben tudod akkor fog csak kiderülni mit kapunk, de én abszolút megvagyok elégedve vele.A next-gen még sok idő mire kiforr és mindent kihoznak belőle.
ugyanez volt a ps3 és x360-al is eleinte nem voltak olyan szépek a játékok de egyre jobb minőségben jöttek.
szerintem 2 év és már szinte valósághű grafikát kapunk.(személyes vélemény)
12.
12.
dzsiádzsó
Jézus...
Ezt nagyon csúnyán visszavették, köszönőviszonyban nincs azzal a néhány HD videóval, amit a sanyi prezentált... Most már értem miért retek minőségű minden, amit erről a játékról kiadnak, ne látszódjon az, hogy pl élsimítás nem éppen van a toppon, ami egy exkluzive játéknál, ilyen teljesítményű konzolok esetében SZ É és GY és N.
Mondjuk nekem továbbra is tetszik mert nem vagyok grafika buzi, és a környezet ennyire szép sztm még nem volt autós játékba, szóval jöhet, de valamit csúnyán elkúráltak ezeknél a konzoloknál...
10.
10.
biohazard rex
Okos marketing, wp ubisoft. Még hogy kiszivárgott pff...
9.
9.
Chelseafan1989
ez egy nagyon jó játék lesz eddig látottak alapján ezért is mertem már 1 hónapja előrendelni.
8.
8.
BálintYYY
#4: Aha :) Melyik részéből mit hiányolsz? (komolyan kérdezem, nem ködekedésből).
7.
7.
BálintYYY
#1: Nem nyitott világú, és állítólag valós helyszíneken megy a móka.
6.
6.
PaprikaJancsi
Mind a környezet, mind az autók nagyon szépek és kidolgozottak. Viszont én a Forza mellett teszem le a voksomat :)
5.
5.
Angelwing
nekem tetszik a grafika,jó kis játék lesz,csapatunk a jobbnál jobb verdákkal
4.
4.
crashpipi
Ti ezekről a képekről beszéltek, hogy kurva szép??? :(
3.
3.
KeXxX
Kurva szép a játék, nagyon szépen kidolgozott a belsőnézet. Ha megjelenne PS3-ra akkor megvenném. Nincs 1 normális autós játékom PS-re.. csak a Motorstorm Apocalypse
2.
2.
Yanez
Már vagy 10 éve nem érdekelt ennyire autós játék. Várom!
1.
1.
bane
Bocsi a hülye kérdésért, de ez nem nyitott világú? Simán csak nem nemzetközi pályán lévő zárt pályás versenyek?!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...