Hosszú lesz a Telltale-féle Game of Thrones

  • Írta: fojesz
  • 2014. november 10.
  • Teaser
Link másolása
Úgy tűnik, a Telltale tényleg komolyan gondolja, hogy még idén elrajtoltatja a Trónok harca-játékát. Az imént újabb teaser képet lőtt fel a netre, amiről többek között az is kiderül, hogy milyen hosszú lesz a sorozat.

Na jó, a játékidő tényleges hosszát még mindig nem ismerjük, az viszont biztos, hogy az epizódok számát tekintve ez lesz a Telltale leghosszabb sorozata: összesen hat részen keresztül élvezhetjük majd a srácok Trónok harca-történetét, ami az ígéretek szerint még idén kezdetét veszi.

A fenti teaseren egyébként más érdekességeket is észrevehetünk. Immár sokadjára tűnik fel az Iron From Ice cím a játék kapcsán - ez az első epizód címe lehet. Érdemes megnézni a Vastrónt is, ugyanis elképzelhető, hogy maga a játék is hasonló grafikai stílusban készül el, erre utal Job Stauffer, a Telltale PR-esének egy tweetje is: "Két játékkal játszom az irodában. Az egyik úgy néz ki, mint a kedvenc FPS-em, a másik pedig úgy, mint egy élő olajfestmény."

Az eddig összeszedett infók szerint a Telltale-féle Game of Thronesban a Forrester-család öt tagját irányíthatjuk majd, akikkel olyan döntéseket hozhatunk meg, amelyek az egész családra kihatással lesznek. Mindez azért is érdekes lehet, mert a Telltale bevallottan épít az HBO sorozatára, pedig abban eddig nem szerepelt a Forrester-család.

9.
9.
Tyranio
#6 Ye be a disgrace t' humankind ye filthy monkey.
8.
8.
Gorrister
A Sam & Max Save The World is hat epizód hosszú volt, és biztosra veszem, hogy játékidő tekintetében a Game of Thrones a nyomába sem fog érni. Már csak abból kiindulva, hogy a The Walking Dead és a The Wolf Among Us epizódjai között is volt nem egy már-már nevetségesen rövid rész, míg a régi Telltale játékok azért lényegesen hosszabb szórakozást nyújtottak.
7.
7.
Mortis
gondolom azért választották őket, mert azon kívül, hogy a Glover-ek hűbéresei, semmi információnk nincs róluk( még a könyvekben se); s úgy gyanakszom Martin bácsi sem tervezett nekik jövőbeni nagy szerepet.
Röviden: kitűnő választás.
6.
6.
SLi
I go hard in the muthafuckin' paint nigga
Leave you stankin' nigga, what the fuck you thinkin' nigga?
5.
5.
BrockSamson
4.
4.
Tyranio
#3 In due time, 'twill be 'n 'tis usually aft th' release a bit.

Also, did i jus' wrote t' meself, previously? I must be a farrgin' retard.
3.
3.
Sun9us
#2: Aye matey, but not with this one.
2.
2.
Tyranio
#2 Have ye ever heard 'bout piracy, matey?
1.
1.
Sun9us
Imádom, ezeket a "játékokat", de smucig vagyok ahhoz, hogy epizódonként megvásároljam. Viszont a teljes season-ig várni....
The struggle is real.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...