Ezek lesznek az xboxosok októberi ajándékai

  • Írta: fojesz
  • 2014. szeptember 26.
  • Hír
Link másolása
A Microsoft már bejelentette, hogy milyen ajándékokkal fogja meglepni azokat, akik októberben is az Xbox Live Gold-előfizetőinek táborát erősítik. Az Xbox One-ra egy indie cím jutott, az Xbox 360 felhozatala viszont erősebb.

Szokás szerint Major Nelson árulta el, hogy milyen játékokat kapnak a következő hónapban az Xbox Live Gold-előfizetői. Xbox One-on jelenleg a Super Time Force, Xbox 360-on pedig a Halo: Reach tölthető le ingyenesen, úgyhogy aki még nem zsebelte be az ajándékokat, a következő pár napban pótolhat.

Október 1-től ugyanis cserélődik a kínálat! Az Xbox One-osok ezúttal is egy indie címet kapnak, a kanadai fejlesztésű Chariot úgy debütál majd a konzolon, hogy fizetés nélkül is beszerezhető lesz - róla szól a fenti trailer is. Xbox 360-on pedig most is két régebbi, mégis fajsúlyosabb játék szerepel a felhozatalban: október 15-ig a Battlefield: Bad Company 2, aztán október végéig a Darksiders II lesz letölthető.

16.
16.
Gykrizsi
#10: Másfél hónapja vittem végig (360), egyszer sem fagyott le. WiiU-n tényleg rossz, de itt semmi gond nincs.
15.
15.
negyven2
#14: De ahogy írtam ez kb. 1-1,5 hónapja van így (legalábbis ennyire). nekem pl a PayPal kártyám már semmire se működik (még live-t se tudok vele venni Xbox live-on keresztül). Viszont WP Store-ból simán vásárlok PayPal-al US store-ból. Amúgy a Gift Card se működik (hiába van 3$-om nem tudok semmit se venni belőle).

Az MS szerint nincs hiba, mert eddig is elvieleg csak a hazai Live-ról lehet venni dolgokat és külföldiről csak külföldről (termesztésen az Ip és acc országának meg kell, hogy egyezzen).

Itt igazából azok szívnak nagyon emiatt, ahol nincs hivatalos live még mindig (pl Ciprus).
14.
14.
Thor Vath
#12: #12: Igen, emiatt szívok én is, de úgy vettem észre, hogy ez nem minden esetben van így, csak azoknál a játékoknál, amik többféle választható nyelvet támogatnak, azoknál gondolom valamiféle regionális nyelv-limitáció van a dolog mögött (pl Lengyelországban benne van a lengyel nyelv, de Angliában nincs) és bezavarja, hogy egy másik régó-támogatásút akarsz letölteni. Ami sima fapados "angol és slussz", az gond nélkül lejön.
13.
13.
Unknown
#12: Szlovákiában élek de magyar accom van a free to play jatekok miatt...kb 1.5 hónapja változtattam meg a régiót és legalább 3 hónapot kell a régió váltással várni :/
12.
12.
negyven2
#4: #4 Ez amiatt van, mert az accountod régiója nem egyezik meg azzal az országgal, ahonnan megpróbálod letölteni ("megvásárolni"). Vagyis pl. USA/UK accod van de magyar IP-röl próbálod letölteni. Sajnos proxy/VPN-el se lehet kijátszani ezt a régió lock-ot ami kb egy hónapja lett bevezetve, főleg 360-on (bár van, hogy ONE-on se, de ott azért 98%-ban megy a más régióból való vásárlás/letöltés). Ami a poén, hogy WP-re és W8.1-re trükközés nélkül lehet bárhonnan alkalmazást venni.
11.
11.
respectpele10
De várom már :) Csak legyen születésnapom :D
10.
10.
aordog
DS2 -öt egy hónapja adtam el (wiiU) és inkább a Blacklist-et választottam. A DS2 végignyomtam, hatalmas game, de legalább 20x lefagyott. A New Game pluszban meg még hamarabb kezdte a lefagyást...
Néztem oldalakat, ahol írták hogy ez másoknak is gyakori. PC-n van rá patch, mivel ezt a menté okozza. De konzolokon semmi patch.
9.
9.
p3ti
DS2 az egyik legjobb game amivel valaha játszottam, BC2 pedig a kedvenc multiplayer játékom az X360on - mai napig szeretek vele játszani, pedig anno megjelenésekor vettem meg
8.
8.
zozo76hun
#4:

egyik live partneremnek sem engedi mikozben nekem es kindenki masnak a listan meg igen...
7.
7.
eldergirl
Ez az DS 2 (^-^) mindig is meg akartam szerezni az 1t imádtam :)
4.
4.
Unknown
Orülök mind2 játéknakn:) csak nekem nemengedte letölteni a halo reachet :/
3.
3.
zozo76hun
Igy van, a multi miatt ugyis megvennem a LIVE-t (foleg hogy mindket gepet aktivan hasznalom /XO/X360, sot idonkent az XBOX CLASSIC-ot is/), az ingyen jatek nekem csak raadas.
2.
2.
randall13
A lényeg, hogy nem lehúzás a LIVE előfizetés, mert hát hónapról-hónapra AAA+ játékok kerülnek ingyen osztogatásra.
1.
1.
zozo76hun
Hat az XO megint a szokasos "nekem nem kell" felhozatalt adja, de a 360-as BFBC2 odabasz. A DS2-t kiprobalom de az megint nem az en mufajom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...