Megint késik a The Crew

  • Írta: fojesz
  • 2014. október 6.
  • Csúszás
Link másolása
Ezúttal viszont nem olyan sokat: a játék a jelenlegi tervek szerint december elején kerülhet boltokba, a csúszás pedig megengedi a fejlesztőknek, hogy egy második konzolos bétatesztet is tartsanak.

A Ubisoft ma bejelentette, hogy megint késni fog a The Crew, igaz, ezúttal nem annyira sokat: a játék december 2-án kerül majd a boltokba. A csúszás ugyanakkor lehetővé teszi, hogy a fejlesztők egy második kör konzolos bétatesztet is tartsanak, ezt állítólag a közösség is igényelte; az ígéretek szerint minden bétás tapasztalatot és visszajelzést felhasználnak majd az utolsó simítások során.

"Az a filozófiánk, hogy a lehető legjobb játékot készítsük el. Elszántak vagyunk aziránt, hogy forradalmi élményt teremtsünk az autóversenyek kategóriájában, és alig várjuk, hogy a The Crewra a játékosok is rátehessék a kezüket" - írta a hivatalos közleményben Julian Gerighty, a projekt kreatív igazgatója. A második bétateszt novemberben indul el, PS4-en és Xbox One-on lehet majd újra játszani.

A PC-s bétatesztünket itt olvashatjátok el; egyébként a játék Xbox 360-ra is meg fog jelenni.

11.
11.
#6: Remélem játszottál is már vele, mert anélkül elég nehéz az irányíthatóságot fikázni.

Btw irányíthatóság.. ez is csak egy baromság a sok közül, ami mutatja, hova kurvult a játékipar. Nem tudod irányítani? Gyakorolj és tanuld meg. Ne a játékra fogd rá, hogy szar. Hihetetlen hogy ezért is képesek fröcsögni az emberek. Ezért pattanunk le 300-zal a falról minden játékban manapság...
9.
9.
dzsiádzsó
Nagyon gyenge lett, teljesen mindegy mennyit ülnek rajta, egy újrahasznosított TDU, ps3,5 grafikával.
8.
8.
FrankBlack
#7: +1

#6: „rég volt mar a kezükbe jo autos játék”

Az lehet, de sokan azóta is jól elvannak velük: LFS, rFactor, és még egy jó pár
http://www.simbin.com/games/
7.
7.
Formula1fanatic
#6: Azért én még megvárnám a teljes befejezett játékot, csak azután mondanék ítéletet. Ha minőségi autósról beszélünk PC-re, akkor ott van az Assetto Corsa bár az igazi szimulátor és nem szimulátornak reklámozott árkád. Jön még a Project Cars is ami kissé lazább lesz sim terén, de még mindig kenterbe veri az általad felsoroltakat fizikában, autók viselkedésében, élethűségben. Szóval nem mondanám, hogy pc-re csak a sz@rból jutna.
6.
6.
Dízel
#3: nem csak a látványon van a hangsúly, bár egy autos játéknál sztem baromi jó hatást kell ha egy aston martin 1:1be ugy néz ki mint valójában...
Forza horizon mérföldeket ver a crew-ra, irányithatóság, hangulat, és igen, látvány terén is. A hülye nem látja melyik a jobb alkotás. máskérdés amit mar emlitettem, pcseknek csak a szarból jut. rég volt mar a kezükbe jo autos játék. majd jövőre az NFS :D (nem) bár kitudja, lehet új alapokra helyezik a dolgot a sok bukás után.
5.
5.
Angelwing
A szórakoztatás a lényeg,ez a játék megadja a tunning rajongóknak,autó átalakítóknak az élményt.És a többi játék is megadja az élményt,legyen az zárt pályás kihívás(időfutam haverokkal,egy jó kormányal akár).Örüljünk,hogy ennyiféle fajta játék jön! Kinek ez jön be,kinek amaz! Köszönjük meg,hogy választhatunk,azzal,hogy megvesszük!
4.
4.
ATi0021
#2: Mégis mitől C kategória? Ne is haragudj, de akkora terület mellett nem is csoda, hogy nem olyan csillogóan szép a Crew mit a másik kettő. Pedig lehetne csak sajnos nextgen ide vagy oda még mindig butítva kapjuk mi PC-sek a játékokat, hogy konzolosok se sírjanak mi szebbet kaptuk vagy nekik miért nem megy el a konzoljukon. :)

Amúgy meg a Crew történetét nézd majd meg, tiszta Halálos Iramban. Nem egy erőltetett nyálas fesztivál körítés mint a Horizon 2 vagy egy fix pályás grafikai bemutató mint a Club Drive.

Hogy a hírhez is írjak, inkább késsen, de legyen minél jobb. Igazán példát lehet venni a fejlesztőkről, ők inkább megcsinálják a játékukat, megkérdik a játékosokat közösséget építenek és utána adják ki, nem csak oda cseszik az ember orra alá aztán leshetjük a mikor jön frissítés, meg fizetős DLC. Visszatérve meglehet nézni a Horizon 2 multiját. 0 normális verseny, hülye gyerekek árkon bokron át mennek hogy nem egy kanyart egy útszakaszt levágjanak, ami nagyon reális egy Agera stb egzotikummal. Club Driveba ilyen nincs mert ugye nyitott terület sincs. Remélem a "C kategóriás" Crewba figyelnek erre, ha már tele van ilyen kéréssel a hiv. fórum.
3.
3.
Formula1fanatic
#2: A legtöbb mai AAA játéktól túl sokat nem várhat az ember, persze grafikában általában hozzák a szintet. Szerintem az az igénytelen aki ezzel beéri.
2.
2.
Dízel
esélye sincs a forza és a drive klubal szemben. mondjuk más is a két kategória, az előző kettő AAA-s cim ez meg max erős C. Szoval a kicsit igénytelenebbeknek készül, na meg persze a pcseknek, mert nekik idén ezzel kell beérniük sajnos.
1.
1.
genius95
Jól néz ki, meg már régóta nem volt ilyen tartalmas autós játék a piacon, egy a nagy bajom ,hogy a mostani bétát nem tudtam kipróbálni PS4-en mert nem küldtek kódot , pedig(!) ,mikor bejelentették a PS4/Xbox One bétát ,én már akkor regisztráltam ,aztán utána két héttel még egyszer...köszi Ubi.+ késik, ezen már szerintem meg se lepődünk , ez valami új divat a játékiparban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...