Őszi frissítést kap a Battlefield 4

  • Írta: Arell
  • 2014. szeptember 21.
  • Letöltés
Link másolása
A DICE következő nagy foltja még ebben a hónapban javításokat hoz a Battlefield 4-hez, melynek révén többek között frissül a netcode, több játékmód, a fegyverek és még számos más játékelem is.

A DICE bejelentette, hogy még szeptember végén érkezik a Battlefield 4 őszi frissítése, mely több platformon már a hitelesítési fázisban várakozik. A folt kiemelt elemeit tartalmazó lista szerint javítják a Rush, az Obliteration, a Capture the Flag és a Carrier Assault játékmódokat, míg az Obliteration egy új, kompetitív változatot is kap.

A lőfegyverek közeli és közepes hatótávolságú változatainál eltűnik a vizuális visszaütés, míg a vörös célkereszt jobban látható lesz a világos hátterű célok esetében is. A játékosok mozgása mostanra szinte teljesen egyezik a BF3-ban tapasztalhatóval - a Battlefield 4 animációival.

A HUD jobban személyre szabható, frissül az újraélesztés, a netcode átírása kapcsán javul a rossz válaszidővel rendelkező felhasználók közötti támadások találatainak kiértékelése, de számos változás érinti a fegyverek kiegészítőit is, melyek javítják az előnyök és hátrányok egyensúlyát a velük folytatott harcokban.

A lövedékek sebességét megnövelték és a sebzésmodellt is átalakították, amitől lehet, hogy még egy találatra szüksége lesz annak, aki túl közelről vagy nagyon távolról szeretne végezni ellenfelével. A ravaszoknál tapasztalható késést minden revolverből kiszedték, csökkent a gránátkapacitás és növekedett az utánpótlások közti idő is.

A DICE bejelentésének izgalmas részét képezi még a Teamplay Initiative (csapatjátékos kezdeményezés) néven futó új játékelem, ami többek közt a küldetéscélok elvégzését hivatott vonzóbbá tenni.

Ez persze csak részlet a folt teljes tartalmából, amire remélhetőleg már nem kell sokat várni.

30.
30.
Carrast
Én Naval strike körül vettem meg a premium ot és egyáltalán nem bántam meg, pár év Codozás után mondtam is magamban, hogy milyen hülye voltam h eddig nem BF eztem, a Cod sírva elbújhat mögötte. Nekem baromira bejön, sokkal "okosabb" és taktikát igénylő mint azu ellenpárja, aláírom én is, hogy az utóbbi idők legjobb multija az a BF4 (Bf3at nem ismertem soha). Carrast néven felvehettek s toljuk squadban!
29.
29.
romolusz
Felvehettek engem is "RomoluszHUN"
28.
28.
#21: Hát igen, ez a hiba nekem a PS4 megvásárlásakor jött elő, úgyhogy egy huzamban, 5 óra alatt vittem végig a kampányt (előtte kb 5x megpróbáltam hogy elmenti-e...és nem tette) :) Multiban nem volt rossz, de nekem túl nagyok a pályák, túl nehézkes a mozgás, várom a cod:aw-t :D
21.
21.
kompeet
Vannak neha feltuno kisebb hibai a jateknak az teny, de teljesen jatszhato.
3 honapja jatszok vele Xbox One-al.
Egy nagyon irritalo hiba van, amivel nem tudtam es sok ember nem tud mit kezdeni, remelem orvosoljak ebben a frissitesben, hogy campaign mentese es megszerezheto unlock-ok (single-ben) elvesznek, miutan kilepek. Szemet hunyva ezen, szerintem napjaink egyik legelvezhetobb, jatszhatobb fps-e.
1 squad-ban haverokkal felbecsulheteten, minden masra ott a Master Card.
18.
18.
Dark_Temptation
na akkor hogyis van ez? kiadnak 1 felkész dlc-t teljes játékként nevezve, és csak évekkel később lesz játszható? átkozom a napot, hogy megvettem ezt a sz@rt! nagyot csalódtam benne!
14.
14.
Galdech
#9: Neked muszáj minden egyes hírhez semmit mondó 1-2 szót beköpni?

A hírhez: Nekem is megvan megjelenéstől, szar is volt sokáig. Dragon's Teeth előtt volt a legjobb. Remélem visszaáll arra a helyzetre ezzel a patchel.
10.
10.
strike19
Inkább egy BF 4 Premium kiadás jöhetne.
Pofátlanság mekkora pénzeket elkérnek a DLC-kért.
Drágább mint az alapjáték ,ha megveszek vagy 3 dlc.Néztem a PS Store-on.
8.
8.
greenmelon
#7: Ez egyénfüggő, számomra például megérte a fegyverek miatt, de azt tapasztaltam, hogy nem játszik számottevő mennyiségű player a kieg mapokon (ha valakinek esetleg amiatt kéne).
7.
7.
JackBauer
Félif off: Megéri megvenni a BF3-hoz a prémium kódot 4500 ft-ért? A Sok plusz pálya miatt venném, de félek, hogy már mindenki átment a BF4-hez és nem lesz kivel játszanom.
6.
6.
JackBauer
#5: Szerintem jönni fog kérdés mikor, Én is azt venném meg majd.
5.
5.
McDuff
Én is arra várok hogy "teljes" legyen a játék. Nah meg a dobozos premium kiadásra.Nah akkor már venném is meg.erről amugy tud vki vmit?lehet majd számítani ilyenre?a BF3nál volt...
4.
4.
anarchoid
" netcode átírása kapcsán javul a rossz válaszidővel rendelkező felhasználók közötti támadások találatainak kiértékelése"

es a jo pingu jatekosok a jo pingu szerveren lagzodasa is megszunik ? vagy csak a szokaszos kamujavitas ez (is) ? :)
3.
3.
Hulk86
Ja , a végére kapunk egy atom tuti gammát! Mikor is jelent meg ? :D :D :D :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...