Már Castlevania is készült a LittleBigPlanet 3-ban

  • Írta: fojesz
  • 2014. november 4.
  • Hír
Link másolása
Úgy tűnik, a LittleBigPlanet 3 is ütős eszköztárat ad majd a kreatív játékosok kezébe, már a játék kéthetes bétatesztje alatt is jobbnál jobb munkák születtek. Valaki az egyik Castlevania-játékot építette fel benne.

Már a LittleBigPlanet 3 kéthetes bétatesztje alatt is remek munkákkal rukkoltak elő a játékosok - az alábbi videó ezekből válogat. Habár túl hosszan egyiket sem csodálhatjuk, azért a Castlevania: Symphony of the Night feldolgozására kíváncsiak lennénk:

A LittleBigPlanet 3 november 26-án jelenik meg PS4-re és PS3-ra. Mint tudjátok, az új rész legfontosabb újdonsága, hogy Sackboy mellé három másik játszható karaktert is kapunk majd, és természetesen mindegyikük más-más képességekkel rendelkezik. Az alábbi két előzetes Swoopot és OddSockot mutatja be:

5.
5.
csaszi2
#2: Illetve te is csinálhatsz saját pályákat.
Amúgy műfaját tekintve platformer, de azért nincs benne annyi ugrálás. Nézz inkább egy gameplay videot.
Viszont az első 2 része marha szórakoztató.
4.
4.
simon 555
#2: Van benne egy story mód.
Utána meg user generált pályákon mehetsz, amit az emberek csinálnak, az feltöltődik, aztán te letöltheted.
3.
3.
respectpele10
#2: Vannak fejlesztők által megcsinálták pályák amiken lehet menni. Ezen kívül, ha jól tudom tudsz menni mások által csinált pályákon is. Hogy te magad tudsz -e csinálni pályát arról nem tudok, de szerintem sanszos. Én csak egyszer játszottam vele, ezért én se nagyon értek hozzá.
2.
2.
Intricate
Sosem jatszottam ezzel a jatekkal, ez most mi akkor? Platformer, vagy te csinalod a palyakat es azon mesz vegig, aminek sok ertelmet nem latnam... Vagy masok altal keszitett palyakat tolthetsz le, esetleg "Level" shop. Jo lenne valami game asszonynak, es platformert szereti. Valaki felvilagositana kicsit a jatekkal kapcsolatban. Koszi.
1.
1.
Sokat nem tudok hozzáfűzni csak annyit hogy ---> ELŐRENDELVE :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...