Launch traileren a PES 2015

  • Írta: Arell
  • 2014. november 11.
  • Videó
Link másolása
A Konami-féle széria idei fociszimulátora hamarosan megérkezhet a boltok és a digitális disztribútorok kínálatából az otthonunkba, a kiadó ennek örömére megosztotta a közönséggel az utolsó, start előtti trailert.

A foci egyeseknek több egyszerű sportnál és szórakozásnál. Nekik a bőr rúgása életforma. A Konami pedig igyekszik minden évben gondoskodni róla, hogy a télen, fagyban és hóban a szobájába szorult játékosok ne csak szurkolhassanak kedvenc csapatuknak, de dicsőségbe is vihessék őket a játékvezérlő segítségével.

Nézzétek meg, mit jelent a focista élete a játék utolsó kiadás előtti bemutatójában, a Bayern München Mario Götzéjének tolmácsolásában.

A Pro Evolution Soccer 2015 két nap múlva, november 13-án jelenik meg PlayStation 3 és PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, valamint PC platformokon.

9.
9.
Yanez
#8: A kapusok még tényleg borzasztóak, remélem valami patch-el majd "meggyógyítják" őket.
8.
8.
TheNick
#7: Nekem nem jön be a FIFA elmúlt évekbeli parasztvakítása, de egyetértek ettől függetlenül. Mindkettő funnak tűnik, jó kikapcsolódás, mindenki válassza amelyiket szeretné.

Nálam a PES a 06 óta halott volt, kényszerből maradt a FIFA. Egy-két meccs erejéig próbáltuk ki ismerősökkel az akkori PES-eket, a 12-13-14 különösen borzasztó volt, előbbi kettő teljesen elavult, de legalább a tavalyinál új motort kapott a játék, amivel felcsillant egy kis remény. Félkészen adták ki azt a darabot idő hiányában, de idén nagyon úgy tűnik, hogy összeraktak egy korrekt játékot.

Szerintem eléggé fifásodtak ők is, több módot és pl. a menüt is átvették, de magát a játékmenetet jó irányba pofozgatták és emiatt megmaradt az a határvonal, amivel nem lettek klónok, hanem egy másik élményt nyújtanak. A passzok jók, a lövések, a mozgások jóknak tűnnek, egyedül a kapusokra tudom mondani, hogy borzasztóak, persze egyelőre videók alapján.

Már várom a csütörtököt, 8 év után tényleg visszatérhetnek.
7.
7.
Yanez
Lehet vitatkozni azon melyik jobb fociszimulátor, de ez a trailer baromi hangulatos lett! Amúgy meg mindkettőt kipróbáltam már PS4-en, és csak annyit mondhatok, elérkeztünk ahhoz az időhöz, amikor a Fifa, és PES között minimálisra csökkent a különbség. Mind látványban, mind animációkban, mind tálalásban jó a két fociprogram. Persze lehet találni minimális eltéréseket ennél is, annál is, de hogy egyik sem bukta, hanem élvezetes játék a labdarúgás rajongóinak, az fix!

Régebben hol az egyik volt jobb, hol a másik (ha objektívan nézzük), most viszont mindegy melyiket választod, legfeljebb akkor nem tetszhet valamelyik, ha már előtte is a másik rajongója voltál. Én világéletemben PES fan voltam, majd csalódtam bennük is, de végül Fifás lettem. Most meg azt mondom, ha bemegyek venni egy 2015-ös foci játékot, akkor pénzfeldobással fogom eldönteni, hogy Konami vagy EA.
6.
6.
PaprikaJancsi
Hát nekem a Fifa a demo után,( mivel az még nagyon tetszett ), csalódás volt. A Pes a demo alapján kicsit realisztikusabb, mint a Fifa, de pénzt érte biztos nem fizetnék, főleg, hogy úgy néz ki, mint egy PS2-es játék.
Vagyis inkább maradok a Fifánál :)
5.
5.
A Pulyka
Hmm, egész szép zöld a fű benne.Ha kecske lennék lelegelném, csakhogy én pulyka vagyok, szal maximum beleszarnék :)

Annyit még hozzáfűzve, hogy nekem sem tetszik, de a fifa sem :D
4.
4.
SwordFish
A nyomik maradjanak a fifánál.
1.
1.
Spaceghost
Ultragáz, hogy még mindig ott tartanak a focis játékok, hogy a karakterek nem képesek fixen állni, hanem összevissza csúszkálnak a füvön irreálisan.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...