Csúszik az X360-as és PS3-as Shadow of Mordor

  • Írta: zoenn
  • 2014. szeptember 10.
  • Csúszás
Link másolása
A korábbi tervekkel ellentétben csak novemberben jelenik meg Middle-earth: Shadow of Mordor PlayStation 3-as és Xbox 360-as változata. A PC-s és az újgenerációs változatokat nem érinti a csúszás, hamarosan a boltokban lesznek.

A Warner Bros. szerint extra fejlesztési idő szükséges a Middle-earth: Shadow of Mordor előző generációs változataihoz, ami azt jelenti, hogy novemberre csúszik Talion sötét kalandja Xbox 360-on és PS3-on.

Az új dátum tehát november 21-re módosult Európában. Az Xbox One-os és a PS4-es kiadás nincs veszélyben, minden jel szerint időben el fog készülni, azaz október 3-án tehetjük bele a kosarunkba, PC-n pedig szeptember 30-án.

A játékosok által irányított kósza, Talion ugyan a családjával együtt meghal a sztori szerint, ő feltámad, különleges képességekre tesz szert, és bosszút áll a gyilkosokon. Hősünket egy lidérc hozza vissza a halálból, Celebrimbor a második kor legnagyobb tünde kovácsa volt, ő készítette a legfőbb gyűrűt, ám Szauron becsapta és megölte őt - sorsa tehát hasonló a kószáéhoz. A két elkárhozott lélek közös erővel próbálja megtörni a Sötét Nagyúr hatalmát.

A játék egyik legérdekesebb eleme az úgynevezett Nemesis System: az ellenfeleink viselkedését a mi cselekedeteink határozzák meg, így például ha valakit megtámadunk, ő később is emlékezni fog ránk, és ennek megfelelően teszi majd a dolgát.

15.
15.
Drazhar
Csak nem visszateszik a Nemesis rendszer a régi konzolos verziókba is, és ezért a csúszás?
12.
12.
Zozzancs
#11: vagy nem tudom mennyi az embereké xD na szal értitek mit akarok mondani
10.
10.
Zozzancs
#8: Mármint a Fia kardjának töredékét használja tőrként
8.
8.
Zozzancs
#6: Hol is kezdjem.. :) Ugye a játék története a Hobbit és a Rendes Gyűrűk ura Széria között játszódik akkor amikor Szauron visszatér modorba, mert ugye mint tudjuk előtte legyőzték ( még mielőtt legyőzték volna volt egy csata, ezért látod hús vér alakban) a törött penge pedig nem az a penge amit a filmben is láthattál hanem talion fiáé volt csak tőrként használja( ez meg lett erősítve) ... tehát a játék ideje alatt tér vissza Mordorba, hogy erőt gyűjtsön, ezt ugye már nem húsvér formában teszi meg..
6.
6.
felegyi
Most van amit nem értek... a játékban Szauron még nem halt meg hisz benne van a Trailerben hús-vér alakban, de akkor mit keres a törött penge Talion kezében?
5.
5.
Blueberry
Sz@rabb is lesz+csúszik is,mi lesz még itt? :(
4.
4.
Dark_Temptation
tuti vétel! :) már alig várom :P végre 1 jó lotr játék
2.
2.
zoenn
1.
1.
Zozzancs
Pontosítanék a cikken... a PC-s verzió Szeptember 30
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...