Íme, a Battlefield 4: Final Stand DLC

  • Írta: zoenn
  • 2014. szeptember 10.
  • Letöltés
Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően a DICE lerántotta a leplet a Battlefield 4 utolsó bővítményéről, a Final Standről. A négy új multis térkép Oroszország sarkvidéki régiójába kalauzol el minket és futurisztikus fegyvereket vehetünk kézbe.

A Battlefield 4 utolsó DLC-je a téli tájon zajló, intenzív gyalogosközpontú harcokat helyezi előtérbe. Mind a négy térképet Oroszország sarkvidéki régiója ihlette, ahol titkos kísérleti fegyvereket és járműveket vethetünk be a győzelemért. Ilyen lesz a rail-gun, amit kinetikus energia működtet, illetve bemutatkozik a föld felett lebegő hover tank is.

Nyilvánvalóan a Battlefield 2142 ihlette a bővítményt, amelyben számos high-tech kütyüt kaphatunk a kezünk közé. A pályák is kellően változatosak, az Operation Whiteout egy hegyi radarállomásra, a Hammerhead és a Giants of Karelia a sarkkör erdős részére, a Hangar 21 pedig egy robotokkal teletömött létesítménybe kalauzolja el az online játékosokat.


A DLC még ősszel megjelenik, első körben a Premium-tagok számára. Mától már tesztelik is a Final Stand térképeit a Community Test Environmentben, ahol minden nap más helyszín vár a játékosokra. Ha PC-n nyomulsz és prémiumos vagy, itt jelentkezhetsz a CTE-re.

12.
12.
Giggsy
#11: Szerintem a TDM a legtöbb játékban inkább a profik terepe. Egy Conquest esetében sokkal hamarabb ki lehet tapasztalni, hogy hol vannak a gócpontok, hol érdemes jobban vigyázni. Ott a csapatok is hajlamosak jobban együtt maradni, míg a TDM az én tapasztalataim szerint még a Battlefieldben is inkább úgy megy, hogy mindenki rohan amerre lát, összedolgozás nélkül (persze most nem a klánharcokról beszélek)
11.
11.
névtelenség
#5: Nálam a TDM pont, hogy a gyors fejlődést szolgálja. Érezz rá egy tömegmegállító fegyverre és git gud!
9.
9.
Lorthirash
#8: Ikkább az a baja a játéknak hogy még mindig bugos a csatlakozás problémás olykor befagy kilép stb..
8.
8.
Lorthirash
Nem tudom milyen cheaterekről beszéltek bf4-nél én nem találkoztam velük ha meg igen akkor elég bénák.
7.
7.
HerodPK
Remelem ezzel inkább a kovetkezo Bf et tézolik :d ami nem más mint a BF 2143 vagy valami future cucc... és hozzák vissza a régi szep introkat mint a BF 2 meg a 2142. mert en az szerettem .... ha kijon belenezek de már fele annyi orám sincs benne mint a 3 ban... az legalább uj volt!
6.
6.
KeXxX
#2: Csak azok csalnak akik nem tudnak érvényesülni alapjáraton. Ez megy még MW3-ban is ráadásul konzolon! Tele van lobby hackelő köcsöggel és láthatatlan/halhatatlan pöccsel!
A pályák viszont szépek! Főleg a havas pályák, azokat nagyon szeretem!
5.
5.
Raam989
Kár, hogy csak online lehet használni a multis térképeket. Kellett volna a játékba egy offline bot mód, vagy egy explore mód, mert ugyan 20-as szint körül vagyok a játékban, de még most sem ismerem az alap pályákat sem. Minden pályán van 1-2 rész, amit már ismerek (főleg a tdm részek), de a többi területen csak bolyongok ide-oda és kapom a fejeseket a mindenfelé elbújt kemperektől... Részben ezért is fejlődök lassan, mert csak tdm-et tolok...
4.
4.
Cristiano
#3: akkor miért van meg neked eredetibe ?
3.
3.
Dark_Temptation
jól néz ki. fáj is érte a szívem, de a játék még mindig 1 kalap szar!
2.
2.
Trapyd
Nagyon faszájos, nagy kár, hogy tele a játék csíterekkel, akik szétgyilkolják az élményt. Alapnak tekintik a csalás használatát és szerintük még én vagyok a hülye, hogy nem így játszok.
1.
1.
névtelenség
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...