Érdekli az EA-t az Apple Watch platform

  • Írta: Arell
  • 2014. szeptember 11.
  • Hardver
Link másolása
Az Electronic Arts nem viccel, ha jó üzlet szagát érzi a levegőben. Az Apple-féle karóra felbukkanása óta a cég annak a lehetőségét vizsgálja, hogy a készülék képes lenne-e egy új gaming platform szerepét betölteni a piacon.

Az EA Mobile feje, Frank Gibeau az Apple Watch és a hasonló hordozható technológiák potenciális játékipari szerepéről beszélt a CNET-nek. Az interjúban elárulta, hogy a cég a készülékekben rejlő lehetőségeket vizsgálja abból a szempontból, hogy vajon játékra használható platform válhat-e belőlük.

"Van itt egy tendencia, amely idővel a hordozható készülékek teljesítményének, lehetőségeinek és egyedi funkcióinak gyarapodásához vezet, amiről úgy gondoljuk, hogy lehetővé teszik majd, hogy [az eszközöket] játékra is használhassuk. Izgatottak vagyunk, bár a dolog még gyerekcipőben jár. Az EA számára egy új platform felbukkanása azonban ellenállhatatlan" - közölte Gibeau.

Az EA Mobile fejesének elmondása szerint máris léteznek prototípusok olyan appokból, melyek a berendezés által gyűjtött testmozgási adatokkal dolgoznak, és ezek gyűjtésén keresztül oldanak fel különféle eredményeket a felhasználók számára. Léteznek olyan tervek is, melyek az iPad és a Watch összekapcsolásán keresztül teszik lehetővé a több felületen futó szórakozást.

5.
5.
greenmelon
#4: Szerintem is hülyeség ez az okosóra dolog, gyártótól függetlenül. Még csak olyan "okosórát" se képesek kiadni ami tényleg úgy néz ki mint egy igazi óra...
4.
4.
Giggsy
Biztos beválna, hogy az az óra, ami minden basztatás nélkül legfeljebb két napig, és a legkisebb használat mellett már csak egy napig bírja, az majd pont képes lesz arra, hogy bármilyen szempontból kihasználható legyen egy játék során. Elment ezeknek az eszük. Egyébként nagyon érdekelne, hogy erre az okosóra baromságra eddig mennyien fizettek be, mert messze a leghasználhatatlanabb okoseszköz mind közül.
1.
1.
cannondale
Motorola-Google közös projektje a 3D nyomtatóval előállítható okostelefon 2015-tól kapható lesz 50 dollár, azaz, mintegy tízezer forint lesz. A Google tervei szerint a telefon teljesen szabad licenszű lesz, így bármely fejlesztő bővítheti azt, köszönhetően a moduláris felépítésnek. az utóbbi évek legizgalmasabb fejlesztése a mobiltelefonok piacán.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...