Launch traileren a megújult GTA V

  • Írta: fojesz
  • 2014. november 10.
  • Videó
Link másolása
Jövő héten kerül boltokba a Grand Theft Auto V PS4-es és Xbox One-os kiadása, a megjelenéshez közeledve pedig megkaptuk a játék launch trailerét is. Alig egy perc hosszú, de kedvcsinálónak tökéletes.

November 18-án érkezik a GTA V a Sony és a Microsoft új konzoljára, és nemcsak szebb és részletesebb lesz, de belső nézetben is végigtolhatjuk majd. Aki kíváncsi, hogy milyen különbségek lesznek a játékban a PS3-as és Xbox 360-as kiadásokhoz képest, nézze meg ezt a videót, aki viszont csak egy utolsó kedvcsinálóra vágyik a Nagy Nap előtt, vesse rá magát az új launch trailerre!

52.
52.
PrimYaz00
#47: Nem még mindig a fajtád az...
50.
50.
Edy92
Mi a fracert kell kommentelni az ilyen agyhalott barmoknak akik csak vitat nyitnak. Allitom megvettetek a nagy pcteket szazezrekert es ultok elotte azert h ide irjatok? Ki a francot erdekel az h kinek mi az a platform amin jatszani tud? Ha neked csak x360-on volt es van lehetoseg akkor csak ott tolid. Egy ilyen elb.szott orszagba oruljunk inkabb h meg ennyit megtehetunk jut penz barmilyen konzolra es egy nagy tartalommal rendelkezo jatekra.
48.
48.
Juha
Én sem vagyok egy iq-huszár, de ha az itt fórumozók 18+ nak beállított része tényleg tükrözi az ország értelmi szintjének arányát, akkor nagyon el leszek keseredve...
Hihetetlenül primitívek vagytok (tisztelet a kivételnek), komolyan, ha játszani akartok, akkor játszatok, ne azt nézzétek már, hogy a másik tud e vele játszani, vagy csak x fps/8millióK-ban érdemes elindítani...
47.
47.
trion96
#44
Úgynézki mégis te lettél idióta.
46.
46.
stuie
#44: Nem is komolyan írtam. :)
44.
44.
balázs fecó
#36: Ha minden gyereknek konzolt adnánk, még idiótább lenne az társadalmunk.
43.
43.
cannondale
Ezután bizti nem sirják vissza, h nem játsza le az előző generációs konzol játékait,
42.
42.
kopic
#38: Egészségedre randallka.
39.
39.
Ruga
#38: Mondod te aki a saját állítására kapott, konkrét érvekkel alátámasztott hozzászólást képtelen volt helyesen értelmezni egyedüliként, minősítesz itt bárkit is?! :D
Legalább az avatarod telitalálat, pont ilyen idióta vagy!! :D
38.
38.
randall13
Hát ha mást nem is sikerült elérnem, legalább a GK szennyét egy helyre szedtem. Érdekes, ez egy GTA hír alatt mindig könnyen összejön. A kommentjeitek színvonalát olvasván úgy érzem magam, mintha begy májnkráft szerveren lennék.
35.
35.
Ruga
#33: Neked fölöslegesen ír az ember érveket ostoba troll vagy, de legalább jól érzed így magad.. :D
33.
33.
randall13
Hajjaj, látom elfogytak az érvek - nem mintha eddig nagyon lettek volna... :D
32.
32.
Ecneb
#30: Szerintem látni, hogy életében nem írt még leckét...
31.
31.
stuie
#29: Randall unalmas vagy.

PS4 és XO GTA V launch trailerének a híre. Menj egy PC-s fórumra és véleményezd a PC-s GTA V-öt majd valamikor januárban.

Néztem kommenteidet, de értékelhetőt még nem találtam. Csak így tovább.


30.
30.
manziel
#29: Hazaértél a suliból?Nyomás megírni a leckét, utána trollkodhatsz még egy kicsit, aztán nyomás aludni!
25.
25.
randall13
#21: Nem tudom miről beszélsz, épp azt magyaráztam, hogy a pc-t nem lehet összehasonlítani a konzollal. Egyszerűen a pc-nek nem versenytársa... Hány olyan tesztet láttál, ahol a kis Smartot hasonlították az Aventadorhoz? Egyszerűen nem lenne fair.
24.
24.
Henry82
#21: Egy ilyen konfiggal mit érdekel téged az optimalizáció? :) Ha ilyen gépem lenne konzol mellett és multiplatform játékról lenne szó, nem is kérdés, hogy PC-re szerezném be, biztosan jobban fog kinézni full grafikán, sőt, a te gépeddel már 4k-val is elmegy ha van hozzá megjelenítőd és később lehet moddolni, amivel tulajdonképpen korlátlan ideig el lehet szórakozni, addig biztos, amíg nem jön GTA VI.
21.
21.
Ruga
#13: Már megbocsáss, de mi a büdös boros lóf@szra alapozod ezt a kijelentést? Nekem a ps4 mellett a pc-ben duruzsoló 4770K (4.0GHz) és a 780GTX nem ezt mutatja.. kicsit sem..
Egy GTA esetén nekem a kiegyensúlyozott, a célhardverre optimalizált simább játékmenet jobban megéri mint, hogy a pc fel akarjon szállni és mégis döcögjön. Most nem fognak tudni annyit hozzátenni grafikailag mint anno a GTA4 esetén tudtak. Egyszerűen nincs akkora hardverbeli különbség a jelen generáció és a pc között, a könnyebb optimalizációról nem is beszélve..
19.
19.
stuie
Kib*szott hangulatos lett ez a trailer :D Ahjhja, nem akartam megvenni még teljes áron.... Túl csábító..
16.
16.
SwordFish
#13 téged mikor fognak már kidobni?
11.
11.
Axwell
10.
10.
A Pulyka
Kurva jó lesz.Veszek is egy új tévét az ólba.
7.
7.
lacinho01
pénteken nyuzhatom jeeeeeeeeee
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...