Újabb F.E.A.R. Online béta közeleg

  • Írta: barackostej
  • 2014. szeptember 30.
  • Korai verzió
Link másolása
Nagyon régen kaptunk már hírt a F.E.A.R. Online felől, melyet a dél-koreai Inplay fejleszt. A játék a tavaszi béta után a jövő héten újabb lehetőséget ad a kipróbálásra, de a megjelenésre sem kell már sokat várni.

Október 8-án újabb bétatesztelésre adnak lehetőséget a F.E.A.R. Online fejlesztői. Az érdeklődök a hivatalos oldalon már le is adhatják jelentkezésüket. Emellett egyébként a megjelenés sincs már messze: egy ideig a játék Steam-adatlapján október 17-re datálták a teljes verzió érkezését, azonban ez mára már eltűnt. Nagy eséllyel arról van szó, hogy a béta után szeretnének még egy kis időt tölteni a hibák javításával.

Egyébként a tavaszi bétatesztben zoenn is részt vett, tapasztalatait ide kattintva olvashatjátok el.

7.
7.
manderel
#6: Nem túl félelmetes, inkább egy darkos, nyomasztó hangulatú akciójáték. Annak viszont remek. Ha olcsón megkapod mindenképp tegyél vele egy próbát. :)
6.
6.
Heisenberg
Ha lesz valahol 2000-2500 körül akkor megveszem, annyit csak megér:D
5.
5.
Rakottkrumpli
#4: Azért ez csak a személyes véleményemet tükrözi, mint egyik nagy rajongója az első résznek és kiegészítőinek. ;) Azért nézz pár gameplay-t, olvasgass róla, hogy eldöntsd, hogy neked bejön-e, de én személy szerint mindig azt várom egy folytatástól, hogy űberelje az előzőt. Ennél a sorozatnál viszont egyiknek sem sikerült sajnos. Egyre rosszabbak lettek a folytatások (a számmal fémjelzett részeket nézve persze)
4.
4.
Heisenberg
Az első második nekem is megvolt gépen csak ehhez már kell a konzolom, de akkor nem szerzem be:D Kössz a felvilágosítást!
3.
3.
Rakottkrumpli
#2: Semennyire... A széria legrosszabb epizódja! A második és a kiegészítője sem igazán tudta átadni az első rész (és a kiegészítői) feelingjét, de a harmadikat negyedik nekifutásra tudtam csak kijátszani annyira rossz volt... (megjegyzem az elsőt 4 nekifutásból 4x toltam ki...)
2.
2.
Heisenberg
Valaki lenne olyan kedves leírja a véleményét a 3-ról, olyan szempontból, hogy mennyire ijesztő, mert szeretem a horror gammákat nagyon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...