Európában is leáll a PlayStation Home

Link másolása
A Sony hivatalosan is bejelentette, hogy Japán után a nyugati régiókban is leállítja a PlayStation Home szolgáltatást. Novemberig érkeznek még hozzá frissítések, de jövő tavasszal végleg megszűnik.

Majdnem napra pontosan egy hónapja érkezett a hír, hogy Japánban jövő tavasszal végleg bezárja kapuit a PlayStation Home szolgáltatás. Ez már természetesen megszellőztette, hogy a nyugati régiókban hasonló sors vár a Home-ra, de a hivatalos bejelentés csak most érkezett meg.

Március 31-én Európában is leáll a PlayStation Home, de november 12-ig még érkeznek frissítések a szolgáltatáshoz. December 3-tól már nem tölthetőek le a korábbi tartalmak, viszont a leállásig több szolgáltatás is ingyenessé fog válni.

A Sony azt is hozzátette, hogy a szolgáltatásban elköltött pénzüket a játékosok nem fogják visszakapni. 

Nektek hiányozni fog a PlayStation Home?

9.
9.
Sechu
RIP
nem fog hiányozni
:-)
8.
8.
NECROSMOKE
En egy parszor voltam rajta. Eedekes volt, de nem erintett meg melyen, de azert kar, hogy leall. Most azoka sajnalom akik rengeteg penzt meg idot beleoltek ebbe szorakozas nyujtotta lehetosegbe :/
7.
7.
Falcon
de jó nagyon őrülők neki :)
6.
6.
strike19
Nem sok értelme volt.A harry potter cucc még ért benne valamit.Remélem ezt a servert valami hasznosabb dologra fogják használni.
5.
5.
shatterhand
nem sok ertelme volt
4.
4.
Jared
kár én szerettem nem nagyon használtam de azért érvezhető volt :)
3.
3.
JackBauer
Egyszer kipróbáltam, csak, hogy tudjam mi is az, de azóta soha, engem nem ráz meg a megszüntetése.
2.
2.
KeXxX
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...