Forza Horizon 2 - nem lesznek DLC-k Xbox 360-on

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 8.
  • Hír
Link másolása
A Turn 10 illetékese megerősítette, hogy ha a Forza Horizon 2 Xbox 360-as verziójával rendelkezünk, le kell mondanunk a letölthető tartalmakról. Bővítések csak az Xbox One-os változathoz érkeznek, punktum.

A Turn 10 közösségi menedzsere, Brian Ekberg a Forza Horizon 2 hivatalos fórumán elhintette, hogy a nyitott világú autóverseny Xbox 360-as verziójához nem terveznek DLC-ket. Emellett a Forza Rewardok is csak az Xbox One-os verzióra jellemzőek, ez azt jelenti, hogy a jó teljesítményért nem jár kredit vagy új autó, ha a Forza Horizon 2 előző generációs változatával rendelkezünk.

Aki nem tudná, a hat tervezett DLC-csomag közül az első - a Mobil 1 Car Pack - éppen ma jelent meg Xbox One-ra.

Úgy látszik, a Microsoft a legfőbb cross-gen címeknél hanyagolja az Xbox 360-as verziókat: egyáltalán nem, vagy csak többhetes késéssel (lásd Titanfall) adja ki a DLC-ket. A rajongók felháborodása jogosnak tűnhet, hiszen csupán egy év telt el az új konzol premierje óta.

29.
29.
dzsiádzsó
#28: Én már rég toltam be F4-et meg FH1-et, így rákerestem utubeon van e valami, ezt találtam https://www.youtube.com/watch?v=XguU9URnz8U
Ez alapján valóban igazad lehet, én a FH2-höz, mármint X1-es részhez mérten mondtam, akkor sajnos X1-es autókat nem tupírozták kellően fel, mert bizony nagyon közeliek a két verzió autós modelljei.
28.
28.
HipCross
#27: Megnéztem mind a forza 4-et, horizon és horizon 2-t. Egyértelműen a forza 4 a legszebb, még ha csak az autókat nézzük is. Egyértelműen onnan lettek átemelve az autók, nem pedig az Xbox One-os lebutított autóiról van szó. Meg eleve ez nem lehetne lehetséges, mivel a horizon és a horizon 2 is a forza 4 motorját használja, így elég logikus és egyértelmű, hogy az autók is onnan lettek átemelve.
27.
27.
dzsiádzsó
#24: Nem, a kocsik sokkal szebbek, a környezet moslék, főleg, ha valaki már játszott egy TDU-val, de ott meg az autók nem érnek a FH2 nyomába, nézd meg a belső nézetet a régin, és a mostanin, hatalmas az előrelépés. A forgalom X1-en is ugyanekkora, nem tudom miért, az utak nekem tetszenek, hogy szélesek, tekintve, hogy a legtöbb embernek nincs kormánya, joyal azért így játszhatóbb, mint mindig lekoccolni valamin a kocsit.
25.
25.
adamsfamily
#20: Egy szóval nem mondtam,hogy jó lelkű.Minden céget a profit tart fenn,de attól még nem kell leszarni azokat,akik megveszik a konzoljaikat és akikből élnek.Le merem fogadni,hogy lenne,aki megvenné hozzá a kiegészítőket,csak ugye a szutyok xbox one nem teljesít jól és valahogy tolni kell a szekerét.Gondolják,hogy majd ezért valaki megveszi.
24.
24.
HipCross
#9: Hát szerintem meg full ugyanaz a grafika teljesen mint az előző részének X360-on. Max vmi kis plusz effektet raktak hozzá, de nekem nagyon gyenge lett az X360-as verzió... Az autópályától egyenesen rosszul vagyok...alig van vmi forgalom, meg indokolatlanul széles az út amit nem is értek, meg az út felfestések is érdekesek ott... nekem sajnos nem tetszik. One-on viszont sokkal-sokkal jobbnak tűnik
23.
23.
Blueberry
Jól teszik,mostmár a szexdoboz is beleszarhatna a ps3-ba,egész nyugottan
21.
21.
Habbobitas
Buzi sony, szar Drive club, fos Knack, undorító ps plus...

Tessék én is tudok írni iilyet...
20.
20.
floax
#18: Igazad van ,a micro egy igazi köcsög cég . A Sony egy jó lelkű cég, nem érdekli a profit csak a játékosok. Csak egy szép levelet kell írni nekik és adnak ingyen egy ps4-et ...... egy dlc miatt már forradalom fog indulni a micro ellen ....-.-' !
18.
18.
adamsfamily
Nem is tudom mit vártam a Microsofttól.Az első Xboxot kapásból elkaszálták,amikor bejött a 360.Csak sajnos azt nem veszik észre,hogy sokan pont az ilyen görény üzleti húzások miatt fognak átvándorolni a Playstation táborába.
13.
13.
McDuff
Felháborodás???végre egy játék amikhez nem jönnek dlc hegyek!!!! :D
Ezaz,követendő példa legyen
12.
12.
floax
#9: Én ma 1,400,000 kredit körül voltam ,de hamar el is költöttem autókra ! Nem volt nehéz és még bőven van amit meg kell vennem !
11.
11.
Habbobitas
Xbox 360 tulaj vagyok, de nem érzem, hogy a számba szartak volna. Magyobb tér kell az X1-nek és meg is kapja.
9.
9.
dzsiádzsó
Én megcsináltam kb. majdnem mindent a bakancs listáról, egy kicsit versenyeztem, kb 4. nagyverseny, néhány instant verseny az úton (persze megfelelő emberi nehézségi fokon, nem 15 évesek majom nfs irányításával) és 70-es szintre értem, egyszer csak azt vettem észre 999 millió kreditem van :D szóval nem értem milyen reward kéne még?
Persze az új autók hiányozni fognak, de ekkora pályára és ennyi versenyre elég ez a 200. Az autók nagyon szépek X360-on is, gyanítom (játszva kicsit az X1-es verzióval is) a kocsikat nem az előző Forzából vagy FH-ból emelték át, mert ezek bizony a legszebb autó modellek X360-on, amit valaha láttam, valószínű a nextgenes verzió picit butítottabb változatai.
8.
8.
SzDavid99
#5: Én értem, csak sok olyan dolgot nem raktak bele, amit még bírt volna a konzol. És a One-os változat még úgy is jobb lett volna. Ráadásul nem szóltak semmit az X360-as verzióról a megjelenés előtt, így előrendelni sem mertem... Úgyhogy most várok a The Crew-ra.
5.
5.
floax
Igazuk van . Ha mindent kiadnak ugyan úgy x360-ra ,akkor nem lenne értelme váltani konzolt !
4.
4.
SzDavid99
Esetleg az autókat nem akarják belőle kivenni? Minek az bele, ott van az Xbox One-os verzió is, nem igaz?! -.-
3.
3.
floax
Hát jó lenne, bár így is elég hosszú végig vinni ! 10 órát öltem bele kb de még felénél se vagyok !
2.
2.
biohazard rex
valahogy el kell adni az új peasant boxokat is...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...