Driveclub - még várnunk kell a PS Plus Editionre

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 10.
  • Hír
Link másolása
Aki netán arra számított, hogy ma már rávetheti magát a Driveclub: PS Plus Editionre, az rosszul jár, hiszen a játék direktora, Paul Rustchynsky a Twitteren elhintette, hogy még tovább kell várnunk az ingyenes verzióra.

Ha türelmetlenül várod a Driveclub: PS Plus Editiont és abban reménykedtél, hogy ma már letölthetővé válik, el kell, hogy keserítsünk. Paul Rustchynsky, a játék direktora továbbra sem szolgált konkrétumokkal a megjelenést illetően, nagy eséllyel ezen a héten már nem is lesz belőle semmi. Annyi biztos, hogy a Driveclub teljes verziója is kisebb-nagyobb hibákkal küszköd.

Rustchynsky először is megígérte, hogy kijavítják azt a hibát, amikor a játék nem szünetel automatikusan, ha a kontroller akkumulátora lemerül. Vagy azt a bugot, amely minden verseny végén jelentkezik: pár másodpercre megmerevedik a képernyő. A multiplayer sem tökéletes még, de egyéb technikai hiányosságok is kigyomlálásra várnak az 1.02-es javításban.

A pontos időponttokkal hadilábon áll az Evolution csapata. Nyilván az elsődleges prioritást a teljes verzió élvezi, de ez nem vigasztalja a PS Plusra ácsingózókat. Ha tippelnünk kellene, azt mondanánk, a jövő héten már rávethetjük magunkat.

51.
51.
KopyAti
Akkor ez is megválaszólva! :)
49.
49.
crashpipi
Vannak pályák, ahol futam közben kel fel a nap vagy sötétedik ránk. Ezek pályafüggők lesznek? Mármint, hogy a full napos pályákon nem lehet valahogy kezdési időt beállítani? Vagy az idő múlását gyorsítani?
48.
48.
KopyAti
Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt a ps plus-os kérdésemre!
A játékról meg annyit, hogy nagyon jó, és a szemem folyik ki, annyira brutálul néz ki! :)
47.
47.
leilu
Aki annyira utálja attól megveszem egy tizesért:D
46.
46.
Anti4730
Bocs a helyesirasi hibakert:D
44.
44.
Anti4730
Jatszottam a jatekkal haverom ps4-en es azt kell, hogy modjam, a jatek eszmeletelenul gyonyoru szep, szemelyes velemenyem szerint szebb mint a forza horizon 2. A jatekelmeny is nagyon jo. A forza horizon 2 is nagyon jo jatek, de szerrintem most ez viszi a primet :D
36.
36.
crashpipi
#34
Miért ne volna értelme a full verziónak plus nélkül?
Én speciel utálok multizni, single-ben viszont ugyanúgy él az online ranglista, ugyanúgy teljesíthetők a kihívások, stb.
35.
35.
crashpipi
#33
A Playstation blogon a 12 ezres upgrade-re is azt írják, hogy kell az aktív ps plus.

"We think you’ll have a lot of fun playing DRIVECLUB once it launches on October 7th, digitally via the PlayStation store and on Blu-ray at your local retailer. If you’re an active PlayStation Plus subscriber and have been playing the PlayStation Plus Edition, but decide you want the full DRIVECLUB experience, you can purchase a one-time upgrade for $49.99. This will give you access to all five locations, 55 tracks, 50 cars and all 50 tour events, as long as your PlayStation Plus subscription remains active"
34.
34.
Yanez
#33: Psplus nélkül a full verziónak nincs sok értelme.
33.
33.
bake
#32 ha megveszed a 12ezres upgráde verziót akkor az vègleg a tied,nem csak addig amig van ps plusod.mert pontosan az a verzió van csak addig meg mig van ps plus elöfizud amit nem lehet letölteni.
32.
32.
KopyAti
Ámen!
Az igazság szóljon belőled! :)
Köszönöm mégegyszer!
31.
31.
crashpipi
Asszem úgy van, hogy egy 10 autós, 1 pályás pack jár most októberben ingyen a PS plus előfizus játék kollekcióban. Igye, mint minden ilyen játék, csak aktív előfizuval tölthető le, csak most, viszont utána akármikor fizetsz elő a plus-ra, játszhatsz majd vele.
Ez a 12 ropis upgrade egy kicsit sántít szerintem, mivel ez csak annyit tesz, hogy feloldja a játék összes tartalmát, de továbbra is csak ps plus előfizuval működik.
Szóval nem ér fel egy digitális verzióval.
Viszont a játék döcögős startja miatt, meg a visszatartott plus verzió miatt, lehet hogy kárpótlásul ebből az upgrade-ből digitális kópia lesz grátisz... ;)
30.
30.
KopyAti
Bocsi még egy kérdés! A multi nem megy a ps plus lejárta után, vagy a single sem? Mert amúgy engem a multi nem érdekelne. Soha nem is érdekelt! Várom válaszod!
29.
29.
KopyAti
Köszi a gyors választ Pipi! :)
28.
28.
crashpipi
#27: Teljes játék, de csak aktív Ps Plus előfizetéssel játszható, addig amíg az előfizetésed tart.
27.
27.
KopyAti
Sziasztok!
Ez a ps plus edition 11990-ért nem teljes játék, vagy igen? Hogy van ez? Segítsetek plíz, zöldfülű vagyok még ilyen téren!
Köszönöm!
26.
26.
leilu
Kénytelenek lesznek kijavítani ha észreveszik,hogy nem tudnak eladni belőle ezek után egy darabot se.
25.
25.
tsulok
#20: "Arról van vhol infó, hogy az időjárás miért nem elérhető és hogy mikor lesz?"
Már hónapok óta tudni, hogy majd megjelenés után patch-ben fog érkezni. Azt még nem tudni mikor.

Arra mondjuk kíváncsi vagyok, hogy milyen állapotban lehet a játék egy éve...
24.
24.
Zuzda18
#23: ezen sajnos nincs.
sőt....
inkább falhoz kéne állítani a Rushynacsuliszakouli tököm tudja hogy hívják fickót.
néztem az élő twitch adását de csak röhögött....és persze nála sem ment a multi,és arra sem válaszolt,hogy az "eső csak nála létezik víz nélkül?"
23.
23.
crashpipi
#22: Azért bízom benne, hogy nem az áll a háttérben, hogy még tényleg nem fut élvezhetően a dinamikus időjárással és azt optimalizálják... :(
Már örülök, hogy a pár hete ma estére tervezett sörözést lemondták, mert úgy voltam vele, hogy villogok egy cseppet a haveroknak az odaba..ós grafikával, meg az esős futamokkal, de miután szerdán kézhez kaptam a játékot, rögtön az villant be, hogy ba...us ezen nincs mit mutogatni! :(
22.
22.
Zuzda18
#20: Egy év alatt semmit nem csináltak.....
Szerinted 1 nap alatt megoldják?
Most így áll a játék.
https://www.youtube.com/watch?v=Shejm7JEQqs
21.
21.
leilu
Mindenki nyugodjon le a p...-ba!XD
20.
20.
crashpipi
Tegnap már el se indítottam. Mennek már a szerverek, jött már patch?
Arról van vhol infó, hogy az időjárás miért nem elérhető és hogy mikor lesz?
Ezt alapból kihagyták volna vagy csak a szervergondokhoz van köze?
Asszem amiatt is lesz még sárdobálás, ha kiderül, hogy félkész és még ennél is jobban leesik tőle az fps, ami most se beton stabil...
13.
13.
Ruga
Csak finoman mondom, a kurv@ @nyjukat..
12.
12.
MikelGun82
Gears of war 3-nál úgy indult minden patentul mint a bf 4 :))))) Csak tetézte az élményt amikor 2 hét után lelőtték a dedikált szervereket európában, mivel nem voltak megelégedve az eladásokkal ;) A PSN mostanában egy rakás ..., de ez a hiba a DC sara... Egyre nagyobb igénytelenebb rakás .... Minden játék... Tele bugokkal jön ki mindegyik, és persze csúszással. Kivétel a cod, az alapból egy erölködés évek óta :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...