Assassin's Creed: Rogue - trailer a megjelenésre

  • Írta: fojesz
  • 2014. november 11.
  • Videó
Link másolása
Az Assassin's Creed: Unity mellett csütörtökön jelenik meg az Assassin's Creed: Rogue is, ami Shay, az asszaszinból templomossá lett harcos történetét fogja elmesélni. Megjött a játék launch trailere.

Habár a játék ezen a héten még csak PS3-on és Xbox 360-on teszi tiszteletét, 2015 elején PC-re is meg fog jelenni. A Ubisoft szófiai stúdiója által fejlesztett játék a tizennyolcadik század közepén, a hétéves háború idején játszódik, a történet során pedig különböző észak-amerikai helyszíneket járhatunk be, visszatér New York, de kihajózhatunk majd az Atlanti-óceán fagyos, északi területeire is többek között. Köszi, LionHD!

9.
9.
Chrysh
Ha kéne választani: Unity vagy Rogue?
8.
8.
Drazhar
#7: Ez már ki lett beszélve, hogy nem igazán lesz a "másik oldal" képviselve. Mivel emberünk egy ex-assassin, így pár új eszközön kívül totál ugyanaz a stílusa, mint az összes többinek. Akkor lett volna érdekes, ha egy valódi templomost irányítunk, és az kapott volna egy teljesen saját mozgáskultúrát.
De hát mit lepődünk meg, maga a Rouge is csak egy újracsomagolt Black Flag (a technikai oldalról mindenképp, minden adott volt, csak csináltak pár új területet, stb)
7.
7.
shatterhand
#1: Szerencsére nem egy butított verziót kapunk, hanem egy különállót. Olvastam már olyat,hogy aki Unityt kap a gépére, inkább ennek örült volna.
Már csak azért is mert most a másik oldalt fogjuk képviselni.
6.
6.
KeXxX
4.
4.
Ecneb
#3: Ennyi!

Engem érdekel, időtöltésnek bőven megfelel, a kivitelezés nagyon is érdekes, sokat tanulhat az ember ettől a játéktól, ha játékfejlesztő és ugyebár a történet.
A történet szerintem magával ragadó, szóval engem igen, érdekel.
3.
3.
Azeroth87
#1: Szerinted? Érdekelni fog valakit?
Pl. Te is ide kattintottál ;)
2.
2.
drat576
#1: Engem a történet érdekel, de maga a játék annyira már nem vonz, majd egyszer ha úgy esik akkor kipróbálom.
1.
1.
Perseus84
Egyszerre 2 Assasin game. Erdekel meg ez valakit?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...