HWSW: Tízmillió új iPhone fogyott a hétvégén

  • Írta: fojesz
  • 2014. szeptember 24.
  • Biznisz
Link másolása
Minden korábbinál több iPhone fogyott a nyitóhétvégén, jelentette be az Apple. Az iPhone 6-ért és 6 Plusért világszerte hatalmas volt az érdeklődés és sorbanállás - írja nagytestvérünk, a HWSW.

Az Apple friss közleménye szerint a nyitóhétvégén tízmillió új iPhone fogyott, az 6 és 6 Plus modellek iránti kereslet minden korábbinál nagyobb volt. Tim Cook elnök-vezérigazgató a vállalat sajtóközleményében megemlíti, bár a csapat minden korábbinál jobban kezelte az értékesítés megkezdésével kapcsolatos logisztikai feladatokat, így sem jutott elég iPhone a boltokba, az Apple sokkal több készüléket tudott volna eladni, akkora volt az érdeklődés.

Bár az Apple szerint a tízmillió eladott iPhone egyetlen hétvégén új rekord, azért érdemes megjegyezni, hogy a kereslet növekedésének üteme láthatóan csökkent az utóbbi évek során. Az iPhone 5 megjelenését követő három nap során ötmillió darabot értékesítettek világszerte az üzletekben, az iPhone 5s és 5c érkezésekor pedig kilencmilliót. Ez azt jelenti, hogy 2012 és 2013 között a nyitóhétvégén eladott iPhone-ok száma 80 százalékkal emelkedett, idén azonban csak 11 százalékkal nőtt a volumen tavalyhoz képest - igaz, tavaly Kína is kapott új iPhone-t a nyitóhétvégén, idén nem.

Még nincs vége a cikknek, további érdekességek olvashatók még a HWSW-n!

19.
19.
JackBauer
#18: Az iTunes-al baszakodás engem is bosszant apám mindíg engem kér meg, hogy az iPhone-jára tegyek zenét mert bonyolult. Persze annyira nem az, de sokkal egyszerűbb androidon ahol csak átmásolom a zenéket és a HD videókat és kész.
18.
18.
dcba
Nekem anno meg Iphone 4em volt, amikor meg az volt az uj, de amikor megjelent a samsung galaxy s2 es tesom megvette es egymas melle tettuk a ket csucs telefont, igencsak kinosan nezett ki az iphone a galaxy mellett, minden tekintetben. rogvest attertem en is az andoridra es ez sztem nem a csorosag jele, hanem, h az iphoneon nem tudsz kb semmit csinalni jailbreak nelkul, mig androidon telirakod emulatorral, meg filmel egy pillanat alatt es nelkulozheted az itunes idiota szinkronizalos baromsagat,, tovabba, h az applenek allandoan uj szoftvereket kell kiadni, amik viszont minimum 1gb helyet foglalanak es a hozzam hasonloakanak meg 120gb-bol sem lenne 1gb szabad helyuk, tehat havonta minimum egyszer tolohetek a telomrol, h a hulye frssitesuk lejojjon, ami rendszerint azert jelenik meg, h befoltozzak azt a rest amivel tonktevaghatjak a jailbreaket.
17.
17.
Blueberry
Jaaaaaa :o
15.
15.
Blueberry
XDDDD mi tököm az a dézi?
14.
14.
greenmelon
#13: +1 Dézi tulajként. :)
13.
13.
turi
http://imagazin.hu/wp-content/uploads/2014/09/Screen-Shot-2014-09-24-at-08.49.41.png

http://imagazin.hu/wp-content/uploads/2014/09/sonyexperia.jpg

"Mi a különbség az iPhone és egyéb gyártók telefonjainak a meghajlása között? Semmi. Kivéve, hogy ha egy Samsung vagy egy Sony hajlik meg az senkit nem érdekel, ezért nem is nagyon foglalkozik vele a média, ellenben ha az Apple telefonja hajlik meg az egyből világszenzáció."

Vicces ahogy a sok csóró veri a nyálát :D (mondom ezt droid tulajként)
11.
11.
strike19
Nem semmi ,hogy ennyire kapós Iphone 6 plus flexible.
8.
8.
Blueberry
Szerintem csúnyább mint az 5/5s,kéne fenének tébla,főleg nem 300k-ba
7.
7.
respectpele10
Apple : Kifejlesztettünk egy új...
Vásárlók : Vegyük meg !!
Apple : Hadd fejezzem be...
Vásárlók : Vegyük meg !!

Kb ez...
6.
6.
thernielle
#4: Meghajlik az akármelyikben, sőt, ha oldalzsebbe teszed, akkor meg eltörik, nagyon vicces! :D
4.
4.
stuie
Csak farzsebbe ne rakják szegények mert akkor meghajlik. :D
3.
3.
K2 The Highest
Dear iPhone 6(plus) users... Welcome to 2012!
2.
2.
JackBauer
Számomra csalódás ez az iPhone, az itthoni ára meg nevetséges.
1.
1.
tityesz
Nagy az Isten allatkertje...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...