PC-n is streamelhetjük majd az Xbox-játékokat?

  • Írta: fojesz
  • 2014. szeptember 14.
  • Pletyka
Link másolása
Újra felröppentek a pletykák azzal kapcsolatban, hogy a Microsoft egy cloud gaming szolgáltatáson dolgozik, ezúttal viszont azt is mondják, hogy a rendszer lehetővé tenné az Xbox-játékok PC-n történő streamelését.

A Microsoft újabban folyamatosan ígérgeti a PC-seknek, hogy jobban oda fog figyelni rájuk, de az igazi áttörést még mindig nem látni, és engedelmetekkel mi az Xbox 360-as Fable Anniversary számítógépes átiratát sem tekintjük annak. A mostani pletykák szerint azonban van még valami a cég tarsolyában, úgy hírlik, a redmondiak egy cloud gaming szolgáltatással kedveskednének a Windows-felhasználóknak.

A Neowin értesülései szerint az új szolgáltatás lehetővé tenné, hogy a PC-sek a böngészőjükön (valószínűleg kizárólag az Internet Exploreren) keresztül streameljenek Xbox 360-as és Xbox One-os játékokat, mindezt ráadásul minimális lag mellett, erről állítólag a nemrég bemutatott DeLorean, vagy frissebb nevén az Outatime technológia gondoskodna majd.

A lap úgy tudja, hogy a szolgáltatás - meglepő! - a PlayStation Now versenytársa lenne, illetve azt is hozzátette, hogy a rendszert már tesztelik, és az első felhasználók rendkívül elégedettek vele. A Microsoft még nem kommentálta a híreket, de valószínűleg nem is fogja - tessék fenntartásokkal kezelni a leírtakat!

18.
18.
GAMEROD
Tökmindegy, úgysincs olyan sok exkluzív.
16.
16.
dzsiádzsó
#13: Természetesen, több mint valószínű lesz cloud gaming, szerintem jelen generációból biztosan nem, de elképzelhető akár X1 az uccsó konzol (szerintem ez sem igaz) és streameljük majd a játékokat. Egyébként pl. karácsonyi szezonba egy live szolgáltatás is akadozik, de újgenerációs játékokat majd simán streamelünk ja...

Lényeg az hogy a cikknek szólt a HSZ-m, ami hatás vadász módon tálalta a dolgot, mintha itt minden pc-s kedvébe akarnának járni, akik röhögve Gears Of Warosnak már valahhol, vagy éppen Forza5 tolják beta teszten a böngészőbe...
15.
15.
DON GONDOCS
Hol vagy seggeszki, mert így milesz az RDR, meg Gears és Forza meg haloval?
14.
14.
Blueberry
Szerintem a mikro meg van gyözödve arról h az embereknek ennyi felesleges pénze,am nagyrész hülyén fogják fel,ehhez (ha lesz) kell xbox account/gold előfizetés,amihez normáliséknál van xbox is,ez arra van h aki debil és gamer pc mellé(v forditva) vett egy xbox-ot és "kényelmetlen a pici kezének joy"
13.
13.
biohazard rex
Egyesek, hogy el vannak tájolódva. Valszeg, csak akkor használhatná az ember, ha van Xbox accountja és élő Gold előfizetése és csak a rá meglévő játékokkal játszhatna, vagyis amiket online áruházon keresztül vettél, mert az nem számít meglévő játéknak amit haver kölcsön adott 1 hétre + nem kizárt, hogy csak akkor használhatod ha van a háztartásban egy eredeti XO/X360 kontroller amit pc-re köthetsz. Ki lesz ez találva :D
12.
12.
dzsiádzsó
Hogyne, fél milliárdért kifejlesztenek egy konzolt, hogy utána a böngésződből játssz. Teljesen logikus, várj... ja nem.
11.
11.
bane
#10: teljesen igazad van! Miért nem ingyen adják? Nem értenek ezek az üzlethez! :S
10.
10.
MrLentoFan
#9: Áh! Abból neki mi haszna lenne? Neki csak a PÉNZ A LÉNYEG!
9.
9.
crytek
Ennyi erővel akár ki is adhatnák őket pc-re!
8.
8.
DarkAssists
Amúgy az xbox one erősödhet az ilyen ötletekkel egy kis àrcsökkentéssel a pc hez való kompatibilitàsàval stb.. pc m van de idővel konzolt is szeretnék
7.
7.
bane
#6: erre gondooltam én is, de akkor mennyi lenne az amivel jól járnának?
tegyük fel 12.000ft egy játék streamelve vagy a gép ára (amin nem nyernek sokat)+ live + 18 ezer játékokként(ebből megy a fejlesztőknek is).
Ehhez szerintem nincs normális előfizetési rendszer! De meggyőzni meg lehet nyugodtan.
6.
6.
watto
#5: Gondolom előfizetéses szolgáltatás lenne, amivel nem esnének el a haszontól...
5.
5.
bane
Ez szerintem baromság! PC-n akkor mennyiért adnának egy játékot? 8000ft?! XO-n meg maradna a 18.000ft + plusz a gép! Úgy kanibalizálná ez a döntés az XO és annak szoftver eladásait, hogy a bevezetése után két hétre már senki nem emlékezne a Xbox részlegre!
4.
4.
MrLentoFan
XD XD Hát ezen a híren csak röhögni lehet! XD

-"hogy a PC-sek a böngészőjükön (valószínűleg kizárólag az Internet Exploreren)" XD XD

-"A lap úgy tudja, hogy a szolgáltatás - meglepő! - a PlayStation Now versenytársa lenne" XD

Egészségünkre!
3.
3.
SzDavid99
És így akkor ki vesz majd Xbox One-t?
2.
2.
godach
Ha lenne ilyen szolgáltatás, akkor biztosan nem vennék többet boxot.
És ezzel biztosan nem csak én vagyok így egyedül.
Ezt tudja az MS-is, így ne élje bele magát senki. Úgysem fogják meglépni.
1.
1.
DON GONDOCS
Nem valószínű hogy meglépné az MS, de ha igen biztos irreálisan drága lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...